GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 238

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,6K
Sayfa
238/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BSM_PlWCcAA0_sr.jpg:large

vay beee

güle güle Viking

e kime hoşgeldin diyecez şimdi :)

elmander 3 maça çıkar- 3 gol atar. biz daha kap bildriim yapmayız..

işe bak yahuu..

oyuncu gelmeden kap bildirimi,

oyuncu göndeririz maça çıkar kap bildirimi olmaz :)

Gitmeyecegini bende düsünüyorum. Benim bildigim Imparator böyle bir seyi aklinin ucundan bile gecirmez ama kabul ettiği halde onun artik Imparator olmadigini ifade ediyorum

Şayet öyle bişey gerçekleşirse burdaki herkesten daha çok tepki veririm..ama her kafadan bir ses çıkıyorken, hiçbirşey belli değilken Fatih Terime edilmedik laf bırakılmadı..durum vaziyet böyleyken bana göre bu taraftar grubuna herşey müstehaktır.. bu tüpçü, bu şikecilerin oyunu..

Destek olacağımız yerde küfür ediyoruz..adam gitse bile haklı..böle bi ortamda niye dursun ki..

çoğuna katılıyorum

ama Ünal Aysal'ın aziz gibi tek adam olma gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

ha fatih terimle çalışmak istemiyordur o ayrı

ama Ünal Aysal tek adama olamayacağını iyi biliyordur

Galatasaray diğer kulüplere benzemez iç dinamikleri çok kuvvetli ve aktiftir

öyle istediğin gibi pasifize edemezsin bence

Peki Fatih Terim'le çalışmak istememesinin sebebi nedir sizce?

millet ilginç bir ayrıntı..

arsenal ramsey ne zaman bişey yapsa garip olaylar oluyor...

2 sene önce ilk gelen elmander di, bu sene gitti

2 sene önce fatih terim gelmişti, ????

ünal aysal ....???

ramsey tam bir bermuda şeytan üçgeni tam bir bela :)

Hoca'nın milli duygularını biliyoruz, aşırı milliyetçiyim, milli takım her şeyden üstündür tarzında ifadeleri geçmişte söylemiş bir insan. Kaldı ki milli takım için de emir büyük yerden, kabul etmezse medyanın üzerine yapıştıracağı vatan haini damgası da cabası. Fatih hoca bu meseleyi kafasına takar.

Tahminimce milli takımı kabul edecek ve 2 takımı birden yönetmek istediğini başkana iletecek. Başkan da bunu değerlendirelim, yönetim kurulunu toplayalım vs. derken fırsat bu fırsat kendisinin tek adam olma yolundaki tek engel olan Fatih Terim'e 2 takım olmaz hocam biz size engel olmayalım milli görevinizde başarılar diyecek.

Umarım yanılırım ama gözüken tablo bu.

müthiş özetlemişsin renkdaş bravo helal olsun.

fatih hoca görevden kaçmaz hele milli görevden asla vatansever bir insan kendisi o federasyon olarak bakmıyor bu işe ülke menfaati olarak bakıyor ama ülke menfaatini düşünürken galatasaray'ıda ihmal etmiyeceğine eminim bu işi güzelce rayına oturtacaktır medya yanlış yönlendiriyor şuan ortalığı hocaya güveniyorum ve asla ileriki dönemde milli takım veya başka bir takım için bizi yarı yolda bırakmayacağına eminim tabi ünal başkan ve yönetimi hocaya sahip çıkarsa....

Bizler malesef birlik olamıyoruz en kucuk bir olumsuzlukta imparator benım ıcın bıtmıstır vs. kelimeler kullanıyoruz fbnin durumunda olsak ne yapardık acaba adamlar her turlu naneyi yiyiyorlar oyle iken baskanın hocasının takımının arkasında duruyorlar ama biz adamları hemen daragacına gonderiyoruz bu ulkede Fatih Terim kolay yetismiyor lutfen hocamıza sahip cıkalım...

Vatan, millet, sakarya diyorsunuz, Fatih Terim milli görevden kaçmaz bilmem en diyorsunuz da Galatasaray Yunan takımı mı? Galatasaray'a hizmet milli hizmet değil mi?

"Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

İmza: Ali Sami Yen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt