GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 201

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
201/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen reddetselerdi o zaman. Birakmaz, etmez. Niye bu duruma geldi o zaman olay?

Hükümet baski yapiyor iste. Yönetim de kaypaklik yapiyor, Terim de hükümete rest cekmek istemiyor. Yemiyor yani. Olay bu

O noktada hemfikirim, burada tepki gösterilecek, laf sayılacak hedef Fatih Terim değil yönetimdir. Daha fazla arkasında durmalarını, daha net cevap, açıklama beklerdim yönetimden, başkandan. En başta başkan o teklifi reddetmeliydi bana kalırsa, ne gerek var bunca bilgi kirliliğine. Olayı bu noktaya getiren yönetimin yumuşak tavrıdır.

imparator bizimlw kal..Oruspu çucuğu demirören.beşiktaşı batırdın mi,lli takımı batırdın sıra gs de demi.o.ç yavşak.not:ceza yiyeceğimi biliyorum

imparator bizimlw kal..Oruspu çucuğu demirören.beşiktaşı batırdın mi,lli takımı batırdın sıra gs de demi.o.ç yavşak.not:ceza yiyeceğimi biliyorum

Çok net söylüyorum, yazıklar olsun Fatih Terim'e. Daha birkaç ay evvel ben bu tür adamlarla savaşmak için Galatasaray'da devam edeceğim demedi mi. Biz sürekli soğuk savaş halinde değilmiyiz bu şikeci omurgasızlar ve onların piyonlarıyla. Ünal Aysal formaliteden izin vermiştir git görüş diye. Peki Terim neden ayağına kadar gidip görüşüyor. Çıkıp ben yokum milli takımda deyip görüşmeden ve bu polemikler yaşanmadan bitiremezmiydi bu söylentileri. Peki diyelim gereksiz nezaket gösterip gittin görüştün. Açıklama yapmak için daha ne bekliyorsun. Ünal Aysal ile görüşmene ne gerek var. Çık, görüştüm kabuşl etmedim de, hem Galatasarayımızda kriz bitsin hem de imparator olmaya devam et. Bunları yapmıyorsan eğer ki yapmadın artık, yazıklar olsun sana da Sayın Terim.

böyle karı gibi susup pısmak da yakışımıyo bizimkilere.adam gibi söylesinler kabul ettiyse.paşam milli takımı çalıştıracak diye GS yı heba edemeyiz.gitsin hemen.

ya abi sen eğer (bu söylenenler doğruysa)bu sezon ikisini önümüzdeki sezonda sadece milli takımı çalıştırmayı nasıl kabul edersin hocam yakışırmı sana bu

ben inanmıyorum böyle bişey olacağına,inanmak istemiyorumda denebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt