GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 199

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
199/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılanları hayretle takip ediyorum. Kimsenin şüphesi olmasın Fatih Terim istifa falan etmiyor Galatasarayı da bırakmıyor bekleyin ve görün lütfen sayın Terime ve Başkanımıza boş yere sallamayın yandaş medyanın gazına gelmeyin...

resmi açıklamayı bekliyorum sadece...eğer kabul ettiyse ne birdaha foruma gelirim nede doğru düzgün maç izlerim... BENİM EFSANEMDİN İMPARATOR SEN... SENDE Mİ BUNU YAPACAKSIN ? BEYNİMDEN VURULMUŞ GİBİYİM ADETA... KAÇ PARA VERDİLER HOCAM KABUL ETTİN HI ? SÖYLE KAÇ MİLYON EURO ?

ya ben bu isi cözemedim vallahi.

ciksinlar aciklasinlar artik hoca bir yere gitmiyor yada gidiyor diye. 2 gündür cile cektiriyorlar resmen bizlere. yazik günah degilmi bu taraftara ya

Boşta onlarca tecrübeli hoca varken sen git 4. Şampiyonluğa kosan takımın hocasına teflif götür . Madem Fatih Hoca o kadar saygın , niye hicbir sucu yokken 9 mac tribüne mahkum ettiniz .

resmi açıklamayı bekliyorum sadece...eğer kabul ettiyse ne birdaha foruma gelirim nede doğru düzgün maç izlerim... BENİM EFSANEMDİN İMPARATOR SEN... SENDE Mİ BUNU YAPACAKSIN ? BEYNİMDEN VURULMUŞ GİBİYİM ADETA... KAÇ PARA VERDİLER HOCAM KABUL ETTİN HI ? SÖYLE KAÇ MİLYON EURO ?

Soner sen kafayı mı yedin .. Manyak mısın olm..

Bu ne hal yaaa....

Bu yönetim benim gözümde Fatih terimin arkasında durmaması , transferdeki beceriksizliği, pısırıklığı , kriz yönetimini sağlayamamasıyla bitmiştir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Galatasaray da gönderilmedigim müddetce gitmem demissin aciklamanda.

peki hocam yönetim iki takim calistirmani kabul etmezse ve gönderilirsen bu dedigin olmusmu oluyor hocam.

Şimdi Terim dün demedi mi bizi bırakmayacagını?Demek bırakan sözleşmeye imza atıyor.Ve ben adamım diye ortalıkta gezecek.Tamam ulan defol git bize sadece Metin Oktay efsanesi yeter

Yok öyle dünya. 1 yil niye kaliyor o zaman? Her hafta kahrolmak icin mi duracak kenarda?

Kimi nasil motive edecek? Taraftar nasil motive olacak? Gidecekse hemen gitsin.

hocaya sallamayın beyler daha hiçbişey kesinleşmemişken,yönetim yine hata yapıyo şuan bi açıklama yapın kesin ve net,adam çıkmış izin verdik diye bişey şuan yok falan diyo ulan desene kabul etmiyoruz hocamız bizimle kalacak daha uzun yıllar diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt