Hocanın ben bizi bırakıp gideceğini sanmıyorum en kötü ikisini birden çalıştırır.
Ulan zaten 2 haftadır uğraşıyorlar yok Arda yok Burak ve sonunda başardılar :42:
Hocaya el attı şerefsizlerr!!!
Eğer başkan hocayı sıradan bir antrenör gibi görüyorsa zaten o koltukta fazla duramaz.
Gitmesine izin verirse efsane başkan olacakken sıradan yıldız getiren başkanlardan farkı olmayacak.
Mehmet DEMİRKOL bu iş bitmese buralara gelmezdi dedi...

Taşlar yerine oturmaya başladı. Süper kupa finalinde başkanın yanında kim vardı? Cevap enerji bakanı. Gayet de samimi konuşuyorlardı. Aziz ile bir araya gelmelerini de bakan sağlamıştı. Ünal Aysal hangi sektörde iş yapıyor? Enerji sektöründe. Şu anda en iyi durumda olan takım hangisi? Galatasaray. TFF başkanı hangi takımlı? Beşiktaş. Tff başkanı kimin her dediğini yapıyor? Aziz Yıldırım. O kim? Şikecinin önde giden ezikbahçeli başkan. Başbakan hangi takımlı? Ezikbahçe. Milli takımın kötü gidişatını en iyi nasıl örtbas ederiz? Bakın en iyi teknik direktörü getirdik yine olmadı. demek ki suç biz de değil. Galatasaray'ın federasyondan isteği nedir? Yabancı sınırının kalkması. Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaraylıların en büyük hedefi nedir? Şampiyonlar ligini almak. Nasıl olacak bu? Kaliteli transferlerle. Artık gerisini siz düşünün.
Artık ok yaydan çıktı. Sonuç ne olursa olsun zararın en büyüğünü biz göreceğiz.
''fatih terim reddetti'' twitter araç çubuğuna bunu yazın bekleyin..
Yabancı sınırı kalksın ve Fatih Terim iki takımı birlikde çalışdırsın. Bu senaryoya nasıl bakarsınız
Bu mesajdan sonra isterseniz banlayın beni ömür boyu.Dünya üzerinde babamdan sonra en çok saygı duydugum adam Terimdir.Ama bunca tff ile olan olaydan sonra Terim bunca beyanatından sonra bunca yatırımdan sonra bunca Gs düşmanlığından sonra bunca hayalden sonra Terim teklifi kabul ederse adam değildir
Bu mesajdan sonra isterseniz banlayın beni ömür boyu.Dünya üzerinde babamdan sonra en çok saygı duydugum adam Terimdir.Ama bunca tff ile olan olaydan sonra Terim bunca beyanatından sonra bunca yatırımdan sonra bunca Gs düşmanlığından sonra bunca hayalden sonra Terim teklifi kabul ederse adam değildir