GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 210

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,3K
Sayfa
210/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu sözü Sn.AYSAL amı söyledin...:mad-49:

Ortada fol yok yumurta yok, FT. de Milli takımı çalıştırsa bile, GS ı hiç bir zaman bırakmaz ..

Bu kadar kolay kaybediyorsan gerçekleri, O zaman sende problem var derim ben.

2 sene evvelini düşün de öyle konuş bi zahmet...

boş boş konuşma be şükrü ergün denilen lavuğa dedik hem yönetici ile başkan arasında ki ayrımı bilmeyecek kadar cahil misin

Yönetimde Mehmet Karli diye bir Aslan parcasi var. Tek basina dagitsin o toplantiyi bugün.

Cok saglam bir hükümet karsitidir ve yüreklidir. Bu kaypaklara gereken dersi o versin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cE-F274xoAY[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TQ86iWa5pWU[/media]

Bu oyunu bozarsa büyük Galatasaray taraftarı bozar.Gerekirse Başbakan'a dahi kafa tutmalı.Yeter ulan kaç senedir üzerimize oynadığınız entrikalar.Her daleveriniz bitti şimdi de içten çökertmeye çalışıyorlar.Şükrü Ergün denen İrlandalı da onu bunu hainlikle yaftalamadan önce çektirsin gitsin.

Komik şeyler yazıp asab bozmayın.

Küfredenlerin hepsi cezalarını teker teker alıyor ve almaya devam edecek.

Önce uyarmaya çalıştık bir kısmını, sağduyuya davet ettik ceza vermeden önce, ama küfürler havada uçuştu belki de bu iyi niyetli tavrımız dolayısıyla.

Üstelik küfürlü mesajı alıntılayan ve kirliliği çoğaltan arkadaşlar yüzünden temizlik uzun sürdü ve sürüyor.

Art niyetliymişiz de, net miş de... (Ya sabır...)

İyide burda bi herif vardı sabahtan beri trollük peşinde ve milleti tahrik etti o adama saatler sonra ceza verdiniz,3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız

Bu iş bu kadar uzaydıysa en iyi senaryo Terim bu sene hem Galatasaray'ı hem Milli takımı çalıştıracaktır en geç seneye de Galatasaray'ı bırakacaktır.

Ulan ben Terim iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce ne olacağız diye düşünürken 10 yıl sonrasının hesabını yaparken şerefsizler 2 saatte Galatasaray'dan uzaklaştırdı adamı. Ah Ünal Aysal vah Ünal Aysal.

Komik şeyler yazıp asab bozmayın.

Küfredenlerin hepsi cezalarını teker teker alıyor ve almaya devam edecek.

Önce uyarmaya çalıştık bir kısmını, sağduyuya davet ettik ceza vermeden önce, ama küfürler havada uçuştu belki de bu iyi niyetli tavrımız dolayısıyla.

Üstelik küfürlü mesajı alıntılayan ve kirliliği çoğaltan arkadaşlar yüzünden temizlik uzun sürdü ve sürüyor.

Art niyetliymişiz de, net miş de... (Ya sabır...)

İnsanlar illallah etmiş ne var yani. Ayrıca ben mısırdaki katliamı savunan adama laf ettim diye forumda ceza yedim. Bumu adalet.

Senin yaş kaç birader?

Abdullah TAŞAN yazınca gaza geldin galiba

Fatih Terim tek başına karar veremez vermemelidir işin içinde farklı uzantılar var eğer sahip çıkabilecek aslan gibi bir başkan yoksa kimse kusura bakmasın..

Bu iş bu kadar uzaydıysa en iyi senaryo Terim bu sene hem Galatasaray'ı hem Milli takımı çalıştıracaktır en geç seneye de Galatasaray'ı bırakacaktır.

Ulan ben Terim iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce ne olacağız diye düşünürken 10 yıl sonrasının hesabını yaparken şerefsizler 2 saatte Galatasaray'dan uzaklaştırdı adamı. Ah Ünal Aysal vah Ünal Aysal.

Azcik da ah Terim desen keske.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok boş haber var,karışıklığın ve bilgi azlığının olduğu durumlarda her yerden saçma sapan haberler gelir..Biraz daha sabır yakında belli olacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt