Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
baros attı pozisyona giremediğimiz bursaspora
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi olamazsin
sevillada oynatıyorlardı sol bek Hocanında bir mac yorumu sırasıydı sanırım tam hatırlamıyorum bekte etkili bir oyuncu süratiyle falan dediğini net hatırlıyorum o sebeple dedim sol bek oynatır riera sol bek oynatır desem ciddi olamazsın derdin ama oynadı tabiki sol bek değil ancak olurda alınırsa sol bekte dener Hoca...Rierayı ciddi ciddi oynattı...
ya Hoca sol bek oynatır adım gibi emınım alınacaksa eger
hm... brumayi bir iki cümle ile tarif ede bilirmisin lütfen. yani rica etsem. hangi macda izledin bide ögrene bilirmiyiz burdan bir sakincasi yoksa.
sevillada oynatıyorlardı sol bek Hocanında bir mac yorumu sırasıydı sanırım tam hatırlamıyorum bekte etkili bir oyuncu süratiyle falan dediğini net hatırlıyorum o sebeple dedim sol bek oynatır riera sol bek oynatır desem ciddi olamazsın derdin ama oynadı tabiki sol bek değil ancak olurda alınırsa sol bekte dener Hoca...Rierayı ciddi ciddi oynattı...
Bu sene takımdan birsey olmaz bruma gelmezse tabi
sevilla da hep sol acik oynardi, solbek sadece diger solbekler sakat oldugunda
hoca bunu solbek oynatirim kafasiyla kesinlikle almaz, yoksa ciddi olarak ben Fatih Terim den kuskulanmaya baslayacam transfer konusunda
çöp transfer dostum kulübün parasına yazık.
tmm tarif edeyim açık alanda çok süratli bir oyuncu ama son vuruş eksiği var sporting lisbonunda ilk 11 oyuncusu değil eğer u-20 dünya kupasındaki performansına göre alıyorsak ali adnanı alırdık daha iyi olurdu
ya sadece Hakan Balta ile nasıl idare edeceğiz peki başka isim geçmiyor bile bende isterim coentrao alınsın ama yok![]()
kolarovu al yada transfer yapma paran cebinde kalsın.
tmm tarif edeyim açık alanda çok süratli bir oyuncu ama son vuruş eksiği var sporting lisbonunda ilk 11 oyuncusu değil eğer u-20 dünya kupasındaki performansına göre alıyorsak ali adnanı alırdık daha iyi olurdu
Capel gelirse çok büyük hayal kırklığı olur madem 25-26 yaşında oyuncu alacaksınız gidin Nani'yi Farfan'ı alın.
keşke ama Hakan sakatlandı rierayıda gönderdik diyelim ne yapıcaz mecbur eboue oynayacak solda