Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Can

Ömer Toprak

Serdar Taşçı

Alper

Aykut Demir

Hakan Çalhanoğlu

Kerim Frei

Jem Karacan

Şimdi biz bunlardan 3'ünü yada 4 tanesini alamazmıydık? Prof yönetici dediler amatör çıktılar.Transferleri başkanın yaveri yapıyor arkadaş.

Avrupa'da şikeci karaktersiz olduğu tescillenen takımda her şey güllük gülistanlık basına göre çükündürük sivası yenince madridi yenmiş muamelesi yapılıyor.

Bize gelince kavga var transferde pürüz var cart var curt var yok ebesinin alisami

yöneticileri anlamıyorum arkadaş transferi taraftaramı yapıyorsunuz sanki ulan takıma yapıyorsunuz işte neyin kafası bu

Onu geç Elmander gitti Chedjou-Eboue sırayla dinlendirip ligde Yabancı kanat oyuncusuyla oynayabilirdik onuda yapmadılar Amrabat ne ya.

Riera gitmezse sol bek eksiğimiz kapatamayacağız gibi duruyor şuan çıkan haberlere göre umudum var en azından 2 gün içinde eğer Perreira+Bruma gelir ve 1-2 ay içerisinde uyum sağlarlarsa kesinlikle takımda büyük bir değişme olur. Bana kalsa 4-3-1-2'de oyuncularımız temposunu bulup pres yapmaya başlarsa lig için işler bu sebeple sadece Coentrao'yu alıp 4-3-1-2'ye devam da edebilirdik. 4-2-3-1 içinse kesinlikle sol bek ve kanat lazım.

:D :D yav he he Ünal Aysal manevi baban mı yoksa ? bir kaç hafta geçsin bu kadroyla puan kayıpları artacağına eminim fener ve bjknin 10 puan gerisinde kalınca görürüm durum hiç iyi gözükmüyor bitik bir kadro resmen.

İroni yaptım aga ya :D

Ayrıca keşke maddi manevi babam olsa yani :trollfacce.gif:

2 tane yabancı şart gerekirse defans komple yerli olsun eboue ileri çıkana kadar adamların defansı yerleşiyor kanat şart oğlu şart clde zaten yabancı sorunu sıkıntı değil

Bu aptal mantik sadece bizde var ha. Son gün firsat transferi öyle mi? Firsat dedigin transfer cöp olur cöp.

Baska birsey de olmaz. Iyi oyuncuyu son günde seve seve almak zorundasin. Yarin Bruma´ya 14 cekerlerse ne yapacak bunlar?

3 ay yatmislar, daha Riera Dany gibi adamlari yollayamamislar, 1 günde 3 aylik isi yapacaklar. Yav he he.

Yarın son bugün bir şeyler oldu oldu olmadı işimiz zor.

Yönetim´in %90´ini postaliyorsun, yönetimde adam akilli 1 adam bile yok, bütün isi Tulun´la yapacak herhalde.

Birakin ya. Bu sene güzel bir sene degil, ve olmayacak. Bastan hersey yanlis yapildi zaten.

Ünal Aysal´in net en berbat senesi. Aglaya aglaya bi Bruma´yi alacaklar en fazla, dünya stari aldik diye uyutacaklar bizi.

Beyler moralinizi niye bozuyorsunuz . TRT 3 Bruma da pürüz çıktı diye mı . Bırakın adamlar atmasyon haber yapıyor . Bruma transferi buradan dönmez . Donerse Sporting kaybeder

arkadaş tam arayı açacağız , fark yapacağız diyoruz , bu seferde yönetim frene basıyor ...yöneticiler farkın açılmasını istemiyor bence...ünal başkan ticaret adamı fark açılırsa gelir düşer diye mi yapıyor...

3 net transfer lazım kma alınırsa laınsın eksik kalacak bruma gelirse bu sene pek fayda alamayız değişen pek bir şey olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt