Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı geçen sezondan geriye götürmeye and içmiş gibiler...Buzamana kadar hiçbir yönetimimiz ne oyuncu ne teknik adamlara nede yöneticilere vefa göstermediler.Başarısızlık durumunda kimse bizden vefa beklemesin.

Albayrak-Riera-ve-Melo-icin-ne-dedi.pjpeg

Eline yüreğine sağlık Melo. Umarım soyunma odasında daha değişik fantaziler de uygulamışsındır bu paragöze.

Şu adamın hala kaldığına inanamıyorum.

yapmayın arkadaşlar daha vaktimiz var.

Galatasaray'da transfer bitmez.

:D :D yav he he Ünal Aysal manevi baban mı yoksa ? bir kaç hafta geçsin bu kadroyla puan kayıpları artacağına eminim fener ve bjknin 10 puan gerisinde kalınca görürüm durum hiç iyi gözükmüyor bitik bir kadro resmen.

:D :D yav he he Ünal Aysal manevi baban mı yoksa ? bir kaç hafta geçsin bu kadroyla puan kayıpları artacağına eminim fener ve bjknin 10 puan gerisinde kalınca görürüm durum hiç iyi gözükmüyor bitik bir kadro resmen.

Kadro bitik falan değil 1-2 transferle ligde ve CL'de çok rahat ederiz.

Sistem değiştirmek için transfer şart.

adamın ne suçu var ,senin yöneticilerin değerinin üzerinde para veriyorlarsa adam da kabul eder...

Oynamayacağını biliyor,gönderilmek istiyor ama o paraları katar da bile kazanamayacağı için gitmek istemiyor.

Yok yani şu adamı tribünde görmek,tüm sezon yatarak para alacağını düşünmek bile sinirlenmeye sebep.

Yollasınlar gözümüz görmesin.

Oynamayacağını biliyor,gönderilmek istiyor ama o paraları katar da bile kazanamayacağı için gitmek istemiyor.

Yok yani şu adamı tribünde görmek,tüm sezon yatarak para alacağını düşünmek bile sinirlenmeye sebep.

Yollasınlar gözümüz görmesin.

valla ben olsam bende gitmem adam maç izlemek için 3 milyon euro alıyor ...şaka gibi...:confused:

Renktaş adam her uzatılan mikrofona konuşuyor ama icraat desen sıfır...

Yapmıyorsam yapmıyorum de ama bunca ay hayal kurduk sayende hayalerimizle niye oynuyorsun be adam ?

Neymiş Farfan ile Di Maria ile Coentrao ile Nani ile şunun ile bunun ile anlaşmışızda yabancı sınırından sonra vazgeçmişiz. Böyle bir açıklama olamaz yahu.

Bu yabancı sınırı en çok bunların işine yaramadıysa bende bir şey bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt