GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 221

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
221/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amkspor da bitti artık yok efendim bitti yok arda geliyor yok terim milli takım haberleri vsvs.. artık bizim bizden başka dostumuz yok tarihi bir açıklama yapılsın ve artık bitsin bu iş..

Ünal Aysal neden ikinci seçimin sonunda sonunda Terim'le sözleşme uzatmadı??

Başkan 2 senedir çok iş yaptı nankörlüğün manası yok ama işbilmez hareketleri de var

Lan Yavsak adam gibi konus...seref yoksunu. sen kimsin benimle boyle konusuyorsun...

Bi tuturmusunuz hukumet hukumet gidiyorsunuz dingil herif.. elinizde ne belge ne bisey varken takmisiniz hukumete saliyorsunuz durmadan. ADAM OL ADAM

Benim tapitigim tek sey ALLAH tir lan... sen kimlere tapiyorsun onu soyle....

Sen once konusmayi ogren ondan sonra foruma gel tartis. Hadi gule gule. Kafani kuma gommeyi unutma.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iki taraf için de olumlu bir görüşme oldu ne demek? iki taraf da istediğini aldı demek değil mi? e madem senin açından olumlu geçti, Galatasaray2ın kararını bekliyoruz ne demek? daha karar yok demek.

ya da bu mal demirören Türkçe'yi doğru kullanmayı bilmiyor.

Tüpçü ile Fatih hocamız olumlu bir görüşe varabiliyormuş demek ki enteresan insanlar değişik dünya güzel kuşlar uçuyor vs vs

Veysel Giley aciklamasini yapti ..

Veysel Giley = ULTRASLAN baskani tabi sen bilmezsin senin isin gucun hukumete saldirmak

Schalke macina bilet bulamadiklari icin sayfalarca yazi yazip neredeyse durumu yonetim istifaya getirecek olan ua bu olayda sadede twitterdan 2 kelam etmis. Oda ua olarak degil sadece kisisel bi aciklama.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt