GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 244

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,5K
Sayfa
244/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben onu bunu bilmem, Fatih hoca kabul ederse taraftar gözünde çok puan kaybeder. Hele bir de bu sene başarısız olursak hiç kusura bakmasın yönetim de taraftar da faturayı Terim'e keser. 2. gelişindeki fiyaskoyu 3.gelişinde unutturan Terim yine aynı duruma düşer maalesef....

Trabzonspor'lu bir elemanın yorumu : terimin gs den ayrılması,rakipleri olarak hepimizin işine gelir doğruya doğru..Ama milli takım zaten brezilyaya gidemeyeceğine göre,eğer bu sene gs avrupada iyi biryerlere gelirse ülke için daha hayırlı değilmi..Gerçi tüpçünün ülkenin hayrıyla falan işi olmaz,onun yeteneği el attığı yeri kurutmak..

En azından dürüst davranmış.

Bunu kabul ediyorum. Futboldan değil sadece hükümet bir çok şeyden elini çekmeli. Bu ayrı bir konu.

Ama bizi bitirmek istiyorlar, yok şöyle yok böyle demek saçma. Hoca veya Başkan bu kadar akılsız mı eğer amaç buysa? bizim gördüklerimizi göremiyorlar mı bu anlamda? Bizi bitirmek isteniyor denilen 2 sezonda 2 şampiyonluk 2 süper kupa ve 1 CL çeyrek finali gördük.

Bunlara gerek yok. bunlar antu kafası şeyler. Hoca kalırsa kendi kararıyla kalır, giderse kendi kararıyla gider. Suçlu aramanın anlamı yok.

tabiki böyle bişey olursa fatih terim birinci suçludur ama bi de şöyle bişey var, bi takımın başında mutlu bi şekilde çalışan hocaya teklif yapmak da düpedüz şerefsizliktir. hele bi de lig başlamıssa

Trabzonspor'lu bir elemanın yorumu : terimin gs den ayrılması,rakipleri olarak hepimizin işine gelir doğruya doğru..Ama milli takım zaten brezilyaya gidemeyeceğine göre,eğer bu sene gs avrupada iyi biryerlere gelirse ülke için daha hayırlı değilmi..Gerçi tüpçünün ülkenin hayrıyla falan işi olmaz,onun yeteneği el attığı yeri kurutmak..

En azından dürüst davranmış.

bunlar mı bizim rakibimiz oluyormuş kendilerini ne sanıyorlarsa.

Neden demeyesin arkadaş.Burak için,Muslera için gitmeyecek diyen adam hocası içinde pekala diyebilir.Bunda tuhaf gelen ne? 2 senedir alınan sonuçlar ortada.Olumsuz manada hiç bir şey yok.Önümüz açık.Gitmek için sebebi ne?Milli Takım şu aşamada Galatasaray'dan çok mu üstün?

burak, muslera kulüp satmadıkça gidemez, ama fatih hoca istifa edip gidebilir. aradaki fark bu.

tabiki böyle bişey olursa fatih terim birinci suçludur ama bi de şöyle bişey var, bi takımın başında mutlu bi şekilde çalışan hocaya teklif yapmak da düpedüz şerefsizliktir. hele bi de lig başlamıssa

Bana da garip geliyor ama Hoca'ya önce gizlice teklif yapmışlardır. Işık verdiyse hoca ciddi teklif gelmiştir. Açıkçası hoca da gitmek istemese çoktan resti çekerdi. Yine gitmeyebilir ama demek ki az da olsa gitmeyi düşünüyor.

Zaman gectikce taraftarin tepkisi artacak, Terim de nasibini alacak yani. Bu kesin.

Bu taraftar bunlari haketmedi. Imparatorun bu durusunu hic haketmedi zaten.

Gideceksen buyur git milli davana. Bizde isimize bakalim.

7 sezondur Bursaspor'u,Bursa'da yenemiyoruz.Daum'un gelişi ve ilk haftadaki yenilgilerinden ötürü pek ümitli değildim bir de şu vaka ortaya çıkınca hepten ümidi kestim.Hafta sonu yenilgi kaçınılmaz gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt