GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 137

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
137/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Fatih Terim´in verdigi katkiyi hicbir TD´nin verecegine inanmiyorum.

2. Bu dönemde yapacagimiz bir degisiklik Galatasaray´i alt üst eder.

3. Futbolcularin Fatih Terim´e bir güveni var. Bu güveni kim saglayabilir?

4. Piyasada Terim´in koltugunu devralacak kim var ki? Aklima kimse gelmiyor.

5. Bu Galatasaray düsmanlariyla konusmak bile bize hakarettir. Yaziklar olsun.

vay be işi vatan,millet ayağına dökmüş , siyaset girmiş . Baskı varmış , baskıyı keşke demiröne ADALAETLİ ŞEKİLDE DAVRAN diye baskı yapılsaymış . Bu durumda hoca o kadar laf söylediği haysiyetsiz tüpçüyle aynı ortamda çalışması beni rahatsız eder. Ardayı geri getirmeye çalışırken bu durumlarında çıkması ilginç

Tamamen planlanmış bir olay, herkes Milli takımın başarılı olmasını ister Terim'de bunu en çok isteyenlerin başında gelir.

Ama olay sadece Milli takımı kurtarma operasyonu değil, şayet öyle olsaydı Mustafa Denizli yada Şenol Güneş'e teklif götürülebilirdi.

Terim'in işi çok zor, kabul ederse hem takıma karşı konsantrasyonu azalacak hemde çoğu Galatasaray taraftarından tepki alacak. Kabul etmezse de herkes Milli takımı reddetti, zor gününde destek olmadı diye çarşaf çarşaf haber yapıp bizi yıpratmaya çalışacak.

Görünen o ki, bizi engellemek için planladıkları 6+0+4 çok işe yaramayınca şimdi de bunu ortaya attılar. Terim kabul etmeyince bizi engellemek için sıradaki planları ne acaba çok merak ediyorum..

Antu Shov baslamis :D

FT´nin hem GS´yi hem Milli Takımı çalıştırmasına izin verilmemeli.

Milli takım Gs´nin altyapısına döner.

Hocayla Baskan bizim düsündüklerimizi düsünemiyor sanki

Neden teklif yaptiklari cok belli iyi giden herseyi bozmak istiyorlar

Ama bizim hoca ve baskaninda kurt oldugunu unutmayin

Bu anlasmayla bir tasla iki kus bile vurabiliriz

3. kere milli takimin basina gecerse vallahi billahi kusura bakmasin salaktir

Galatasaray mi daha onemli/prestijli yoksa Milli takimmi?

bunun cevabi belli

not: zannetmiyorum kabul etcegini

Ya baskı falan saçma işler. Başkanda Fatih hocada koskoca adamlar. Burda bizim kaygılandığımız, düşündüğümüz herşeyi onlarda biliyor ve düşünüyor. Eğer buna rağmen kabul ederlerse kendi sonlarını hazırlarlar. Ama ben kabul edeceklerini sanmıyorum

Fatih Terim'in milli takımda kendini ispatlama gibi bir zorunluluğu yok. Milli dava ayaklarını bıraksınlar. O 15 yıl öncede kaldı. Artı şu anki futbolcu kalitesine bakarsak Morinho + Ancelotti + Guardiola + Mancini + Pellegrini + Benitez + ....... hatta + Aykut Kocaman :D hep birlikte gelse bu milli takımı on sene adam edemez. Yapma hocam. Sakın. Galatasaray'a en büyük zararı sen verirsin.

baskı felan işe yaramaz diyen arkadaşlar

daha geçen gün bu ülkenin ekonomisini senelerdir götüren 2 şirketten birine 1 gunde

10 milyar dolar kaybettirdi o baskı.

Terim cok önemli birisi bizim icin. Imparator lakapi kolay kazanilmiyor.

Ama bi de gercek var ki...artik GS bi "Sistem/kurumsalmis" Takim oldu. Stat, güclü yönetim, güclü takim.

Iyi CV'li bi T.D. gelsede basari yakalayabilriz.

Oyuncular/T.D. gelir gider...Galatasaray kalir. Kimse Galatasaray'dan büyük degildir.

...öyle bi hava var ki, sanki Terim gitse küme düsecez.

(bana göre Terim takimi birakmamali)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt