GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 207

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,5K
Sayfa
207/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilhan CavCav :

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olduğunu hatırlatan İlhan Cavcav, "Milli Takım bizim de Galatasaray kimin takımı? Sadece milli takım başarısını düşünenler böyle bir değişikliğin Galatasaray'a neye malolacağını da hesap etmeliler" dedi.

Bu adam kadar beyinimi mi yok bizim yonetimin ??????????????

arenada görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. o ultraslan da yalakalığa devam ederse açtıkları 3d koreografileri bi taraflarına............

nereye kadar siyaset var kardes ? Yok istemiyorum demek kadar zor bir kelime mi var ? Demekki bazilari istiyorki acik kapi birakiyor bu islere

Bakanın açıklamalarından görüyoruz ki girmişler devreye. Başbakan da istiyormuş, Göksel Gümüşdağ zaten sömürge valisi gibi konmuş Tff'nin başına, Başbakan'dan gelen tüm emirleri uyguluyor. Ünal Aysal izin veriyoruz derken aslında akıllıca davranıyor. Kendisi Fatih Terim'le çalışmak istemiyor, daha profesyonel birini istiyor. Daha önceki tavırlarından bir antipatisi olduğunu görmek zor değil. Bu nedenle izin vererek topu Fatih Hocaya attı ve amacına tepki almadan ulaşmak istiyor.

Fatih Hoca siyasete boyun eğiyor, maalesef sandığımızdan çok daha güçlü bu iktidar. Ecdadını, milli iradesini, sandığını sevdiğim. Bok beyinler.

aklıma almayan şu arkadaşşş...

1-sezon başlamış, planlamalar yapılmış.

2-milli takımın gitme ihtimali yok

3-sözleşme devam ediyor.

en basit şeyler bunlarr...

yazık bu yönetime, transferden beceriksiz olduklarını biliyorduk, hocanın istekleri olunca hep yokuşa sürdüler..

hele birde şükrü şerefsizi çıkmış bu lafları ediyorsa, büyük oyun var...

ilhan cavcav kadar bir karektere sahip degil bizim yoneticiler !! yuh artik

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olduğunu hatırlatan İlhan Cavcav, "Milli Takım bizim de Galatasaray kimin takımı? Sadece milli takım başarısını düşünenler böyle bir değişikliğin Galatasaray'a neye malolacağını da hesap etmeliler" dedi.

Ilhan CavCav keske bziim yonetimde olsaydi .. bu adam kadar beyne sahip olan yok bizde

Ben anlamıyorum yönetim nasıl olurda Fatih Hoca yı bu kadar kolay bırakmaya razı olur? Biz zarar geleceğini biliyoruz da bunlar anlamıyorlar mı? Amaçları ne ki? 2 gündür uğraşıyorlar resmen gitsin diye.

Beyler Galatasaray´in Twitter hesabindan Sükrü Ergün denen haini istifaya cagiriyoruz. Herkes destek versin. Herkes.

O hain derhal bugün istifa E-DE-CEK.

Lütfen herkes en azindan 1 kere yazsin Galatasaray´in Twitter hesabina. Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt