Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Mutlaka yarın akşam burda gelen transferi konuşacağız.
Çünkü uefaya kadro bildirimi pazartesi 1:00a kadar yapmak gerekiyor.
Pazartesinden önce bişey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlaka yarın akşam burda gelen transferi konuşacağız.
Çünkü uefaya kadro bildirimi pazartesi 1:00a kadar yapmak gerekiyor.
Pazartesinden önce bişey olmaz
Yok sağ bek oynuyor. Sen bu adamı seyrettiğine eminmisin
yadam milanda El Shaarawy-balotelli ile birlikte 3lü oynuyodu sen nerenle izledin.ne saniyosun boatengi nokta santrafor falanmi
Galatasaray artık fırsat transferlerınden çok kadro planmasına gore transfer yapmalı
Bu lafım bruma için degıl
Adam serbest ortasaha. Kanat manat değil. Kıçımızdan uydurmayalım.
Ne zaman sezon bitmeden sonraki sezon oynatacağımız 2-3 oyuncuyu transfer ederiz o zaman dediğin olur. Ama bizimkiler akılları sıra kurnaz tüccarlar ya son dakikaya kadar beklerler
yav ac schalke maci bak bakalim hangi mevkide oynuyor adam 4-2-3-1 sisteminde 3lünün her bolgesinde oynuyor.
olurmu ya renktaş2.torbadan psg geleydi ya ? 4.dende napoli geleydi nolurdu
![]()
Burak drogba sneıjder selcuk aynı kadroda sırf bunu yüzünden takım rayına oturmuyor
Kadro planlamsı çok bozuk
Yarım saattır selcugu tartısıyorum anla işte artık
Teoman takmışın Schalke, Milan sayıp duruyorsun. Adam bildiğin 4-4-2 nin kanadı değil. Ofansif özellikleri sayesinde ileride 3 lünün herhangi bir yerinde oynuyor. Asıl işi iki yönlü ortasaha. Alıp bizde 4-4-2 nin sağınaveya soluna koyamazsın
bak bakalim mesajlarima 4-4-2 den hic bahsetmismiyim israrla 4-2-3-1 sisteminde 3lünün heryerinde oynar diyorum 4-4-2 yi nerden buldunda uydurdun
Renktaş sende acımasızca bir yapmış oldun ne olurdu söylemeye gerek yok2. torbadan da kolay bir rakip gelirdi herhalde.
daha 10 milyonluk adam almadık diyorsunuzda (brumayı aldık sayıyorum)kimi kesip tribüne göndermek için kimi alacağız?
Bizim takıma şart dediğin için. Çünkü bizim ihtiyacımız Boateng değil, Nani gibi, Lennon gibi direk kanat oyuncusu.
2.torbadan en kolayları cska ve shakhtar desek üstüne napoli desek.ben yinede juve ve kopenhag diyorumhayırlısı ama napoli iyiki bi şekilde gelmedi
![]()
ee yani kotumu olurdu drogbanin arkasinda boateng-sniejder-nani