GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 141

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
141/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal açıklama yapmış sanırım, Terim kabul ederse yönetimle görüşme yaparız diye.

O zaman niye teknik direktürünle konuşmalarına izin veriyorsun ki, adamı da zor durumda bırakmış oluyor.

Aysal, ben teknik direktörümün 2 takım çalıştırmasına izin vermiyorum diyebilirdi.

İzin vermeden hocaya sormuştur. Hoca da görüşmek istiyorum demeden tamam git görüş dememiştir tabiki:)

Çıldıracağım ya. Hangi kafayla şu anda dolu dizgin giden bir takımın hocasını milli takıma istersiniz? Amacınız nedir? Bundan üç beş ay önce takımların Avrupa'da başarılı olmasını kendilerine pay biçen işgüzarlar ne yapıyorsunuz siz? Dünya da hoca mı kalmadı? Allah hepsinin belasını versin. HEr şeye yürüyüş yapan Ultraslan buna gereken cevabı okkalı bir protesto ile vermezse yazıklar olsun.

Bu da tutmazsa Drogba ve Sneijder´in arabalarina 1 kg kokain koyup ihbar edecekler herhalde

Şerefsizler sahada yenemeyeceklerini çok iyi anladılar.

Sahadışı karanlık işlere girdiler ki bu çok tehlikeli...

Hocaya güveniyorum ama ne yalan söyleyeyim başkana fazla güvenmiyorum.

Hocanın arkasında dik durmadığını düşünüyorum.

Zaten yönetim içinde hocaya karşı olan bir grup var bunlar başkana ulaşırlarsa hoca bunu duyunca kesin gider.

şuan sinirden yazamıyorum bile...Başkanın hocanın teklifi kabul edebilir düşüncesini hazmedemiyorum.Çok mantıksız bir açıklama!!!

Bence hoca teklifi kabul etti . Goksel beyler 2 3 gun once floryaya geldi konusuldu gorusuldu hocam sana ihtiyac var denildi. Hoca buna olumlu yaklasmasa bu is buralara gelemez. Zaten medyaya hemen yansidi ve avcida bunun uzerine istifa etti. Baskanin tupcuye hayir demesini bende isterdim ama turk futbolunu tupcu degil siyasiler yonetiyor. Afin unal aysalda olsa fayda etmessin

Arkadaşlar biraz rahat olun ya bu ne böyle. Bin sefer söylüyoruz burda yinede medyanin gazina gelip milletin istediğini yapiyorsunuz.

Çok basit bir durum:

YD başkanimiza Fatih Hocanin milli takimi çaliştirma konusunda ne düşündüğünü sordu. Oda en doğrusunu yapip kararı tamamiyle Fatih hocaya bıraktı. Normal olarak YD hocamizla görüşmek için randevu talep etti. Fatih hocada profesyonelce randevuyu kabul etti. Çok doğal ve normal hareketler bunlar biraz sakin olun.

Saol aynisini yazmama gerek kalmadi

Taşlar yerine oturmaya başladı. Süper kupa finalinde başkanın yanında kim vardı? Cevap enerji bakanı. Gayet de samimi konuşuyorlardı. Aziz ile bir araya gelmelerini de bakan sağlamıştı. Ünal Aysal hangi sektörde iş yapıyor? Enerji sektöründe. Şu anda en iyi durumda olan takım hangisi? Galatasaray. TFF başkanı hangi takımlı? Beşiktaş. Tff başkanı kimin her dediğini yapıyor? Aziz Yıldırım. O kim? Şikecinin önde giden ezikbahçeli başkan. Başbakan hangi takımlı? Ezikbahçe. Milli takımın kötü gidişatını en iyi nasıl örtbas ederiz? Bakın en iyi teknik direktörü getirdik yine olmadı. demek ki suç biz de değil. Galatasaray'ın federasyondan isteği nedir? Yabancı sınırının kalkması. Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaraylıların en büyük hedefi nedir? Şampiyonlar ligini almak. Nasıl olacak bu? Kaliteli transferlerle. Artık gerisini siz düşünün.

Artık ok yaydan çıktı. Sonuç ne olursa olsun zararın en büyüğünü biz göreceğiz.

yalnız avatarla çok uyumlu bir girdi olmuş

Arkadaşlar biraz rahat olun ya bu ne böyle. Bin sefer söylüyoruz burda yinede medyanin gazina gelip milletin istediğini yapiyorsunuz.

Çok basit bir durum:

YD başkanimiza Fatih Hocanin milli takimi çaliştirma konusunda ne düşündüğünü sordu. Oda en doğrusunu yapip kararı tamamiyle Fatih hocaya bıraktı. Normal olarak YD hocamizla görüşmek için randevu talep etti. Fatih hocada profesyonelce randevuyu kabul etti. Çok doğal ve normal hareketler bunlar biraz sakin olun.

o çok normal hareketler basına sızmazdı ama....umarım sen haklı çık ama kabul edecek gibi

bence baskan Terim den kurtulmak istiyor, cunku zaten kendisi demis 2 takim calistiramaz diye

onun b plani kesin hazirdir

hangi yabanci hoca acaba onu dusunuyorum

Eğer bu iş olacaksa bence bu durum bizi alt üst edebilir. Hoca iki işi yapabileceğini düşünüyor ama ben hiç sanmıyorum. Bizim de önümüzü görmemiz adına eğer Fatih Terim milli takıma giderse yollarımızın ayrılması belki de daha doğru olacak.

Ulen şu kulüpte ne zaman işler yoluna girecek gibi olsa bir yerden sıkıntı patlak veriyor. Bu nasıl iştir böyle :(

Başkanın Fatih Hocayı artık küsdürmemesi gerekiyor. Başkanın yaptığı resmen nankörlük. Adam 2 lig 2 süper kupa bir çeyrek final kazandırdı bize. Yeri geldiğinde rest çekeceksin izin vermiyorum diyeceksin.

fatih terim kabul ederse bu olayı gözümde biter istedği ikadar siyasi baskı olsun bu adam teknik direktör şirket yöneticisi değil. ne yani kabul etmesse başbakan bizlemi uğraşacak zaten fenerasyon uğraşıyor. umarım fatih terim böyle bir hata yapmaz. ayrıca iki takımı birden yönetmekde iyi olmaz. sürekli eleştiri olacaktır.

İzin vermeden hocaya sormuştur. Hoca da görüşmek istiyorum demeden tamam git görüş dememiştir tabiki:)

Belki dediğin gibidir, belki de değil bunu bilemeyiz ama,

Şayet yukardan bir baskı varsa ve Aysal hayır cevabı veremediyse Terim'in HAYIR demesini beklemek saçma olur.

Terim kabul ederse suçun yarısı da Aysal'ın dır.

Aysal'dan şu cevabı beklerdim.

Ben çok büyük hedefler için bir kadro kurdum ve yatırım yaptım, bütün planlarımı buna göre şekillendirdim ve siz şimdi benden ligler başlamışken hocamızı istiyorsunuz, hani 6+0+4 kuralını değiştirin derken bize bu karar daha önceden alınmış birşey ve çoğu takım(sadece fener) planlarını buna göre yaptı diyerek hayır dediniz ya, şimdi benim kararımda HAYIR diyebilirdi

Aysal evet kararı kendi kararının dışında gelişmişse, şu durumda Terim'e kızmam.

Yaw ne diye başkanı suçluyorsunuz adam kararı fatih hocaya bırakıyor önünü kesmiyor sonuçta fatih hoca eğer kalmak istiyorsa tff ile görüşmeyi bile reddetmeliydi.BEN ÜNAL AYSAL I SUÇLAMIYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt