GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 139

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
139/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
it gibi ayaklarına gidiyorlar Fatih Hocamın imparatorsun sen helal olsun patiletiyle tıpış tıpış ayaklarına getirtiyorsun tüp beyinli salakları

Benim için 2 durum var bu konuda.

1- Başkan ile Fatih Hoca paslaştılar. Terim kabul etmezseniz SİYASET BİZİ YIPRATIR EDİN GEREKEN CEVABI BEN VERİRİM DEMİŞ OLABİLİR.

2- Başkan söylenen gibi TERİM'İ YEMEK İÇİN CAN ATIYORDU GOL FIRSATINI ELE GEÇİRİNCE HEMEN FIRSATÇILIK İLE BİZİM TAKIMIN ALTINA DİNAMİT KOYUYOR DEMEKTİR ( BÖYLE İSE 1 DAKİKA DURAMAZ O KOLTUKTA)

Burda Terim hakkında söylenenleri okudum, herkes şimdiden hocaya yüklenmiş.

Terim her zaman bu takım için herşeyini yapmış birisi ve başarılarımızın çoğunda da olan birisidir.

Verdiği kararların çoğu her zaman Galatasaray menfaatlerinedir.

Aslında Aysal'ın kabul etmesi de doğru olmadı. Ben teknik direktörümü 2 takım çalıştırmasına izin vermiyorum deyip olayı kapatabilirdi. Şimdi herşey Terim'in başına kaldı maalesef.

Ünal Aysal topu terime atıyor.Dik dur be hayır de.Milyonlarca euroluk yatırım taraftarların umutları boşa gidecek .Tff bize nasıl hayır dediyse bizim de öyle dememiz lazımdı.Lan şu şikeci Aziz kadar dik duramadı başkan

Taşlar yerine oturmaya başladı. Süper kupa finalinde başkanın yanında kim vardı? Cevap enerji bakanı. Gayet de samimi konuşuyorlardı. Aziz ile bir araya gelmelerini de bakan sağlamıştı. Ünal Aysal hangi sektörde iş yapıyor? Enerji sektöründe. Şu anda en iyi durumda olan takım hangisi? Galatasaray. TFF başkanı hangi takımlı? Beşiktaş. Tff başkanı kimin her dediğini yapıyor? Aziz Yıldırım. O kim? Şikecinin önde giden ezikbahçeli başkan. Başbakan hangi takımlı? Ezikbahçe. Milli takımın kötü gidişatını en iyi nasıl örtbas ederiz? Bakın en iyi teknik direktörü getirdik yine olmadı. demek ki suç biz de değil. Galatasaray'ın federasyondan isteği nedir? Yabancı sınırının kalkması. Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaraylıların en büyük hedefi nedir? Şampiyonlar ligini almak. Nasıl olacak bu? Kaliteli transferlerle. Artık gerisini siz düşünün.

Artık ok yaydan çıktı. Sonuç ne olursa olsun zararın en büyüğünü biz göreceğiz.

Hoca giderse Arda Turan sendromu 2. yaşarım açıkcası daha büyük boyutta o kadar sövüp saydığı karşısında durduğu adamların yanında yer alırsa düşünmesi/sorgulanması gereken şeyler vardır demek bakalım ne olursa olsun Galatasaray için en iyisi ne ise o olsun.

Bu dedikodular bile Galatasaray´a zarar vermistir. Allah belanizi versin. Yaziklar olsun.

Birseyler dönüyor. Tehdit, santaj hersey olabilir.

Lucescu sezon basladiktan sonra takim satmaz. Bize gelmez.

Denizli ve Senol Günes var piyasada. Baska birisi de aklima gelmiyor.

Gercekten Allah belanizi versin ya.

Yukar%C4%B1_Bak.jpg

Fatih Terim bu teklifi daha doğrusu zorlamayı kabul ederse gözümde tüm itibarını kaybeder.Ünal Aysal'a zaten girmiyorum,Eboue-muz olayından sonra burada da bir güzel sindirilirdi.Bu kadar eğilip,büzülmemeli Galatasaray başkanı.

Sayılan ihtimallerin hepsi var bence.

1. Hoca'nın yukarıyla arasının iyi olması.

2. Yukarıdan Hoca'ya çok büyük yetkiler ve sonrası için Federasyon başkanlığı teklifi.

3. Başkan'ın bir şekilde Terim'den başka biriyle çalışmak istemesi.

Imparatorun karakterine güvenmek istiyorum. Kabul ederse hayatimin en büyük hayalkirikligi olur. Net.

Baskanin sözleri de ortada. Kabul ederse bizde geregini yapariz diyor. Resmen Galatasaray´in temeline dinamit koymaktir bu.

Kriz senaryosu: Velev ki baskilara boyun eydi ve teklifi kabul etti.

- Piyasada getirecegimiz büyük bir yabanci TD yok.

- Mustafa Denizli veya Senol Günes gelsin o zaman.

- Terim´i tutmaz ama ligi kurtarir Denizli en azindan.

Tekrarliyorum, kriz senaryosudur. Allah kahretsin ya. Beynim durdu, allak bullak oldum. Serefsizler ya

buralara geldiyse kabul eder buyuk ihtimal ama Başkanında daha dik durması lazımdı gel görüş ne demek ya lig başlamış nasıl izin veriyosun sen

Ulan zaten 2 haftadır uğraşıyorlar yok Arda yok Burak ve sonunda başardılar :42:

Hocaya el attı şerefsizlerr!!!

Eğer başkan hocayı sıradan bir antrenör gibi görüyorsa zaten o koltukta fazla duramaz.

Gitmesine izin verirse efsane başkan olacakken sıradan yıldız getiren başkanlardan farkı olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt