Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüpçü olmasaydı şu kadro kurulsaydı abartısız söylüyorum cl de grup liderliği için oynardık

-------------Drogba--------------

Arda--------Sneijder----------Nani

--------Melo--------Selçuk-------

Coentrao--Chedjou--Semih---Eboue

-------------Muslera--------------

Kulüp yapimiz berbat bizim galiba. Yönetimler degisiyor, bu cimrilik ve son dakika sürprizleri bitmiyor.

Fenerbahce´nin ettigi zarari biz etsek, herhalde Mustafa Sarp´i geri cagiracagiz kulübe.

Adamlarin senelerdir en ufak basarisi yok, durmadan men ediliyorlar, 10 Milyon, 13 Milyon Allah ne verdiyse basip aliyorlar.

Bizimkiler 2 senedir sampiyon oluyor, hayvan gibi para kazaniyor TFF´den, Arena´si, CL´si derken, hala cimrilik yapiyorlar ya.

Bu Galatasaray 1 Arda degil, 2 Arda alir isterse. Ama cimrilik, beceriksizlik, kendini kurnaz sanmalar vs.

Birakacaklar bu isi. O Arda´yi ya alacaklar yada alacaklar. Yoksa transfer de yapmasinlar.

Capel´lere filan karnimiz tok bizim. Istemez.

Bizim dedelerde mali ibra yetkisi olduğu sürece hiç kimse girmez o toplara.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arda,Coentrao hayalleri kurduğum için kendimden utanıyorum . Nereden nereye.

Bizim böyle topçuları almamız için ya 35 yaşında olup baş döndürücü teklif vermemiz lazım yada iyice gözden düşmeleri lazım.

Ben yabancı transferi konusunda gerçekten bu yabancı kısıtlamasının elimizi çok bağladığını düşünüyorum, gerçekten anlaştıkları yabancılar vardı bence ama bu totoş TFF yüzünden yattılar inanıyorum buna ...

Niye elimizi kolumuzu baglasin? Bahane. Simdi neden Bruma, sol bek pesindeler o zaman? 1 gün kala?

Yolla Riera, Dany, Amrabat´i rahatla. Fenerbahce de Krasic´e 8 vermedi mi? Bak kiraladilar iste. Sende kirala.

3 aydir yatarsan, simdi deli danalar gibi saga sola saldirirsin iste, ama ortada da kalirsin.

Bu kadar karalar bağlayacak bir durum yok bence.

Abartılıyor burada 2 haftadır kayıp var diye. Her sene kaybedilen puanlar bunlar. Sıkıntı üst üste gelmesi oldu. Rahat olmakta fayda var.

Chedjou'yu oynatamadığımızdan dolayımı beğenmiyorsunuz bilmiyorum ama bence çok kaliteli birisini aldık. Oynadığı son maçlarda kademe anlayışı çok iyiydi. Saçma sapan yabancı kuralı kalktığında uzun yıllar takımımızda oynayacak birisi. Serdar yada Ömer'den çok daha iyi bir oyuncu.

Ben yabancı transferi konusunda gerçekten bu yabancı kısıtlamasının elimizi çok bağladığını düşünüyorum, gerçekten anlaştıkları yabancılar vardı bence ama bu totoş TFF yüzünden yattılar inanıyorum buna ...

Hocam bunlar hikaye. Anlaştıkları yabancılar da Arda ayarında değil mi ?Sonuçta bahsedilen isimler genelde belliydi Di Maria Bruma Coentrao vb.. Bunları bedavaya mı alıcaktın sanki. Madem alındı bu karar sende alıcaksın Arda'yı Töre'yi Alper'i susturacaksın milleti.

arena faktörü çok değerli bizim avrupadaki başarımızın tek engeli tüpçü karaktersizi arenada ronaldonun mesutun bile ayakları titredi top kontrolü bile yapamadıkları dakikalar oldu kanatsız çarptık adamları kanat olsaydı deplasmandada 3 yemezdik işte özellikle deplasmanlarda clde kanatlar çok önemli

Chedjou'yu oynatamadığımızdan dolayımı beğenmiyorsunuz bilmiyorum ama bence çok kaliteli birisini aldık. Oynadığı son maçlarda kademe anlayışı çok iyiydi. Saçma sapan yabancı kuralı kalktığında uzun yıllar takımımızda oynayacak birisi. Serdar yada Ömer'den çok daha iyi bir oyuncu.

Chedjou kesilecek adam değil ama gel gör ki Amrabat uğruna tribünde bekliyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

tüpçü olmasaydı şu kadro kurulsaydı abartısız söylüyorum cl de grup liderliği için oynardık

-------------Drogba--------------

Arda--------Sneijder----------Nani

--------Melo--------Selçuk-------

Coentrao--Chedjou--Semih---Eboue

-------------Muslera--------------

Cimriyiz biz ve borcumuz var, tüpçü bizim bahanemiz oldu, yabancı sınırı muhabbeti olmasa da kurulmazdı bu kadro.

Arda'nın zaten ne alakası var ki tüpçüyle.

Forumda fena negatif hava var....okuyunca adamin ici gidiyor....

Biraz daha olumlu bakin...

Bizim zaten transfer anlayışımız şu adamı izleyip alalım bunun peşindeyiz değil ki !

Drogba bir anda menajer önerir fırsat transferi, PLANLI DEĞİL

Sneijder CL'de oynayabilecek klübüde satabilecek tek oyuncu üstelik hoca Sneijder değil ben Kaka'yı isterim diyo, PLANLI DEĞİL

Riera son dakika kazığı Arda'da gidiyor diye ortada kimi bulursak diye alıyoruz, PLANLI DEĞİL

Cris Ujfa sakatlanıyor son anda ortada bir tek o var, PLANLI DEĞİL

Melo ne kadar takımın ana kolonlarından biride olsa başkan diyor Alper öncelik, PLANLI DEĞİL

Amrabat'a söz verdik Kayseriyide mutlu edelim diye bir çuval para veriyoruz ederinin 2-3 mislisine alıyoruz, PLANLI DIŞI ÜCRET

Elmander hocaya direk getirip önüne atılıyor biz bu adamı aldık diye, PLANLI DEĞİL

Arda'yı sezon başlarken gönderiyorsun hocanın haberi yok, PLANLI DEĞİL

Muslera ve Eboue dışında hiçbir transfer planlar dahilinde değil.

chedjouya kötü diyen yok zaten soru işareti şu yabancı kısıtlaması saçmalığında değermiydi almak o paraya

Niye elimizi kolumuzu baglasin? Bahane. Simdi neden Bruma, sol bek pesindeler o zaman? 1 gün kala?

Yolla Riera, Dany, Amrabat´i rahatla. Fenerbahce de Krasic´e 8 vermedi mi? Bak kiraladilar iste. Sende kirala.

3 aydir yatarsan, simdi deli danalar gibi saga sola saldirirsin iste, ama ortada da kalirsin.

Ben yattıklarını düşünmüyorum sadece 3'ün 5'in hesabını fazla yapıyolar, en ucuza, en karlı şekilde, 0 zararla işleri yürütmeye çalışıyolar sonrada hep aynı şey oluyo ve gecikiyolar daha da zarara giriyoruz aslında ...

11. Haftadaki Fenerbahçe maçına kadar sadece Beşiktaş deplasmanı zor.

Diğer maçlarda bol bol puan toplarız, her şey yoluna girer bence.

Bu kadar karalar bağlayacak bir durum yok bence.

Abartılıyor burada 2 haftadır kayıp var diye. Her sene kaybedilen puanlar bunlar. Sıkıntı üst üste gelmesi oldu. Rahat olmakta fayda var.

Zaten olay o değil ki, kimse Bursa'da Eskişehir'de ligin başında puan kaybettin diye kızmıyor ki.

Yabancı sınırı bahanesiyle yapmadığın hamlelere kızılıyor (rakibin ne hallere düşmüşken her sene ne bonservis parası harcıyorken, sen Chedjou'yu 43893 taksitte aldın, başka birşey yapmadın)

Hocam bunlar hikaye. Anlaştıkları yabancılar da Arda ayarında değil mi ?Sonuçta bahsedilen isimler genelde belliydi Di Maria Bruma Coentrao vb.. Bunları bedavaya mı alıcaktın sanki. Madem alındı bu karar sende alıcaksın Arda'yı Töre'yi Alper'i susturacaksın milleti.

Açıkçası Töre ve Alper ile kimse susmazdı Arda konusunda da taraftar ikiye bölünmüş durumda zaten ... Anca Nani ya da Coentrao gelirse/gelseydi kimse konuşmazdı daha ...

o değilde arda seneyede gelmez epl ye gider büyük ihtimal çünkü vitrin maçlarında ilk 2 sezon (barça,real) dökülüyordu çok geliştirdi kendini şimdi şov yapmaya başladı o maçlarda seneye sözleşme 1 yıl kalmasından yararlanır epl takımı alır ardayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt