GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 214

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
214/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah bravo sanada leo..

demin sociedad simdide arsenal bilmem ne maci :) olanlar hic umrunda degil yada konuyu degistirmek istiyorsun..

zor be ikincisi ise :)

Yok konuyu değiştirmek filan istemiyorum millet boş yere tantana yapıyor fatih hoca ne takımı bırakır ne milli takım hocası olur. Zaten şu durumda gidip Demirören in altında çalışmayı kabul edecek adam Galatasaray in hocası filan olamaz olay bu kadar basit yok yürüyüşmüs yok tepkiymis gereksiz şeyler babam yaşında adam ne yapıp edeceğini gayet iyi bilir.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yok arkadaş olmuyor böyle. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.

Her küfüre ceza var. Bu kesin, tamam mı? Tartışması falan da yok. Bunu idrak edemeyen, tartışmasını yapan, dönemsel bir farklılık uman saftır.

Küfür içermeyen mesajlar vardı, senin o trollük yapıyor dediğin. Onu uyardık önce, baktık devam ediyor tabii ki ceza verdik.

3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız ne demek? Yapacağız tabii? İtirazın neye? İlkini uyarmamıza mı? Diğerlerine ceza vermemize mi? 2 si de doğru.

Tam tersini düşünelim. İlk trollük yapanın ceza gerektirmeyen o mesajına, daha sonrakilerin de öyle olacağını tahmin ederek ceza verseydik, küfredenleri de es geçseydik. Oldu mu böyle?

bu belki oldu ama bana verdiğiniz BOŞ 181 GÜNLÜK CEZA "OLMADI"

Yalnız bu TFF daha 4 gün önce Avcı ile devam ediyoruz, istifası hakkında çıkan haberler spekülasyondan ibarettir ve istikrarımıza gölge düşürmektedir diye açıklama yaptı 4 günde ne değişti be karaktersizler. Bu kadar aciz ve başarısız olup da hala böyle önemli kurumların başında olan beceriksizler var. Türkiye'de ne kadar başarısız olursan o kadar yükselirsin sözünü kanıtlar nitelikte.

İmparator Milli Takımda.

BSMNXewCIAAOYnN.jpg

Demirören karıştırmak istedi ve yönetim, hoca hepsi yedi..

Yönetim niye Terim'le görüşülmesine izin veriyor?

Hocam sende sabahın köründe emek hırsızın ayağına kadar gitmeye utanmıyomusun?

Yeterince hayal kırıklığı yaşadım umarım daha fazlası olmaz..

Yok arkadaş olmuyor böyle. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.

Her küfüre ceza var. Bu kesin, tamam mı? Tartışması falan da yok. Bunu idrak edemeyen, tartışmasını yapan, dönemsel bir farklılık uman saftır.

Küfür içermeyen mesajlar vardı, senin o trollük yapıyor dediğin. Onu uyardık önce, baktık devam ediyor tabii ki ceza verdik.

3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız ne demek? Yapacağız tabii? İtirazın neye? İlkini uyarmamıza mı? Diğerlerine ceza vermemize mi? 2 si de doğru.

Tam tersini düşünelim. İlk trollük yapanın ceza gerektirmeyen o mesajına, daha sonrakilerin de öyle olacağını tahmin ederek ceza verseydik, küfredenleri de es geçseydik. Oldu mu böyle?

Hocam boşver sen ne anlatmaya çalışıyorsun bu yaptığın gayet normal açıklanması gereken bir durum bile ortada yok. Ama keşke site olarak sizde bir duyuru bildiri yayınlasanız doğru olur.

Yok konuyu değiştirmek filan istemiyorum millet boş yere tantana yapıyor fatih hoca ne takımı bırakır ne milli takım hocası olur. Zaten şu durumda gidip Demirören in altında çalışmayı kabul edecek adam Galatasaray in hocası filan olamaz olay bu kadar basit yok yürüyüşmüs yok tepkiymis gereksiz şeyler babam yaşında adam ne yapıp edeceğini gayet iyi bilir.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

haklisin tabiki ama ben dahil hocayi efsane olarak görmekde. en az babam kadar severim belkide . cok büyük hayal kirikligi olur vallahi. ciz eder yüregimde ne yalan söyleyim. fatih hoca benim icin herhangi bir hoca degil.

koyar yani resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt