lan sen ne konusuyosun daha hiçbişey yokken,sabahtan bri vırvırvır bi sus lan senin tahriklerinimi dinliyicez burda,yokmu bi mod atsın şunu şurdan
edit
lan sen ne konusuyosun daha hiçbişey yokken,sabahtan bri vırvırvır bi sus lan senin tahriklerinimi dinliyicez burda,yokmu bi mod atsın şunu şurdan
Hemen reddetselerdi o zaman. Birakmaz, etmez. Niye bu duruma geldi o zaman olay?
Hükümet baski yapiyor iste. Yönetim de kaypaklik yapiyor, Terim de hükümete rest cekmek istemiyor. Yemiyor yani. Olay bu
Ceyhun Yılmaz @ceyhunyilmaz 3 dk
Memlekete hayırlı olsun.Tek üzüntüm hoca'nın bu sezon sonu Galatasaray'a veda etmeyi kabul etmesi. Hala inanamıyorum/üzüntümü durduramıyorum
imparator bizimlw kal..Oruspu çucuğu demirören.beşiktaşı batırdın mi,lli takımı batırdın sıra gs de demi.o.ç yavşak.not:ceza yiyeceğimi biliyorum
imparator bizimlw kal..Oruspu çucuğu demirören.beşiktaşı batırdın mi,lli takımı batırdın sıra gs de demi.o.ç yavşak.not:ceza yiyeceğimi biliyorum
Helal olsun hersey yolunda giden Galatasarayimizi yine al asagi yapmayi basardilar !! alkislar Yonetimimize & Yildirim Demirorene !!