GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 242

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,6K
Sayfa
242/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim durumumda olan var mı acaba d-smart eski üye olarak salzburg maçlarını şifresiz izlemiştim..bu maçla alakalı bir bilgisi olan var mı ulan vermezse ne yapacaz ya izleyebilir miyiz acaba şerefsizlerin maçını

Var abicim kuzenimin tvsi oyle acarlar buyuk ihtimal fb macinda

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Var abicim kuzenimin tvsi oyle acarlar buyuk ihtimal fb macinda

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

aynı durumda olan bir arkadaşa da mesaj göndermişler maçı izleyebilmek için paket satın almalısınız diye bnde gelen bir mail filanda yok ne yapsak ya dışarı çıkacaz tersoyuz bu ara para pulda yok evde de sıkıntı offfffffffffffffffffffffffff

Hakan Şükür ne alaka?

Millet cidden kafasına göre düşman yaratıyor.

Arkadaş olay belli. Hoca kulüpte çok da mutlu değil. Başkanla arasındaki soğukluk malum. M.Takım ve önemli kişilerin ricaları ve muhtemelen maddi ve yetki olarak önerilen müthiş şartlar onu cezbedebilir. Bir de tabi Hoca'nın egosu malum. İkisini birlikte başarıya götürmeyi yeni bir 'challenge' olarak algılayabilir.

Ama bütün bunları bırakıp kurduğu sistemle daha başarılı olmak için teklifi reddeder.

Başkan git diyemez. Taraftardan çekinir ama giderse de kal demez çünkü araları limoni malum.

Burada suçlu filan aramaya, bizi yıkmaya çalışıyorlar fila efsanelerine gerek yok. Hoca olur ya da olmaz diyecek bu kadar basit.

Ben bu kadroyla Terim olmadan da( ama kaliteli bir yabancı hoca ile) başarılı olacağımız kanaatindeyim.

Elinde toz bezi Tayyibin etrafında geziyosun arkadaş

Elinde toz bezi Tayyibin etrafında geziyosun arkadaş

Ne alaka?

Sadece aklımı kiraya vermedim. Komik komik iddialar. Yok tehdit, yok bizi bitimeye çalışıyorlar filan. Antudan bakınca da Türk futbolunu ele geçiriyoruz:)

Sadece akledin yeter. Kendi tozlarınızı beze gerek duymadan da silersiniz o zaman.

Hoca'yı dünkü velet zannedip yok baskı var yok tehdit var diye anlatmak kadar tozlu bir mantık olur mu?

Olay Fıstık benim olacak vuracam kırbacı vuracam kırbacı olayıdır ama FT de eşek değildir bu durumda FTyi bizden almak isteyenin elindeki kırbaç kendi kafasında şaklar.

Ne alaka?

Sadece aklımı kiraya vermedim. Komik komik iddialar. Yok tehdit, yok bizi bitimeye çalışıyorlar filan. Antudan bakınca da Türk futbolunu ele geçiriyoruz:)

Sadece akledin yeter. Kendi tozlarınızı beze gerek duymadan da silersiniz o zaman.

Hoca'yı dünkü velet zannedip yok baskı var yok tehdit var diye anlatmak kadar tozlu bir mantık olur mu?

tehdit falan olmayabilir. ama tüpçüyü oraya başbakanın getirdiğini ve ondan habersiz tek adım atamayacağını herkes biliyor. heleki kasımpaşa çocuğu avcıyı başbakan emir vermese kesinlikle gönderemezdi. bikaç günde ne oldu da aniden kovuldu ve fatih terime kafayı taktılar. düpedüz büyük yerden emir geldi. türk futbolunun tamamen özerkliğini yitirdiğini herkes görüyor

yahu hoca mı yok da sezon başı hocamıza sulanıyorlar? Üstelik milli takımın şansı kalmamış durumda. kısaca hiçbir anlamı yok. tehdit filan yoktur da ayak oyunu net açık ortada. Bi de insanlara akılsız iması yapıp durma arkadaşım bu forumdakilerin en az yarısı bu hükümete oy vermiştir ama oy vermek başka her yedikleri haltı alkışlamak başka. Bu durumu başlatanlar da ya art niyetlidir ya aptal. Milli takım zaten batık, avrupada başarılı olabilecek bi tane takımın var onu dinamitlemek hangi aklın işi olabilir?

Ne alaka?

tehdit falan olmayabilir. ama tüpçüyü oraya başbakanın getirdiğini ve ondan habersiz tek adım atamayacağını herkes biliyor. heleki kasımpaşa çocuğu avcıyı başbakan emir vermese kesinlikle gönderemezdi. bikaç günde ne oldu da aniden kovuldu ve fatih terime kafayı taktılar. düpedüz büyük yerden emir geldi. türk futbolunun tamamen özerkliğini yitirdiğini herkes görüyor

Bunu kabul ediyorum. Futboldan değil sadece hükümet bir çok şeyden elini çekmeli. Bu ayrı bir konu.

Ama bizi bitirmek istiyorlar, yok şöyle yok böyle demek saçma. Hoca veya Başkan bu kadar akılsız mı eğer amaç buysa? bizim gördüklerimizi göremiyorlar mı bu anlamda? Bizi bitirmek isteniyor denilen 2 sezonda 2 şampiyonluk 2 süper kupa ve 1 CL çeyrek finali gördük.

Bunlara gerek yok. bunlar antu kafası şeyler. Hoca kalırsa kendi kararıyla kalır, giderse kendi kararıyla gider. Suçlu aramanın anlamı yok.

Amaç Galatasarayı durdurmak. Baktılar şikeciler yine dibe vuracak yeni oyunlar tezgahlıyorlar.

Tabiki. Amaci kücük cocuklar bile biliyor zaten, ama bizim korkaklar durus sergileyemiyor.

Sokakta oynarim, kaldirimdan desteklerim, ama bunlara boyun egmem. Gerekirse yine 8. olurum.

Ama hoca kafamizdaki Imparatoru yok etmemeli. Imparator oldugunu kanitlamali.

Biz fikri hür, vicdani hür Galatasaraylilariz. Biz el pence divan durmayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt