GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 211

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,2K
Sayfa
211/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimde Mehmet Karli diye bir Aslan parcasi var. Tek basina dagitsin o toplantiyi bugün.

Cok saglam bir hükümet karsitidir ve yüreklidir. Bu kaypaklara gereken dersi o versin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cE-F274xoAY[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TQ86iWa5pWU[/media]

aynen bu adamı tanıyorum bende yürekli biridir,adnan polatın gönderildiği kongrede dikkatleri sert korkusuz tavrı ve müthiş konuşmasıyla üzerine çekmiştir,bunların konuşması lazım şimdi,şükrü ergün mergün hikaye

İnsanlar illallah etmiş ne var yani. Ayrıca ben mısırdaki katliamı savunan adama laf ettim diye forumda ceza yedim. Bumu adalet.

Abdullah TAŞAN yazınca gaza geldin galiba

Tabi canım olayımız gazdan ibaret zaten. Saçma sapan fikirlerine yeni tanık oldum da o yüzden şu an yazdım. Küfürlere ceza verilmemesini istemek de muhteşem bir kafa aynen devam et.

Benim anlamadim sacma sapan yalanlar ortaya cikiyor .. Devlet baski yapiyorsa FT bizim icin Stadi mi kurtarmis olacak ? ne cocuksu uydurmalar la bunlar ..

Stad zaten bizim lan daha ne yalan sikiyorsunuz

mod abim..

bu konu ile alakalı bir bildirim yayınlasınız olmuyormu??? burda tepki büyükkk, sizdee e-mail, portal girişinde-klube basına ağır bir bildirim yayınlayın lütfen..

burda 15.000 tane üyeyiz. herkes bu konunun arkasında duracakdır.. bekliyorum sizden böyle bişey..

Gündem sıcak, yazdığımız şey daha duyuramadan gelişme oluyor, yapacağız elbet.

Şu an #DirenFatihTerim10binlerFloryaya tagına destek verebilirsiniz.

Bir efsanenin yok oluşuna şahit olacağız sanırım bu sürecin sonunda adam bildiğin aleni şekilde görüşüyor sayıp sövdüğü adamlarla u dönüşünün nedeni ne acaba çok merak ediyorum, yine çıkıp duygusal yapıp sömürecek mi bizi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt