GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 213

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
213/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ayrıntıyı kaçırmayınnn...

galatasaray ile milli takımı aynı ana çalıştırsın istenmiyor, hoca ya seneye ayrıl 3 sene imzalan diyor. ve buna yönetim he he olur gibisinden ses çıakrmıyor..

ünal aysal kendi demedimi ben burdaysam, hoca da burda olacak diye. tff al aşağı edicem dedim, adamlar seni al şağı düştü, tüm kozlar bizim elimizdeyken ayıpp...

Floryayı yıkalım gençler, oradan Aysal istifa ile çıksın Terim çıkmasın. Yeter lan en ufak istikrara izin vermemek için her türlü şerefsizliği, eyyamcılığı, ayak oyununu deneyen bu itlere en güzrel cevabı vermemiz lazım!

Tek zevkimiz futbol, onu da alın elimizden. Böyle düzene lanet olsun, yarın birgün bu hükümet gelip evi boşaltın buraya el koyduk dese çekip gidecek hale geldik, bu resmen diktatörlük, bu yaşıma geldim herşeye maydanoz olan bi hükümet ilk defa görüyorum, herkes kendi işine baksın yeter be!!!!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yemin ederim şu anda azize kadar olamıyoruz..acilen ünal aysalın ipleri eline alması lazım yoksa ipe giden kendisi olacaktır..

Muhtemelen stat konusunda baskı yapıyorlar. Ünal Aysal da topu Fatih Terim'e atıyor. Fatih hocanın kendisine bu denli takık olan en ufak davranışında cezayı yapıştıran federasyon bünyesinde çalışması karakterine yakışmaz, bakalım bir kaç saate kazın ayağı belli olur.

Şu memlekette tek eğlence futboldu ondan da soğuttular son 3 senede.Dün başlayan ve hala devam eden milli takım konusu da bu saçmalıklar zincirinin son halkası oldu artık.Kolay kolay maç falan izlemem bu olay da olumsuz sonuçlanırsa.Neye ve kime karşı mücadele edeceğiz anlamıyorum,yazık.

İyide burda bi herif vardı sabahtan beri trollük peşinde ve milleti tahrik etti o adama saatler sonra ceza verdiniz,3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız

Yok arkadaş olmuyor böyle. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.

Her küfüre ceza var. Bu kesin, tamam mı? Tartışması falan da yok. Bunu idrak edemeyen, tartışmasını yapan, dönemsel bir farklılık uman saftır.

Küfür içermeyen mesajlar vardı, senin o trollük yapıyor dediğin. Onu uyardık önce, baktık devam ediyor tabii ki ceza verdik.

3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız ne demek? Yapacağız tabii? İtirazın neye? İlkini uyarmamıza mı? Diğerlerine ceza vermemize mi? 2 si de doğru.

Tam tersini düşünelim. İlk trollük yapanın ceza gerektirmeyen o mesajına, daha sonrakilerin de öyle olacağını tahmin ederek ceza verseydik, küfredenleri de es geçseydik. Oldu mu böyle?

ulan bu şerefsizler yarın bütün şampiyonluklarınızı geri alıyoruz dese yine elimiz kolumuz bağlı en fazla burdan saydırırız o noktaya getirdiler lan ülkeyi artık.

yemin ederim şu anda azize kadar olamıyoruz..acilen ünal aysalın ipleri eline alması lazım yoksa ipe giden kendisi olacaktır..

peki biz onların taraftarı gibi olabiliyor muyuz ?

biz milyonlar olarak yönetimin arkasındayız dersek kim karşımıza çıkmaya cesaret edebilir

ne hükümet ne tff hiç bir şey yapamaz

ayrıca bizim taraftar profili şikecilerinki gibi değil

bir ayaklanırsak hakkariden edirneye türkiyede yer yerinden oynar

ama işte birlik yok

Belli olmazı çalışmazı kalmadı adam bildiğin görüşüyor yahu ötesi mi var bizim bildiğimiz Fatih Terim'in görüşmesi bile abest kaçardı adam oturup konuşuyorsa Mehmet Demirkol'un dediği gibi "hayırlı olsun" demek düşer hocada bundan sonra sokakta ki x kişiden farksız olur bir çok taraftarın gözünde.

Bu saatten sonra yönetim benim icin kaypaktir. Ünal Aysal da öyle.

Biz Galatasaray´iz ulan. Bu kaypakligin hesabi illaki sorulur.

Bu saatten sonra basariyi da yemisim, Aysal´i da yemisim.

Bu kaypakligi gördükten sonra tüküreyim basarilara.

Anladik ki, padisahin bir sözü Galatasaray´i yikmaya yeter. O zaman ölelim biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt