Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu kavga haberide canını sıkıyor insanın bir huzursuzlukta yok değil takımda sanki...

chedjouya kötü diyen yok zaten soru işareti şu yabancı kısıtlaması saçmalığında değermiydi almak o paraya

Bence değer. Çünkü defansa alabileceğimiz kaliteli yerli bir oyuncu bana göre yok. O yüzden yabancı oyuncu almamız şarttı. Daha kaliteli ve tecrübeli birisi alınabilirmiydi dersen haklı olabilirsin ama onuda saçma sapan 6+0+4 kuralı yüzünden kadrı dışı bırakma ihtimalin olmazdı o yüzden Chedjou iyi bir karar. Seneye şu kuraldan kurtulduğumuzda Chedjou takımın bankosu olacaktır.

töre diye ağlamayın burda tek isteyen bendim neredeyse herkes bal yapmayan arı diyip duruyordu çocuğa 1.sınıf bir kanat değil zaten eyvallah ama şu saçma kısıtlamada iş yapardı bjk de yapıyorda

Boşuna umutlanmayın Honda'ya talip olup 250bin Euro teklif eden bir yönetimin yapabileceği transfer yoktur. 2 kanat 2 yedek bek yedek forvet yedek kalece yerli yedek stoper olmak üzere en az 7 eksiği var bu takımın. Zaten son günde 7 transfer yapılmaz paraya da kıymıyorlar, eldeki işe yaramazlarda elde kaldı. Bu sene zor tek umudum devre arası transferleriyle Avrupa Ligi kupasını kazanmak o da bu yetersiz kadroyla ligde çuvallamaz ve ŞL'de 3. olabilirsek...

Bence değer. Çünkü defansa alabileceğimiz kaliteli yerli bir oyuncu bana göre yok. O yüzden yabancı oyuncu almamız şarttı. Daha kaliteli ve tecrübeli birisi alınabilirmiydi dersen haklı olabilirsin ama onuda saçma sapan 6+0+4 kuralı yüzünden kadrı dışı bırakma ihtimalin olmazdı o yüzden Chedjou iyi bir karar. Seneye şu kuraldan kurtulduğumuzda Chedjou takımın bankosu olacaktır.

seneye ne kurtulması ? 5 e düşüyor daha fena

Yahu acaba yeni bir nöbet başlığımı açsak ne yapsak belki bu başlık cenabettir.

Kerim > Töre.

Ağlayacağımıza alalım Kerim'i. Ama pardon bonservisi 3 milyon euro idi demi bizden taş çatlasa 500 bin çıkar.

Ben yattıklarını düşünmüyorum sadece 3'ün 5'ün hesabını fazla yapıyolar, en ucuza, en karlı şekilde, 0 zararla işleri yürütmeye çalışıyolar sonrada hep aynı şey oluyo ve gecikiyolar daha da zarara giriyoruz aslında ...

Ya zarar tabiki ya. CL´de oynayan kulüp 2 hafta kala transfer yapar mi yahu?

Milli takim filan derken gitti 1 hafta zaten. 1 hafta antrenman yapip Madrid karsisinda mi oynatacagiz adamlari?

Yani gecen seneden güclü filan degiliz biz kesinlikle. Neremiz daha güclü?

Herseyi gectim, Riera´dan vazgectik Hakan´i oynatiyoruz yahu. Ne güclenmesi?

Allah´tan taraftarin baskisina dayanamadilar da Melo´yu aldilar. Yoksa capsiz Wellington´a kalacaktik.

Chedjou kesilecek adam değil ama gel gör ki Amrabat uğruna tribünde bekliyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Olaya aslında Amrabat olarak bakmamak lazım, yarın Bruma gelirse onu oynatmk için de ya Chedjou yada Ebou kesilecek mecburen. Saçma sapan 6+0+4 kuralı yüzünden elimizdeki en zayıf halkaları(Performans olarak söylemiyorum) kesmek zorundayız. Piyango da şimdilik Chedjou ya vuruyor.

Açıkçası Töre ve Alper ile kimse susmazdı Arda konusunda da taraftar ikiye bölünmüş durumda zaten ... Anca Nani ya da Coentrao gelirse/gelseydi kimse konuşmazdı daha ...

Ya anlatmak istediğim hiç yabancı almayalım değil ki. Riera, Dany, Amrabat yollardın yerlerine Arda, Alper, Töre, Kolarov ve Nani'yi alırdın. Yapılamazmıydı yani bu gelirlere şu transferler. Bunu ben bile düşünebiliyorsam yönetimdekiler ne işle meşgul anlamıyorum.

Ya zarar tabiki ya. CL´de oynayan kulüp 2 hafta kala transfer yapar mi yahu?

Milli takim filan derken gitti 1 hafta zaten. 1 hafta antrenman yapip Madrid karsisinda mi oynatacagiz adamlari?

Yani gecen seneden güclü filan degiliz biz kesinlikle. Neremiz daha güclü?

Herseyi gectim, Riera´dan vazgectik Hakan´i oynatiyoruz yahu. Ne güclenmesi?

Allah´tan taraftarin baskisina dayanamadilar da Melo´yu aldilar. Yoksa capsiz Wellington´a kalacaktik.

Oooooo bide o olay var demi. Bazı ergenler de Melo'dan sıkılmıştı Mikel'i,Welo'yu falan istiyordu futbol cahilleri.

töre diye ağlamayın burda tek isteyen bendim neredeyse herkes bal yapmayan arı diyip duruyordu çocuğa 1.sınıf bir kanat değil zaten eyvallah ama şu saçma kısıtlamada iş yapardı bjk de yapıyorda

Onun da bahanesi hazır, biz oyuncu yetiştirecek kulüp değiliz. Kiralamayız, bonservisiyle alırız ama bonservise o kadar para vermeyiz.

Beşiktaş ta kullanamayacak zaten opsiyonu. Performansına göre sözleşmesi sona erince, opsiyonu Beşiktaş kullanamayınca alabiliriz belki, aynı Fener'in Caner'de yaptığı gibi.

tek isteyen değildin 2 sezon önce Olcay, Oğuzhan, Sercan Sararer, Aras Özbiliz ve birçoğuyla birlikte çok gurbetçi yazdım ama bizim takımın ve taraftarının ideolojik gurbetçi alerjisi var

seneye ne kurtulması ? 5 e düşüyor daha fena

O kural seneye kalkar, kalkmalı bu kuralla kimseyle baş edemeyiz. Seneye sadece fener avrupa da yok diğer takımlar avrupa da olacak o yüzden herkes karşı çıkacaktır. Bence o kural kesinlikle kalakacak.

Artık sol açıkta Bülent Tulun,sağ açıkta Ünal Aysal oynar.Sol beke de bizim yönetimdem Şükrü Ergün'ü koyarlar.

Zaten olay o değil ki, kimse Bursa'da Eskişehir'de ligin başında puan kaybettin diye kızmıyor ki.

Yabancı sınırı bahanesiyle yapmadığın hamlelere kızılıyor (rakibin ne hallere düşmüşken her sene ne bonservis parası harcıyorken, sen Chedjou'yu 43893 taksitte aldın, başka birşey yapmadın)

İyi de harcıyor da ne oluyor? Daha çok harcayana vermiyorlar kupaları.

Ben de bazı durumlarda 3-5 hesabı yaparken girdiğimiz zararları eleştiriyorum ama şu an forumda olan yandık bittik havası abartı.

Önümüzdeki haftalarda bir şekilde düzeleceğimize inanıyorum zaten. Ama oyun olarak hiç ümit vermiyoruz.

Yalnızca kaliteli oyuncularımız olduğu için avantaj sağlayabiliriz. Ama bu 4-3-1-2 ile deva edersek o bile avantaj sağlayamaz bazı maçlarda(bursa,es-es)

Muhakkak bir çare bulunmalı. Bu da hocanın işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt