GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 202

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,5K
Sayfa
202/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu krizi başkanın bir cümlesi çözecek. Fatih hocaya uzun vadeli bir sözleşme sunacak. Hoca kabul ederse Galatasaray düşmanları bir sonraki çıkaracakları kriz için deliklerine çekilecek. Eğer hoca kabul etmezse önümüze bakacağız. Bu kadar açık ve net. Başkanın gelecek ile ilgili planlarını çok merak ediyorum. Sanki kendisi de başkanlığa devam etmek istemiyor gibi geldi bana.

yönetime eleştirim: sözleşmen devam eden hocan ile başkasının görüşmesine nasıl izin verirsin. etik değerlerin nerede?? birde hiç umarsamıyorlar. ule bu takımı fatih hoca kurmadımı?

fatih terim: eğer kabul ederse çok ayıp eder gözümden düşer, bumu galatasarayı düşünmek derim. milyon eurolar harcatıp takım kur, 45.000 kombine sırf başarılı olduğumuz için, hedeflerimiz olduğu için, vizyon sahibi olduğu sana inan bu taraftarı üzmeye hakkınız yok..

Fenerliler davul zurnali sevinc cigliklari atiyor !! Adamlarin tek dusuncesi Fenerbahce oysa biz salak gibi hem GS hem Milli Takimi dusunen bir yonetim ve fatih terim zihniyetine sahibiz ... birak ulkeyi baskalari kurtarsin sana mi kaldi

Ya ben anlamıyorum gece yatarken gitmiyorum diyor sevindiriyor bizi, sabah kalkıyorum anlaşıldı diyor. Hoca ne yapıyorsun ya? Yönetime zaten lafım yok başkan çok değer kaybettin taraftarın gözünde çok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt