GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 251

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,3K
Sayfa
251/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen burda bu mesajinla baslattin herseyi. Sen kime saf diyorsun bu bir? iki ne baskani tanimissin nede bizim kulübün icindeki taht oyunlarini, üc yapilan yanlissa babam olsa tanimam yazarim düsüncemi.

Dün ben Fatih hoca hakkin da asalete bak bee adam diye yazmis adamim. Bugün saba ise tüpkafanin ayagina gittigini gördük bu yalanmi? Ozaman tepkimi veririm.

şunu baştan söylesen, o lafın seninle ne alakası var, sana değil ki, yukarda kendini zeki zannedip ünal başkanı savunanlara koyun diyene o laf. dediğim üzere sen cidden bi hava al, bunu dalgasına demiyorum. sana yazılmamış bi laf hangi akla hizmet üzerine alıp tonlarca hakaret saydırdın hala anlamış değilim.

tüpçü başarısızlığını üzerinde atmak için topu fatih hocaya attı, bunu atarken siyasi destek aldı. ünal başkan bence nezaket gereği söz fatih hocanındır deyip aradan çekildi, beni tek hayal kırıklığına uğratan teklifi o saniye reddetmeyen fatih hocadır. sabahtan beri söylediğim sadece ve sadece budur.

ama baktık gördük ki içlerindeki ünal başkan, fatih terim, bülent tulun, hakan şükür, .. nefreti olanlar ortalıkta cirit atmaya başlamış. ünal başkanın ben olduğum sürece fatih hoca da olacak lafı yerine şikeci basının yazdıklarına itibar edilir olmuş.zaten şöyleydi böyleydi diye eski defterler açılmış. takımın kendileri yönetimde veya ön planda iyi gitmesini yediremeyenlerin gazına gelinmiş.

bunlarla mücadele edelim derken, kulübün ve başkanın arkasında durayım derken koyun oldum, kuş oldum, provakatör oldum, hakaret yedim, tehdit edildim.

varsın 10 katını desinler yeter ki bu olaylardan yara almadan çıkalım. ondan sonra ilk yenilgide burada türeyeceklerle mücadele etmek için yine burda olurum.

Resmi siteden bir açıklama yapmak bu kadar mı zor?

Milleti boşu boşuna geriyorlar.

Bir tüpçü ibnesi yüzünden düştüğümüz duruma bak.

İki kelime ile kabul edilmedi de geç.

hsbc banktan birşey almayın kartım geldi şifre alacağım müşteri yetkilisne bğlanamıyorum 1 saattir gereksiz bir banka yarın kartı iptal ettircem :mad-49::42:

Galatasaray´in cok büyük zarar görecegini bildikleri halde, padisahi kizdirmamak icin türlü türlü senaryolari oynayacak kadar korkak olmus insanlar. Demek ki ülke gercekten cok farkli yönetiliyor. Normal bir ülke degil bu. Demokrasi filan da degil bu. Baska birsey.

Lan Fatih Terim´den bahsediyoruz, farkindamiyiz? Düsünün artik ya.

Siz hala ülke demokrasi ile falan mı yönetiliyor sanıyordunuz? Başımızda herşeyden anlayan herşeye karışan tarih-siyaset-sanat-heykel-futbol-basketbol-peyzaj-mimarı herşeyi o bilir o yönetir. Bu sözde onun ileri demokrasisi!

Yürü git lan adami deli etme. Sen daha buralarda yokken biz buralardaydik. Sen daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorsun gelmis burda cak cak konusuyorsun.

Git bak Terim basliginda utan. Ulan daha dün adama methiyeler düzüyordum. Ama tüpkafayla bulusmasi bitirdi kendini bu kadar basit. Reddeceksin RED!

Zaten sinirliyim senle ugrasmayiyim.

Milletin ne yapıp yapmayacağına neyi reddedip reddetmeyeceğine sen mi karar veriyorsun? bi kere sen kimsin de 50 yılını klube adamış bir adama hainmiş gibi davranıyorsun? methiyeler düzmüşmüş. Bu kadar işte sizin gibi profillerin geçiş kolaylığı. Yılların Terimini sözde tanıyorsun. Nasıl biri olduğunu da biliyorsun. E demek ki işin içinde başka işler var ki bunlar vuku buluyor. Hayatınızda karşılaşmadığınız durumlar ve olaylar için bu kadar yırtmayın kendinizi. Senin kıytırık taraftarlığın kadar o insanın bu klube kendini vermişliği var belki babanın yaşı kadar. Az ahde vefa az kıymet bilin yahu...

millet iyice gerilmis. yahu sesimizi nasil duyurabiliriz. yeter artik tupcu ceksin elini uzerimizden. koskoca bir taraftar kitlesiyiz. artik cok oldu bu .... tupcu yeter artik bunu birsekilde gundeme getirmeliyiz ama nasil?

Milletin ne yapıp yapmayacağına neyi reddedip reddetmeyeceğine sen mi karar veriyorsun? bi kere sen kimsin de 50 yılını klube adamış bir adama hainmiş gibi davranıyorsun? methiyeler düzmüşmüş. Bu kadar işte sizin gibi profillerin geçiş kolaylığı. Yılların Terimini sözde tanıyorsun. Nasıl biri olduğunu da biliyorsun. E demek ki işin içinde başka işler var ki bunlar vuku buluyor. Hayatınızda karşılaşmadığınız durumlar ve olaylar için bu kadar yırtmayın kendinizi. Senin kıytırık taraftarlığın kadar o insanın bu klube kendini vermişliği var belki babanın yaşı kadar. Az ahde vefa az kıymet bilin yahu...

3 ay önce neredeyse küfür ettigi adamin ayagina gidiyorsa elestiririm. Seni bu rahatsiz etmiyorsa bence sen bir karakterini gözden gecir. Cunki bu olay öyle hafife alincak bir olay degil. Siyaetmis suymus buymus beni ilgilendirmiyor, sen imparatorsun koskocaman taraftar arkanda nasil gidersin o adamin ayagina. Bu kadar genismisin arkadas bu nedir yahu.

3 ay önce neredeyse küfür ettigi adamin ayagina gidiyorsa elestiririm. Seni bu rahatsiz etmiyorsa bence sen bir karakterini gözden gecir. Cunki bu olay öyle hafife alincak bir olay degil. Siyaetmis suymus buymus beni ilgilendirmiyor, sen imparatorsun koskocaman taraftar arkanda nasil gidersin o adamin ayagina. Bu kadar genismisin arkadas bu nedir yahu.

Tamam kardeşim anladım, o konuda katılıyorum fakat arkada ne gizli bilmiyoruz. Yıllardır tanıdığımız Terim, 3 ay önce nerdeyse küfür ettiği adama neden gider? ne için ne karşılığında? Bi şeyler var fakat bu öyle bir resimle şunla bunla anlışılacak şeyler değil. Neler dönüyor bu ülkede. Değer verdiğiniz insanları bu kadar kolay harcamayın. Harcamayın ki o her işe karışanlar daha da güçlenmesin. Amaçladıkları zaten bu herkesi biribirine düşürmek. Alevi sünni laz çerkez kürt dedikleri gibi fenerli Galatasaraylı aysalcı terimci diye. amaçladıklarıda oldu gitti işte..

Yalnız daha Terim hiç birşey söylemeden millet birbirine düştü, bir de kararını açıklayınca düşünemiyorum buraları.

Her türlü amaçlarına ulaşıyorlar, huzuru bozdular.

Tamam kardeşim anladım, o konuda katılıyorum fakat arkada ne gizli bilmiyoruz. Yıllardır tanıdığımız Terim, 3 ay önce nerdeyse küfür ettiği adama neden gider? ne için ne karşılığında? Bi şeyler var fakat bu öyle bir resimle şunla bunla anlışılacak şeyler değil. Neler dönüyor bu ülkede. Değer verdiğiniz insanları bu kadar kolay harcamayın. Harcamayın ki o her işe karışanlar daha da güçlenmesin. Amaçladıkları zaten bu herkesi biribirine düşürmek. Alevi sünni laz çerkez kürt dedikleri gibi fenerli Galatasaraylı aysalcı terimci diye. amaçladıklarıda oldu gitti işte..

Bizde biliyoruz rtenin bu isin icinde oldugunuda, misal stad konusundada baski yapmislardi ne oldu hicbirsey yapamadilar cunki yemez. Terimin kafasinda iki takimi birden calistirmak var, bu basbaya belli oldu. Iste bu yanlis, heleki tüpkafanin ayagina gitmek külliyen yanlis. Direkt basdan reddeceksin arkadas.

Bak sana ilerisi icin bir misal verecegim durumun ne kadar vahim oldugunu anlaman icin; diyelim Terim sadece Galatasaray dedi ve lige basladi, lig ortasinda tff alehimize bir karar verdi, bu sefer demirörene sallasa kim takacak, ayagina gitti birkere tüm agirligini kaybetti. Medya ve Halk hadi lan ordan 3 ay önce salladigin adamin ayagina gittin simdi yinemi salliyorsun diyecek, derler.

Birde takim iyi giderken bu tüpcü ve sikeci serefsizlerin kumpasina gelmek nasil bir zeka ürünüdür cok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt