GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 240

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,6K
Sayfa
240/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş özetlemişsin renkdaş bravo helal olsun.

fatih hoca görevden kaçmaz hele milli görevden asla vatansever bir insan kendisi o federasyon olarak bakmıyor bu işe ülke menfaati olarak bakıyor ama ülke menfaatini düşünürken galatasaray'ıda ihmal etmiyeceğine eminim bu işi güzelce rayına oturtacaktır medya yanlış yönlendiriyor şuan ortalığı hocaya güveniyorum ve asla ileriki dönemde milli takım veya başka bir takım için bizi yarı yolda bırakmayacağına eminim tabi ünal başkan ve yönetimi hocaya sahip çıkarsa....

Milli takıma vatan millet aşkına takımı kurtarsın diye istemiyorlar hocayı, bizi de hocayı da bitirmek için istiyorlar. Milli takımın şansı yok zaten. Şu anki durumu da geçiş dönemi. Hocayı çok istiyorlarsa Hagi ya da kaptan Bülent çalıştırsın milli takımı temmuza kadar. Ya da Abdullah Avcının yerine olacağına göre Arif...

Terim ne karar verecekse bir an once vermeli, bizim şu an bunlarla değil transferlerle ilgilenmemiz lazım.

Bu is uzarsa transfer filan yalan olur...

♧tapatalk♧

Ben burada ki taraftar kadar ne Terim'in ne yönetimin rahatsız olduğunu düşünmüyorum..O yüzden hocamız başımızda ve red konuşması hazırlıyordur eminim ki tüpçü denen lağım çukuruna..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt