Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bruma kurtarıcı olmayacaksa yada çok fazla şey beklemeyeceksek niye alıyoruz?

Transferin son günü geleceğe yönelik hamle mi yapılır?

Yada şuan bizim böyle bi hamleye mi ihtiyacımız var yoksa direk oyuna ve skora katkı yapacak bir kanat oyuncusuna mı?

Bruma kötü transfer demiyorum geldiği an beklenti olur fazlaca hemde.

LÜTFEN HERKES OKUSUN.....................................................

Vallaha bizim yönetimi ve fatih hocayı anlamıyorum kos koca galatasarayda 3 tane kaliteli türk var SEMİH SELÇUK BURAK ayıptır yazıktır koskoca takımda adam gibi her maç oynayacak 4. türk yokkkk geri kalan ıskarta anasını satim hadi alperi geçtim onu almadık (kesinlikle almaliydık selçuk melo alper rotasyonu için adam fenerde akıyor şuan) gidip neden töreyi almıyorsunuz adam oda bjk da akıyor adamı ilk de bize önermişler, diğer konu hakan çalhanoğlunu transfer döneminde istemişiz 5 m euro fiyat çekmişler neden almıyosun bu cocugu 2 sene sonra 20 versek vermeyecekler bakında görün emre çolak engin hamit aydın erman gibi 2. sınıf yerlilerden medet umuyoruz engin *********************

göbeği dağıtmış o ayrı konu, aydına sözleşme yenilenmesi başka bir saçmalık semih kaya o gereksizin aldığı parayı almıyor yahu işin kısası cok gereksiz adam var bizde 6 yabancı kuralı oldugunu biliosun gidip 10 yabancı hakkını dolduruyorsun bu dahada bir saçmalık , ne yazıkki sneijder drogba sarhoşlugundan uyanmalıyız takım oyunu diye bise oynamıyoruz drogba eyvallah iyi oyuncudur ama son maçlarda halı sahada oynayanlar gibi topu alıyor kendi gidiyor vuruyor biseyi sallamıyor ,selçuk ve sneijder dururken frikiğe geçiyor, bundan sonra drogbanın egoları gs a zarar verecek umarım 1 sene daha sözleşme yenilenmez, işin kötüsü geçen sene dalga geçilen bjk bizden suan kat kat iyi durumda böyle olursa türkiyenin dortmundu olurlar bizde 30luk adamlarımızla izleriz , bazı yazdıklarımı saçma bulabilirsiz hatta fenerlimisin bile diyebilirsiniz ama takım eski hırsını kaybetmiş hayırdır geçensene şampiyonlar liginimi aldık bu nasıl vurdum duymazlık ????????? bunu sözün özü DURUMUMUZ ÇOK KÖTÜ VE BUNU DEĞİŞTİREMEZSEK BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZZZZZZZZZZZZZ.

Tamam takım iyi değil de bu nasıl bir mübalağdır yahu? Gerçekten bu kadar konuşmanın alemi yok 2 beraberlik üzerine. Ben de bekliyorum Bursa, Eskişehir gibi deplasmanlardan artık galibiyet ama önemli olan bir 5-10 hafta sonra ligteki durumumuzdur. Biraz sabırlı olmak gerek.

Draxler şimdiden dünya yıldızıdır. Bruma ile falan kıyaslamak hata.

Ya beyler kafainiz iyimi? Bu saatten sonra mahkeme karari ile 6+0+4 kaldirilabilirmi birden? TFF'nin kararina karisamazlar, hele ki lig devam ederken mümkün degil. Sezon sonu gerceklesebilir belki.

Mahkeme'nin bu yönde karari (bu sezon icin) etik disi olur.

Herşey etik biçimde ilerliyor gibi konuşuyorsun Hakan

17 kulübe karşılık bir kulübün istediğinin olması çok mu etik'ti...Öyle de bi karışırlar ki.

Bruma'nin Ronaldo ile alakasi yok futbol olarak.

Next Ronaldo 1 sebep'ten dolayi deniliyor, o da Sporting'den cikmasi, tipki Ronaldo gibi.

LÜTFEN HERKES OKUSUN.....................................................

Vallaha bizim yönetimi ve fatih hocayı anlamıyorum kos koca galatasarayda 3 tane kaliteli türk var SEMİH SELÇUK BURAK ayıptır yazıktır koskoca takımda adam gibi her maç oynayacak 4. türk yokkkk geri kalan ıskarta anasını satim hadi alperi geçtim onu almadık (kesinlikle almaliydık selçuk melo alper rotasyonu için adam fenerde akıyor şuan) gidip neden töreyi almıyorsunuz adam oda bjk da akıyor adamı ilk de bize önermişler, diğer konu hakan çalhanoğlunu transfer döneminde istemişiz 5 m euro fiyat çekmişler neden almıyosun bu cocugu 2 sene sonra 20 versek vermeyecekler bakında görün emre çolak engin hamit aydın erman gibi 2. sınıf yerlilerden medet umuyoruz engin *********************

göbeği dağıtmış o ayrı konu, aydına sözleşme yenilenmesi başka bir saçmalık semih kaya o gereksizin aldığı parayı almıyor yahu işin kısası cok gereksiz adam var bizde 6 yabancı kuralı oldugunu biliosun gidip 10 yabancı hakkını dolduruyorsun bu dahada bir saçmalık , ne yazıkki sneijder drogba sarhoşlugundan uyanmalıyız takım oyunu diye bise oynamıyoruz drogba eyvallah iyi oyuncudur ama son maçlarda halı sahada oynayanlar gibi topu alıyor kendi gidiyor vuruyor biseyi sallamıyor ,selçuk ve sneijder dururken frikiğe geçiyor, bundan sonra drogbanın egoları gs a zarar verecek umarım 1 sene daha sözleşme yenilenmez, işin kötüsü geçen sene dalga geçilen bjk bizden suan kat kat iyi durumda böyle olursa türkiyenin dortmundu olurlar bizde 30luk adamlarımızla izleriz , bazı yazdıklarımı saçma bulabilirsiz hatta fenerlimisin bile diyebilirsiniz ama takım eski hırsını kaybetmiş hayırdır geçensene şampiyonlar liginimi aldık bu nasıl vurdum duymazlık ????????? bunu sözün özü DURUMUMUZ ÇOK KÖTÜ VE BUNU DEĞİŞTİREMEZSEK BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZZZZZZZZZZZZZ.

sadece hakan C. hakindaki konuya hak vermek zorundayim bende ama diger konulara katilamiyorum simdilik.

cok erken bu tür elestiri bence.

fatih hocanin takimlari genelikle sezonu kötü baslar sonra tokadi yedikden sonra toparlaniyor ve ucup gidiyor.

bir türlü alasamadik galiba buna :(

neden böyle oldugunu bana sorma vallahi bende bilmiyorum :) galiba takim bir noktaya gelene kadar hoca izliyor izliyor sonra bir yerde patliyor takima buda takimi uyandiyor genelikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt