GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 180

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
180/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşılan ikisini birden idare etmek istiyor terim gelen haberler doğruysa 3 sene 5 sene ama tek takımda tercihi galatasaray ntv tekrardan anlaşamadılar dediyse sıkıntı burda

Bizi bu hallere sokanlara yazıklar olsun. Tamam TFF şerefsiz ve tek amacı bizi aşağı çekmek ama Fatih Terim ve Ünal Aysal bu oyuna geliyorsa onların suçu daha büyük.

Ünal Aysal birazcik dik durabilse Fatih Terim reddedecek zaten. Aysal kiviriyor. Belki de isine geliyor bilemeyiz.

Resmen Galatasaray´a dur dediler iyi mi? Bizde izliyoruz. Saka gibi. Oyunu bile bile izliyoruz.

Mustafa Denizli yada Senol Günes´ten birisi gelsin.

Denizli ligi kurtarir, Avrupa´yi bilemem

anlaşılan ikisini birden idare etmek istiyor terim gelen haberler doğruysa 3 sene 5 sene ama tek takımda tercihi galatasaray ntv tekrardan anlaşamadılar dediyse sıkıntı burda

Tff iki takimi da yonet demiyor ki. Bu sene iki takimi yonet sezon sonunda da galatasarayi birak demisler. 1+3 yani. Terim de kabul etmis.

Ünal Aysal birazcik dik durabilse Fatih Terim reddedecek zaten. Aysal kiviriyor. Belki de isine geliyor bilemeyiz.

Resmen Galatasaray´a dur dediler iyi mi? Bizde izliyoruz. Saka gibi. Oyunu bile bile izliyoruz.

Mustafa Denizli yada Senol Günes´ten birisi gelsin.

Denizli ligi kurtarir, Avrupa´yi bilemem

yahu şu aysal dik dursa zırvalarını bırakın terim görüşmek istemese aysal git görüş demez telefon melefon formalite gitme dese ne olacak sanki terim gitmek istiyorsa gider kimi tutacan zorla

Terim ikisini bir arada yönetirse tamam ama seneye Galatasaray'ı bırak teklifini kabul ettiyse eğer, Ünal Aysal ve Fatih Terim bundan sonra taraftarın gözünde tüm değerini kaybetmiş demektir.

Ben bu sene kalacak, seneye gidecek sacmaligina karsiyim. Giden simdi gider arkadas.

Bu sene kalsan ne olacak? Sevkimiz kirilmis bir kere. Kabul ettiysen, buyur git.

Senol Günes bir kere de güclü bir yönetim ve kadroyla calissin. Bakalim ne olacak. Isimiz sansa kaldi anasini satayim.

1+3 teklifi kabul etmisse, burda is Aysal'a düsüyor. Cünkü sezon sonu sözlesmesi bitiyor bizde ve daha uzatilmadi. Hoca daha önce tahmin ettigim gibi sezon sonuna kadar iki takimi yürütmek istiyor. Sezon sonuna kadar Galatasaray sözlesmeyi uzatmazsa Milli Takim ile devam edecek, uzatirsa Milli Takimi birakip ben Galatasaray'i calistiriyorum diyecek. Hocanin asil gönlünden geceni bizde uzun yillar devam etmek buna eminim. Ama ne kadar deger verildigini görmek istiyor baskan tarafindan. Is yine baskanda bitiyor. Ya uzat su sözlesmeyi. Terim'ede seni hic bir yere yollamiyorum de. Bu kadar zor mu?? Sanki daha iyisini bulacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt