GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 140

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
140/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın "Aslolan Galatasaray'dır" sözüne sadık kalmasını bekliyorum.

Federasyonun takımına başka birini bulsunlar.

başkanımız bu görüşme için istenen onayı vermiş olup, galatasaray'ın karar ve şartlarını sayın fatih terim ve tff arasında işbirliği konusunda bir mutabakat hasıl olması halinde ayrıca kendilerine iletileceğini bildirmiştir."

arkadaşlar yapılan açıklamada burası dikkatimi çekti. acaba hem milli takımı çalıştırıp hemde bizle devam mı edecek. ayrıca sanırım böyle bir durum bile olsa yönetim federasyondan yabancı sınırı ile ilgili düzenlemeyi iptal etmesini istiyebilir.

Mehmet Buğra Şahin Elmander'in yarın Norwcih'le sözleşme imzalamasından sonra zaten Galatasaray'ın halı hazırda ön protokol imzaldığını iddia ettiği Bruma ile sözleşme imzalayacakmışız.

Ayrıca o veya bu şekilde hoca ayrılırsa şu şartlar altında yerini doldurabilecek tek isim:Jupp Heynckes gerçi adam kimleri ret etti bize niye gelsin bilmemde hocanın gitmesine göz yuman yönetim düşünsün orasını artık.

Ulan zaten 2 haftadır uğraşıyorlar yok Arda yok Burak ve sonunda başardılar :42:

Hocaya el attı şerefsizlerr!!!

Eğer başkan hocayı sıradan bir antrenör gibi görüyorsa zaten o koltukta fazla duramaz.

Gitmesine izin verirse efsane başkan olacakken sıradan yıldız getiren başkanlardan farkı olmayacak.

Bu da tutmazsa Drogba ve Sneijder´in arabalarina 1 kg kokain koyup ihbar edecekler herhalde

Bu mesajdan sonra isterseniz banlayın beni ömür boyu.Dünya üzerinde babamdan sonra en çok saygı duydugum adam Terimdir.Ama bunca tff ile olan olaydan sonra Terim bunca beyanatından sonra bunca yatırımdan sonra bunca Gs düşmanlığından sonra bunca hayalden sonra Terim teklifi kabul ederse adam değildir

Taşlar yerine oturmaya başladı. Süper kupa finalinde başkanın yanında kim vardı? Cevap enerji bakanı. Gayet de samimi konuşuyorlardı. Aziz ile bir araya gelmelerini de bakan sağlamıştı. Ünal Aysal hangi sektörde iş yapıyor? Enerji sektöründe. Şu anda en iyi durumda olan takım hangisi? Galatasaray. TFF başkanı hangi takımlı? Beşiktaş. Tff başkanı kimin her dediğini yapıyor? Aziz Yıldırım. O kim? Şikecinin önde giden ezikbahçeli başkan. Başbakan hangi takımlı? Ezikbahçe. Milli takımın kötü gidişatını en iyi nasıl örtbas ederiz? Bakın en iyi teknik direktörü getirdik yine olmadı. demek ki suç biz de değil. Galatasaray'ın federasyondan isteği nedir? Yabancı sınırının kalkması. Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaraylıların en büyük hedefi nedir? Şampiyonlar ligini almak. Nasıl olacak bu? Kaliteli transferlerle. Artık gerisini siz düşünün.

Artık ok yaydan çıktı. Sonuç ne olursa olsun zararın en büyüğünü biz göreceğiz.

Bu sürec bundan daha iyi aciklanamazdi.

şimdi gidecek diye değilde giderse eğer

bonservis türü bir şey almamız gerekmiyormu

gerçi teklif 1 senelik vergi borcu silinmesi felan olur herhalde(saka tabi)

Aysal açıklama yapmış sanırım, Terim kabul ederse yönetimle görüşme yaparız diye.

O zaman niye teknik direktürünle konuşmalarına izin veriyorsun ki, adamı da zor durumda bırakmış oluyor.

Aysal, ben teknik direktörümün 2 takım çalıştırmasına izin vermiyorum diyebilirdi.

Arkadaşlar biraz rahat olun ya bu ne böyle. Bin sefer söylüyoruz burda yinede medyanin gazina gelip milletin istediğini yapiyorsunuz.

Çok basit bir durum:

YD başkanimiza Fatih Hocanin milli takimi çaliştirma konusunda ne düşündüğünü sordu. Oda en doğrusunu yapip kararı tamamiyle Fatih hocaya bıraktı. Normal olarak YD hocamizla görüşmek için randevu talep etti. Fatih hocada profesyonelce randevuyu kabul etti. Çok doğal ve normal hareketler bunlar biraz sakin olun.

Bu mesajdan sonra isterseniz banlayın beni ömür boyu.Dünya üzerinde babamdan sonra en çok saygı duydugum adam Terimdir.Ama bunca tff ile olan olaydan sonra Terim bunca beyanatından sonra bunca yatırımdan sonra bunca Gs düşmanlığından sonra bunca hayalden sonra Terim teklifi kabul ederse adam değildir

tüm suç Terim'in değil BAŞKAN izin vermemeli görüşmeye

Valla öyle insan konduramıyor açıkcası bizden gitmesi sorun değil artık doymuştur sıkılmıştır başka idealleri vardır bunların hepsine eyvallah çekerim doğru zamanda ama gelip şu zamanda o adamlarla anlaşırsan...

Yabancı sınırı kalkmasın bu sene şuan bundan en kötü etkilenen takım pislik sikeci fenerliler o yüzden kalkmasın..Seneye kalksın,adamlar bildiğin rezalet bir kadro kurdular..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt