GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 147

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
147/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tweeterdan abidik gubidik işler yapan ergenler, FT en ufak kararındsa ailesine danışır. Kızlarına tweet atın. Baskı yapın.

Ua satılmıştır. Bu forumda hep savundum iyi niyetli olmaya çalıştım bazı emekleri olduğunu gördüğüm için. Ancak ruhunu satmış satın alınmış bir oluşumun zerre değeri yoktur gözümde.

Demirören de istifa edip federasyon başkanlığını da teklif ederlerse FT milli takımı da çalıştırsın ama hem federasyon başkanı hem TD olamıyorsa Federasyon başkanı FT teknik direktör başkası olsun.

başka faktörlerde vardır da adamların yaş ortalaması 22 bizimki 28 bize göre tempolu olmaları normal.

Valla bilmiyorumda insan imreniyor Salzburg PSV bu takımlar bizim dengimiz değil belki PSV kabul edebiliriz ama oynadıkları futbollar ortada bizimkide ortada, yaş ortalaması etkili olabilir ama ufak bir yer kaplar sadece bence başka sorunlar olsa gerek.

Cüno maçı katletmese daha da güzel olacak ama. Artistlik yapmadan duramıyor herif. Verdiği sarı kartlar leşş..

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence iyi mac yonetiyor, PSV li taraftarlar ve oyunculari hakemi baski altina almak istiyorlar amac bu

bazi kararlari Milan lehine ama genel anlamda iyi yonetiyor, 1-2 hata disinda...

Terim giderse bahanesi ne olursa olsun (siyasi baskı vs.) Asılolan GALATASARAYDIR sözünün içini boş olduğuna inanacağım her nekadar fatih terimi çok sevsemde. hayır yani kıytırık bir milli takım için bizi bırakmamalı

Neler oldugunu cidden anlamıyorum.Kamuoyu Yıldırım Demirören'den nefret ederken Fatih Terim'i milli takımın başına getirmek isteyen AKP'nin kamuoyu gözünde Yıldırım Demirören'in yerle bir olan imajını toparlamak istemesini bir türlü çözemiyorum.Girdiği her ortamı batıran Yıldırım Demirören'e hükümetin neden destek verdiğini de çözemiyorum.Demirören ailesi-RTE arasında bizim bilmediğimiz ilişkiler mi var onu da çözemiyorum.Futbol dünyasında Galatasaray'lıymış gibi görünen ama hakiki fbli olan Göksel Gümüşdağ'ın 3 temmuz sürecinde neler çevirdiği bir bir ortaya çıkmışken hükümet tarafından ceza alması engellenip yine hükümet tarafından "futbolun gizli eli" olarak görevlendirilmesini de anlamıyorum.Ünal Aysal nasıl olur da Fatih Hoca'nın milli takımda çalışmasına izin verir onu da çözemiyorum.Ünal Aysal-hükümet-TFF arasında bir ilişki mi var onu bilmiyorum...

Bi yardımcı oluverin arkadaşlar.. ?

fatih terimi yabancı sınırı olsun diye ve başka nedenlerden harcayanları gördük...

size bu yakışır. 2 şampiyonluk-2 süper kupa hocanı böylemi davrancaksınız??

sizde akıl mantık varmı??

türkiye kupası-lig-şampiyonlar ligi bile hedef için yeterlice yorucu geçecek. bu şerefsizlere inat. düşünücem diyip 10 gün oyalasın terim sonra hayır desinn...

milli takımı çalıştırıcı bulamayacak kadar çapsız bir tff var, spor bakanı bakansa o tff nin istifasını istesin...

Amkspor ‏@Amkspor1 dk

SON DAKİKA: G.Saray'dan ayrılması an meselesi olan Johan Elmander, Norwich için sağlık kontrolleri yaptırmak üzere İngiltere'ye gitti

Güle güle ULU JOHAN :bid:

Bruma hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt