GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 203

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,5K
Sayfa
203/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha kesin bişe olmadan küfür edip sonra pişman olmayın. Eğer Terim gitmezse küfür edenlerin hepsinin yüzüne vurucam küfürleri. Ama kesinleşirse bizde yaparız bişeler

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Şükrü ergün milli dava varsa gerisi teferruat dmeiş ulan o kadarmı salaksınız be bu kadarmı Galatasaraya operasyon yapılıyor bunlarda milli dava diyor

LANNNNNNNNNNNNNNN yemin ederim kafasını gözünü patlatacam gidecem bu tüpçünün floryadakiler yakın olanlar uyumayın aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

floryaya gidin arkadaşlar gidin tepki gösterin,imkanım olsa uçarak gidicem,şuan tepki göstermessek çok pişman olucaz,bu olayın önüne anca biz geçebiliriz yönetim falan hikaye

FAtih Terim DÜn kü açıklamasından sonra Hala ayrılıp gıdıcekse artık gidebilir.Galatasaray bana git demeden ben gitmem diyen bir adama Ünal Aysal git mi demiş ? Hala neyi konusuyorlar anlamak mumkun degıl.ARda transferı ıle ugrasacagımız yerde ne ile ugrasıyoruz.Hoca da cıkıp ıstemıyorum desın basın toplantısı duzenlesın.Yanı bu ıstemem yan cebıme koy hareketlerı yanlıs.

serefsozsin tupcu serefsiz. unutursak bunlari kalbimiz kurusun.

bi devlrtin hadi bi kurumu yavsak olur iki kurumu yavsak olur. arkadas tum devlet mekanizmasimi yavsak olur devletin tum organlarimi kokusmus olur. nereye gidiyoruz bu omurgasizlikla. yemin ederim ulkeden sogudum yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt