Yıldırım Yorgun
Kırmızı Üye
Baskani cok tutuyorsun anladim da, bu kabul edilemez kardesim. Kuzey Kore gibi bir ülke oldugumuzun kanitidir bu laflar.
Kabul edilemez. Gercekten edilemez. Sende düsününce öyle düsüneceksin bence kesinlikle.
başkanı tutmuyorum, tutma değil bu. başkanı anlıyorum sadece, anlıyorum derken bu konuda değil, genel düşünce yapısını. profesyonel düşünen bi insan ve ben geleceğimizin bu profesyonellikte olduğunu düşünüyorum, bunu kim sağlayacaksa sonuna kadar desteklerim, başarı şimdi gelmiş gelmemiş bi yere kadar, önemli olan geleceğin bu şekilde kurtulması.
mesela fatih altaylı ve o grup rahatsızdır bu durumdan, onlar kulübün ellerinden gitmesini istemiyolar, o nedenle fatih altaylı ne diyosa kesinlikle ya yalandır ya da art niyetlidir, onun lafları ile hareket etmem.
son olarak bu tür şeyler çok ülkede vardır ya, ileri demokrasi olmayan 3-5 ülke dışında hep böyledir işler, ben şaşırmıyorum aksine şaşıranları anlamıyorum.
dün de demiştim kabahatin büyüğü fatih hocada, çok mu zordu türk futbolunun geleceği konusunda derin fikir ayrılıklarımız var deyip reddetmek.