GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 181

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
181/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu sene kalacak, seneye gidecek sacmaligina karsiyim. Giden simdi gider arkadas.

Bu sene kalsan ne olacak? Sevkimiz kirilmis bir kere. Kabul ettiysen, buyur git.

Senol Günes bir kere de güclü bir yönetim ve kadroyla calissin. Bakalim ne olacak. Isimiz sansa kaldi anasini satayim.

şenol hoca iyi olur abi..güzel takım,para..gerisi ona kaldı.

Fatih Hoca'yı çok severim takımda kalmasını da çok isterim ama eğer bu teklifi kabul ederse 2. kez taraftarla ters düşmüş olur birinci olay da TT Arena'yı Beşiktaş'la paylaşma meselesiydi. Milli Takımın düzelmesi için Fatih Terim'e ihtiyacı yok. Ancak Galatasaray'ın başarılı daha başarılı olması için Fatih Terim'in tüm mesaisini ayırmasına ihtiyacı var. Bana kalırsa bir tercih yapılmalı ikisini aynı anda yürütmek iki takım içinde tam verimli olmaz. Hoca Milli Takım'ı istiyorsa kulübü bırakmalı ne yazık ki.

Fatih hocanın bişeyi kabul ettiği yok Ntv şerefsizlerine inanmayın,adamlar önce kabul etti sonra etmedi dedi..Fatih hoca sadece 4 sene boyunca iki takımı idare için konuşuyor olabilir sadece..

terim milli takımı çalıştırmak istiyor ama bizide bırakmak istemiyor ona ikna etmeye çalışıyo tüpçü terimde ikisinide çalıştırayım kaç sene olacaksa diyor terimin görüşmeye gitme sebebide görüşmenin uzama sebebide bu başka açıklama yok

Sakin olun arkadaşlar daha 12 saat önce İmparator ne dedi "Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim." nezaketen kabul etmiştir, görüş alışverişinde bulunacaklardır.

Fatih Terim hakkaten giderse bu büyük ihanettir yerine teknik direktör aramaya başlayalım.Ben hala inanmıyorum inanmak istemiyorum herşey yolunda giderken Fatih Terim bu klübü sabote etmez etmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt