Fatih Hacı
Berlin Panteri
kendi kendine konuşuyor kimsenin taktığı yok onu.![]()
ya ben takdim isde. 1 saat icinde 2 mesaji gözüme carpti oda mac ilgiliydi
savasda party yapan ergenler gibi oldu sanki biraz
kendi kendine konuşuyor kimsenin taktığı yok onu.![]()
Sen kime mal dediğine dikkat et
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
vallah bravo sanada leo..
demin sociedad simdide arsenal bilmem ne maciolanlar hic umrunda degil yada konuyu degistirmek istiyorsun..
zor be ikincisi ise![]()
Yok arkadaş olmuyor böyle. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.
Her küfüre ceza var. Bu kesin, tamam mı? Tartışması falan da yok. Bunu idrak edemeyen, tartışmasını yapan, dönemsel bir farklılık uman saftır.
Küfür içermeyen mesajlar vardı, senin o trollük yapıyor dediğin. Onu uyardık önce, baktık devam ediyor tabii ki ceza verdik.
3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız ne demek? Yapacağız tabii? İtirazın neye? İlkini uyarmamıza mı? Diğerlerine ceza vermemize mi? 2 si de doğru.
Tam tersini düşünelim. İlk trollük yapanın ceza gerektirmeyen o mesajına, daha sonrakilerin de öyle olacağını tahmin ederek ceza verseydik, küfredenleri de es geçseydik. Oldu mu böyle?
D hic gülesim yokdu ya
ya ben takdim isde. 1 saat icinde 2 mesaji gözüme carpti oda mac ilgiliydi
savasda party yapan ergenler gibi oldu sanki biraz
Yok arkadaş olmuyor böyle. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.
Her küfüre ceza var. Bu kesin, tamam mı? Tartışması falan da yok. Bunu idrak edemeyen, tartışmasını yapan, dönemsel bir farklılık uman saftır.
Küfür içermeyen mesajlar vardı, senin o trollük yapıyor dediğin. Onu uyardık önce, baktık devam ediyor tabii ki ceza verdik.
3-5 kişi küfredince hemen cezayı yapıştırdınız ne demek? Yapacağız tabii? İtirazın neye? İlkini uyarmamıza mı? Diğerlerine ceza vermemize mi? 2 si de doğru.
Tam tersini düşünelim. İlk trollük yapanın ceza gerektirmeyen o mesajına, daha sonrakilerin de öyle olacağını tahmin ederek ceza verseydik, küfredenleri de es geçseydik. Oldu mu böyle?
Habertürk'te Terim'in 1+3'e prensipte evet dediği yazıyor.
Futbol Gundemi @FutbolGundemi3m
Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün: "Milli bir davada olumsuz yönde tavır koymak Galatasaray'a yakışmaz" (Beyaz Tv)
Yok konuyu değiştirmek filan istemiyorum millet boş yere tantana yapıyor fatih hoca ne takımı bırakır ne milli takım hocası olur. Zaten şu durumda gidip Demirören in altında çalışmayı kabul edecek adam Galatasaray in hocası filan olamaz olay bu kadar basit yok yürüyüşmüs yok tepkiymis gereksiz şeyler babam yaşında adam ne yapıp edeceğini gayet iyi bilir.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2