Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümit özat:Türkiye nin en büyük futbol klübü GALATASARAY dır , en büyük camiası da Fenerbahçe.

BTB9qgcCYAAelGc.jpg:large

sadece hakan C. hakindaki konuya hak vermek zorundayim bende ama diger konulara katilamiyorum simdilik.

cok erken bu tür elestiri bence.

fatih hocanin takimlari genelikle sezonu kötü baslar sonra tokadi yedikden sonra toparlaniyor ve ucup gidiyor.

bir türlü alasamadik galiba buna :(

neden böyle oldugunu bana sorma vallahi bende bilmiyorum :) galiba takim bir noktaya gelene kadar hoca izliyor izliyor sonra bir yerde patliyor takima buda takimi uyandiyor genelikle

hadi alperi fenerin şerefsizliği yüzünden alamadık ersun aklını çeldi cocugun töre gelse su takıma hamitten aydından enginden yy ın kazıgı amrabattan kötümü oynardı?

Dribbling özelligi ile zaman zaman Reus'e benziyor. Tabi Reus olmasi icin son vuruslarini da gelistirmesi lazim, kaldi ki Reus olmak kolay degil. Ama kesin net bir oyuncuyla kiyaslamamiz icin daha fazla macini izlemek lazim. Ama öyle Next Ronaldo fln hikaye.

Next Ronaldo'yu kim diyo olm zaten? Youtube video ismi falandır o en fazla. Adamı izleyen kimse demez zaten onu.

hadi alperi fenerin şerefsizliği yüzünden alamadık ersun aklını çeldi cocugun töre gelse su takıma hamitten aydından enginden yy ın kazıgı amrabattan kötümü oynardı?

töreyi ben sadece oynadigi oyunla degerlendirmedigim icin soguk bakiyorum acikcasi. bizim camiaya hic bir cekilde yaksimayan bir karakter profiline sahip kendisi maalesef.

her sey sahada oynan oyunla bitmiyor maalesef. yeteneklimi evet kesinlikle ama bizimkilerde biraz aratsirmisdir bu cocugu. yani alinmamazi cok dogru bir karar fazla uzatmadan.

arkadaşlar artık şu transferin son günü goygoyu öyle bir sinirlerimi bozmaya başladı ki ...biri pazartesi diyor bi site 4 eylül diyor gs tv 6 gün var diyor lig tv 8 eylül diyor bu işin aslı astarı nedir ya :angry:

Kızmadım yav, smiley koymayınca kızmış gibi mi oldu :D

Ya ne bilm birden öyle okuyunca kizmis gibi hissettim :D

Bu arada arka planda beyaz TV ve Erkan Zengin'in aciklamalarini dinliyorum, adam resmen iki takimin oyunu rezildi diyor, cok net bir sekilde. Gurbetcilerin aciklamalari bu yüzden cok eglenceli oluyor :D Mesela baska bir yerli oyuncu rezil kelimesini kullanmaz, ama adam hakli :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt