- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Mahkeme'den bahsediyoruz, tabi etik olmali.
Kararı şimdiden çıkarsalar devre arasını garantilersin en kötü...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahkeme'den bahsediyoruz, tabi etik olmali.
Evet bi alakası yok yanlış alıntı yapmışım kusura bakma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni transferimiz Alvaro Pereira'dır. Kendisine Galatasaray'da başarılar diliyorum.
:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50: :f50::f50::f50::f50::f50::f50:
Draxler şimdiden dünya yıldızıdır. Bruma ile falan kıyaslamak hata.
2.yapışım ya ilki de Erman'dı.
Bruma = Jr. Nani
sadece hakan C. hakindaki konuya hak vermek zorundayim bende ama diger konulara katilamiyorum simdilik.
cok erken bu tür elestiri bence.
fatih hocanin takimlari genelikle sezonu kötü baslar sonra tokadi yedikden sonra toparlaniyor ve ucup gidiyor.
bir türlü alasamadik galiba buna
neden böyle oldugunu bana sorma vallahi bende bilmiyorumgaliba takim bir noktaya gelene kadar hoca izliyor izliyor sonra bir yerde patliyor takima buda takimi uyandiyor genelikle
Dribbling özelligi ile zaman zaman Reus'e benziyor. Tabi Reus olmasi icin son vuruslarini da gelistirmesi lazim, kaldi ki Reus olmak kolay degil. Ama kesin net bir oyuncuyla kiyaslamamiz icin daha fazla macini izlemek lazim. Ama öyle Next Ronaldo fln hikaye.
Next Ronaldo'yu kim diyo olm zaten? Youtube video ismi falandır o en fazla. Adamı izleyen kimse demez zaten onu.
Tmm olm sakin, niye kiziyorsun ki
Katiliyorum.
hadi alperi fenerin şerefsizliği yüzünden alamadık ersun aklını çeldi cocugun töre gelse su takıma hamitten aydından enginden yy ın kazıgı amrabattan kötümü oynardı?
Kızmadım yav, smiley koymayınca kızmış gibi mi oldu![]()