GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 143

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
143/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim kabul ederse tabiki üzülürüm, kabul etmesini de kesinlikle istemem ama istemediğimiz birşey olursa da sadece Terim'i suçlu bulmak anlamsız.

Aysal da daha sert olabilirdi.

Tff ye, ben hocamı vermiyorum

Terim'e de kabul edersen işine son verilir diye. Terim de ona göre karar veriridi.

Aysal da biraz kurnazlık yapmuş gibi, tamamen Terim'in üstüne yıkmış. Umarım Terim hayır der.

Şu olay da Aysal'a olan güvenim zedelendi açıkcası.

Strateji de olabilir. Bu is Padisahin isi belli ki. Hemen reddetmek Galatasaray´a daha büyük zarar verebilir belkide.

Böyle bir strateji izleyip, yarin kibarca reddedebiliriz diye düsünüyorum. Bu kriz yönetimini iyi yapiyoruz biz acikcasi.

Ben Fatih Terim´in karakterine güvenmek istiyorum

Ünal Aysal'ın isimlere çok değer vermediği 2 yıldır beraber görev yaptığı arkadaşlarını bir kalemde silebilmesinden anlaşılıyor zaten hocada o statüdedir muhtemelen bu doğru yanlış tartışılır ama hoca kabul etmemeli hiç bir şartta. Oldu ki kabul etti lütfen çıkıp açıklama filan yapmasın kimsenin Galatasaray taraftarının duygularıyla oynamasını istemiyorum artık.

Strateji de olabilir. Bu is Padisahin isi belli ki. Hemen reddetmek Galatasaray´a daha büyük zarar verebilir belkide.

Böyle bir strateji izleyip, yarin kibarca reddedebiliriz diye düsünüyorum. Bu kriz yönetimini iyi yapiyoruz biz acikcasi.

Ben Fatih Terim´in karakterine güvenmek istiyorum

Olay netleşmeden doğru yorum yapamıyoruz zaten.

Ama şu durumda Terim'i tek başına suçlu bulmak biraz insafsızca olur.

Sonuçta Aysal görüşebilirsiniz dedikten sonra Terim'in hayır demesi olmazdı.

Artık Terim görüşmeden sonra alacağı karara göre daha doğru yorumlar yapabiliriz.

Şu an hem Aysal'ın hem de Terim'in evet demesi, Galatasaray'a zarar gelmesin diye kibarlıktan sa sorun yok zaten, umarım da öyledir.

Gerets kim be ya. Taktisyen yoksunu, büyük maçların hiçbirini kazanamayacak, takıma büyün santraforları doldurup maça çıkan bir hoca.

Allah razı olsun ilk yılında 83 puanla şampiyon yaptı ama 2. senedinde saç baş yoldurdu.

Bu arada bunu niye yazdım. Terim e ne oldu. Yukarısı mukarısı hikaye. Biyere gitmez Terim.

Aysalın vereceği bir hayır cevabı Fatih Terime çok olumlu yansırdı. Başkanın arkasında olduğunu bilirdi. Ama başkan açık açık isterse gidebilir diyor

yok abi neden bizim ülkemizde güzel giden birseyi neden bozmaya merakliyiz anlamiyorum ,resmen GS cok ilerliyor bunlarin önünü kesmemiz lazim diye fatih terim milli takimin basina getirmek istiyorlar

Terim kabul ederse tabiki üzülürüm, kabul etmesini de kesinlikle istemem ama istemediğimiz birşey olursa da sadece Terim'i suçlu bulmak anlamsız.

Aysal da daha sert olabilirdi.

Tff ye, ben hocamı vermiyorum

Terim'e de kabul edersen işine son verilir diye. Terim de ona göre karar veriridi.

Aysal da biraz kurnazlık yapmuş gibi, tamamen Terim'in üstüne yıkmış. Umarım Terim hayır der.

Şu olay da Aysal'a olan güvenim zedelendi açıkcası.

Valla bizim başkan zaten liberal bir adam. Bu açıdan ve konumu gereği tayyibe yakın zaten. Paralel görüşlere de sahip ekonomi ve bazı konularda.

Biliyorlar ki takimin basinda Terim varken bu takimi karistiramayacaklar. Tek sanslari Terim'in gitmesi.

Umarim bu oyunu gorur hocam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt