GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 130

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
978K
Sayfa
130/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ile Milli takim filan anlamam ben. Fatih Terim´in karakterine yakistiramam.

Bu haysiyetsizlerin altinda calismasi bize hakaret olur. Asla yakistiramam.

Üzme bizi Fatih hoca. Yapma bunu. Galatasaray´a zarar vermekten baska bir ise yaramaz bu olay.

FT yeterki bizi birakmasin milli takimide ayni anda calistirabilir bence bir sorun olmaz ayrica demiroren ve tayfaside daha dikkatli olur terim ve kulubumuze karsi..

Fatih Hoca'nın gitmemesi için en önemli neden, çağırılan futbolcular arasında galatasaray'dan 1 kişi bile fazla olsa medyanın hocaya günlerce yüklenecek olması. Olurda kupaya kalamazsak bütün suçu yine fatih hocaya atacaklardır. O yüzden hoca giderse çok büyük hata yapar. Yoksa iki takımı çalıştırmasında kesinlikle sakınca yok ama aşırı yıprtırlar.

Bende pek olumlu bakmıyorum Fatih hocanın milli takım olayına şuan yeni sezon yapılanması devam ederken ekstradan başka bir stres çekicek son derece gereksiz.

Fatih Terim zeki adamdir. Bu oyunu cözmesi gerekir. Fatih Terim ve Galatasaray´i yipratma operasyonu bu.

Bu olayin olumlu hicbir tarafi yok ve olmayacak. Sadece zarar bizim icin.

Yapma hoca. Baski varsa da ima et geregini yapalim. Aklini aliriz hepsinin

Böyle bişey olursa yazıklar olsun fatih hocaya. Ülke futbolunun başında bulunan haysiyetsiz,şeref yoksunu adamın olduğu yerde çalışırsa benim gözümden düşer. İnşallah böyle bişey olmaz

Adamın takımı bıraktığı yok müdür. Kabul ederse hem milli takım hem de galatasaray'ı çalıştıracak

Sadece bu sene icin. Ondan sonraki dönem icin sadece milli takimi calistirmasini istiyorlar. Durmadan da baski yapacaklar.

Galatasaray´in pozitif ivmesini durdurmak istiyorlar. Ayrica bu haysiyetsizlerin teklifini düsünmesi bile hakaret olur bizim icin.

Böyle bir şey olursa, zaten en başından beri Aysal, Terim'i istemiyordu diye de haber yapmaya başlayacaklar.

Aysal da milli takım olayına sıcak bakarak Terim'in ayrılmasına zemin hazırladı... gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt