GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 209

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,3K
Sayfa
209/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Florya'sı ya Fatih Terim adamsa o sözlerini yutmayacak o adamlarla masaya dahi oturmayacak Metin Oktay taraftar baskısı ile mi gitmedi Fenerbahçe'ye bu sadece manevi duygularla yapılan bir tercihti hocada hep öyle olduğunu söyledi bugünki milli takıma gitmek Fener'e gitmekle eş değerdi hoca bunu ne şartta olursa olsun kabul ederse kendini yok etmiş demektir lami cimi olmadan. Gerekirse yönetim beni istemediğini dile getirdi bu yönetim varken daha çalışmak istemiyorum diyip istifa etsin ama o milli takıma gitmesin gitmemeli.

Şikecilere ve tüp kafaya küfür edenlere forum ynetimi ceza verirse art niyetlidir net!

Komik şeyler yazıp asab bozmayın.

Küfredenlerin hepsi cezalarını teker teker alıyor ve almaya devam edecek.

Önce uyarmaya çalıştık bir kısmını, sağduyuya davet ettik ceza vermeden önce, ama küfürler havada uçuştu belki de bu iyi niyetli tavrımız dolayısıyla.

Üstelik küfürlü mesajı alıntılayan ve kirliliği çoğaltan arkadaşlar yüzünden temizlik uzun sürdü ve sürüyor.

Art niyetliymişiz de, net miş de... (Ya sabır...)

Turgay Kıran : "Galatasaray, üç kulvarda da mücadele ediyor ve son iki sezondur futbol takımının başarıları ortada. Tek bir teknik direktör Fatih Terim mi kaldı, neden Ahmet değil Mehmet değil Terim? Bu sadece Fatih Terim'n dünya çapında bir teknik adam oluşu ile açıklanamaz. TFF basbayağı, başkalarının da yardımıyla Galatasaray'ın önünü kesmek istiyor, bunu planlıyor. Galatasaray oyuna gelmemeli".Şu anda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim, her zaman profesyonellikten, kurumsallıktan bahseden Ünal Aysal, Fatih Terim'in TFF ile görüşmesine nasıl izin verebilir? İnanamıyorum. Bu işe kısa sürede dur demeliler. Benim tanıdığım Fatih Terim de zaten en kısa süre içerisinde gerekeni yapacak ve her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın menfaatlerini düşünecektir".

Komik şeyler yazıp asab bozmayın.

Küfredenlerin hepsi cezalarını teker teker alıyor ve almaya devam edecek.

Önce uyarmaya çalıştık bir kısmını, sağduyuya davet ettik ceza vermeden önce, ama küfürler havada uçuştu belki de bu iyi niyetli tavrımız dolayısıyla.

Üstelik küfürlü mesajı alıntılayan ve kirliliği çoğaltan arkadaşlar yüzünden temizlik uzun sürdü ve sürüyor.

Art niyetliymişiz de, net miş de... (Ya sabır...)

mod abim..

bu konu ile alakalı bir bildirim yayınlasınız olmuyormu??? burda tepki büyükkk, sizdee e-mail, portal girişinde-klube basına ağır bir bildirim yayınlayın lütfen..

burda 15.000 tane üyeyiz. herkes bu konunun arkasında duracakdır.. bekliyorum sizden böyle bişey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt