GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 175

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
175/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne siyaseti ne baskısı ya Terim bunlara pabuç bırakır mı ? Pabucumun başbakanı, tüpçüsü, bakanı, tüpçünün takımı !

Terim 2 takımı da yönetsin işte nedir ki problem? İşimize gelir bu, milli takım çok mesai gerektiren bir iş değil zaten, yanına güvenilir 2-3 yardımcı antrenör alırsa milli takımla maçtan maça gider takımı yönetir çıkar sadece.

Ha ama işin şu noktası var, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş boştayken gelip Terim'e bulaşıyorsa federasyon tek amaç Terim'i ve Galatasaray'ı yıpratmaktır başka bişey değil ama bu yaptıkları da ellerinde patlar büyük ihtimalle.

Terim 2 takımı da yönetsin işte nedir ki problem? İşimize gelir bu, milli takım çok mesai gerektiren bir iş değil zaten, yanına güvenilir 2-3 yardımcı antrenör alırsa milli takımla maçtan maça gider takımı yönetir çıkar sadece.

Ha ama işin şu noktası var, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş boştayken gelip Terim'e bulaşıyorsa federasyon tek amaç Terim'i ve Galatasaray'ı yıpratmaktır başka bişey değil ama bu yaptıkları da ellerinde patlar büyük ihtimalle.

Sorunun cevabını son parafta vermişsin zaten.Biz neyin,ne olduğunu görüyoruz.Yönetim ve Hoca'nın da görmesini istiyoruz.

tahminim
images

Hocanın gitmeyeceğine emindim dün ama şimdi kabul etti diye düşünüyorum.

Ünal Aysal da böyle bir durumda hocayla çalışmayacaktır.

Birileri kına yaksın bir yerlerine böyle bir şey olursa.

Fatih Hocanın gitmesi büyük skandal olur...Ünal Başgan nasıl müsade ediyor aklım almıyor..Demirörenin yemediği b.k kalmadı hala şu adama tahammül ediyor..Ben olsam görüşme dahi yapmam adamın niyeti bozuk gerçi adam desen adam da değil..

Olur da Terim giderse yerini dolduracak tek isim Lucescu'dur..

Şu takımı ezdirmeyen bir Fatih hoca vardı oda gitti artık Ünal Aysal,Candan Erçetin falan şerefsizlere karşı durur !!!

Ünal Aysal ve tayfası bir an önce istifa etmelidir. Şurda lig başlamış,CL'nin başlamasına 1 ay kalmış hocasını şerefsizlere yem ediyor.

Başkan yol verir Terime.Bu sezon idare ederse de seneye kesin gider.Ama eğer bu sene ligten üstün takımla şampiyon olamazsak tek suçlusu terim olur.

Şu takımı ezdirmeyen bir Fatih hoca vardı oda gitti artık Ünal Aysal,Candan Erçetin falan şerefsizlere karşı durur !!!

Ünal Aysal ve tayfası bir an önce istifa etmelidir. Şurda lig başlamış,CL'nin başlamasına 1 ay kalmış hocasını şerefsizlere yem ediyor.

O kadar da değil iş Fatih Hoca'nın iki dudağı arasına bakıyoken ne alakası var Ünal Başkan la

Fatih hoca neresini yırtsın acaba beni bırakmazlarsa Galatasaraydan hiç bir zaman ayrılmam dedi daha dün..Nasıl bir karamsarlık var anlamadım..Adam gidecek görüşecek,sonra Galatasaray menfaatleri için doğru olmayacağına karar verdikdiyip red edecek o kadar..Adama teklif edilen Milli Takım yahu vereceği sert cevaplarda basın tepesine çöker biraz mantıklı olun..İşi yokuşa sürüp güzel bir dille red edecek bu kadar basit..Fatih hoca bişeyi kabul etse anlık eder dün başına geçerdi milli takımında..Saçmalamayın yahu..

4 senelik teklik yapmış demirören hocaya buna sevindim çünkü fatih hoca anlık yardım etmeyi kabul edebilirdi iki takımı aynı anda ama şuan ihtimal dahi vermiyorum Fatih hocanın gitmesine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt