Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevillada oynatıyorlardı sol bek Hocanında bir mac yorumu sırasıydı sanırım tam hatırlamıyorum bekte etkili bir oyuncu süratiyle falan dediğini net hatırlıyorum o sebeple dedim sol bek oynatır riera sol bek oynatır desem ciddi olamazsın derdin ama oynadı tabiki sol bek değil ancak olurda alınırsa sol bekte dener Hoca...Rierayı ciddi ciddi oynattı...

sevillada oynatıyorlardı sol bek Hocanında bir mac yorumu sırasıydı sanırım tam hatırlamıyorum bekte etkili bir oyuncu süratiyle falan dediğini net hatırlıyorum o sebeple dedim sol bek oynatır riera sol bek oynatır desem ciddi olamazsın derdin ama oynadı tabiki sol bek değil ancak olurda alınırsa sol bekte dener Hoca...Rierayı ciddi ciddi oynattı...

sevilla da hep sol acik oynardi, solbek sadece diger solbekler sakat oldugunda

hoca bunu solbek oynatirim kafasiyla kesinlikle almaz, yoksa ciddi olarak ben Fatih Terim den kuskulanmaya baslayacam transfer konusunda

hm... brumayi bir iki cümle ile tarif ede bilirmisin lütfen. yani rica etsem. hangi macda izledin bide ögrene bilirmiyiz burdan bir sakincasi yoksa.

tmm tarif edeyim açık alanda çok süratli bir oyuncu ama son vuruş eksiği var sporting lisbonunda ilk 11 oyuncusu değil eğer u-20 dünya kupasındaki performansına göre alıyorsak ali adnanı alırdık daha iyi olurdu

Riera'nın fizik gücü var pozisyon bilgisi de fena değil.Benim bildiğim Capel pırpır kanat oyuncusuydu.Son 4-5 senede belki oyunun değiştirmiştir orasını bilmem

sevilla da hep sol acik oynardi, solbek sadece diger solbekler sakat oldugunda

hoca bunu solbek oynatirim kafasiyla kesinlikle almaz, yoksa ciddi olarak ben Fatih Terim den kuskulanmaya baslayacam transfer konusunda

Hocanın zaten transfer konusunda pek başarılı olduğu söylenemez...az daha Erman sol bek oynayacaktı denendi idmanlarda hatırlarsan:)adam olmadığından oynatır Hoca alınırsa...

Capel gelirse çok büyük hayal kırklığı olur madem 25-26 yaşında oyuncu alacaksınız gidin Nani'yi Farfan'ı alın.

tmm tarif edeyim açık alanda çok süratli bir oyuncu ama son vuruş eksiği var sporting lisbonunda ilk 11 oyuncusu değil eğer u-20 dünya kupasındaki performansına göre alıyorsak ali adnanı alırdık daha iyi olurdu

çok genç olduğu için şu an amrabat tan çokda farklı değil 1-2 seneye ihtiyacı var mesela EPL de 2 sezon geçirse kendini çok geliştirir bize gelirse kendisini ne kadar geliştireceği bizim CL de ne kadar ilerleyebileceğimize bağlı.

yok yetersiz tamamlamisin. U20 ye görede sadece alinmiyor bruma. daha uzun sürede takip ediliyor bu bruma.

sportingde de gecen sezon sonardan segunda B yani alt yapidan direk A takima cikdi ve devamli ilk 11 de oynadi.

sadece acik alanda da hizli degil bruma. neyse beliki izlememiisn brumayi veya takip etmemesin maalesef.

ha bide bizden haric chelsea-real madrid ve bir kac takim daha istedi brumayi ve teklifde yoladilar ama bizim verdigimiz parayi vermek istemediler. buda oyuncunun yasadigi olaylardan dolayi kaynaklandigini diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt