Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
şu kavga haberide canını sıkıyor insanın bir huzursuzlukta yok değil takımda sanki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedjouya kötü diyen yok zaten soru işareti şu yabancı kısıtlaması saçmalığında değermiydi almak o paraya
Bence değer. Çünkü defansa alabileceğimiz kaliteli yerli bir oyuncu bana göre yok. O yüzden yabancı oyuncu almamız şarttı. Daha kaliteli ve tecrübeli birisi alınabilirmiydi dersen haklı olabilirsin ama onuda saçma sapan 6+0+4 kuralı yüzünden kadrı dışı bırakma ihtimalin olmazdı o yüzden Chedjou iyi bir karar. Seneye şu kuraldan kurtulduğumuzda Chedjou takımın bankosu olacaktır.
Ben yattıklarını düşünmüyorum sadece 3'ün 5'ün hesabını fazla yapıyolar, en ucuza, en karlı şekilde, 0 zararla işleri yürütmeye çalışıyolar sonrada hep aynı şey oluyo ve gecikiyolar daha da zarara giriyoruz aslında ...
Chedjou kesilecek adam değil ama gel gör ki Amrabat uğruna tribünde bekliyor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Açıkçası Töre ve Alper ile kimse susmazdı Arda konusunda da taraftar ikiye bölünmüş durumda zaten ... Anca Nani ya da Coentrao gelirse/gelseydi kimse konuşmazdı daha ...
Ya zarar tabiki ya. CL´de oynayan kulüp 2 hafta kala transfer yapar mi yahu?
Milli takim filan derken gitti 1 hafta zaten. 1 hafta antrenman yapip Madrid karsisinda mi oynatacagiz adamlari?
Yani gecen seneden güclü filan degiliz biz kesinlikle. Neremiz daha güclü?
Herseyi gectim, Riera´dan vazgectik Hakan´i oynatiyoruz yahu. Ne güclenmesi?
Allah´tan taraftarin baskisina dayanamadilar da Melo´yu aldilar. Yoksa capsiz Wellington´a kalacaktik.
töre diye ağlamayın burda tek isteyen bendim neredeyse herkes bal yapmayan arı diyip duruyordu çocuğa 1.sınıf bir kanat değil zaten eyvallah ama şu saçma kısıtlamada iş yapardı bjk de yapıyorda
töre diye ağlamayın burda tek isteyen bendim neredeyse herkes bal yapmayan arı diyip duruyordu çocuğa 1.sınıf bir kanat değil zaten eyvallah ama şu saçma kısıtlamada iş yapardı bjk de yapıyorda
seneye ne kurtulması ? 5 e düşüyor daha fena
Artık sol açıkta Bülent Tulun,sağ açıkta Ünal Aysal oynar.Sol beke de bizim yönetimdem Şükrü Ergün'ü koyarlar.
Zaten olay o değil ki, kimse Bursa'da Eskişehir'de ligin başında puan kaybettin diye kızmıyor ki.
Yabancı sınırı bahanesiyle yapmadığın hamlelere kızılıyor (rakibin ne hallere düşmüşken her sene ne bonservis parası harcıyorken, sen Chedjou'yu 43893 taksitte aldın, başka birşey yapmadın)
Göbekte FT ye ne dersin?
Sent from my iPad using Tapatalk