GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 272

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,9K
Sayfa
272/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskani cok tutuyorsun anladim da, bu kabul edilemez kardesim. Kuzey Kore gibi bir ülke oldugumuzun kanitidir bu laflar.

Kabul edilemez. Gercekten edilemez. Sende düsününce öyle düsüneceksin bence kesinlikle.

başkanı tutmuyorum, tutma değil bu. başkanı anlıyorum sadece, anlıyorum derken bu konuda değil, genel düşünce yapısını. profesyonel düşünen bi insan ve ben geleceğimizin bu profesyonellikte olduğunu düşünüyorum, bunu kim sağlayacaksa sonuna kadar desteklerim, başarı şimdi gelmiş gelmemiş bi yere kadar, önemli olan geleceğin bu şekilde kurtulması.

mesela fatih altaylı ve o grup rahatsızdır bu durumdan, onlar kulübün ellerinden gitmesini istemiyolar, o nedenle fatih altaylı ne diyosa kesinlikle ya yalandır ya da art niyetlidir, onun lafları ile hareket etmem.

son olarak bu tür şeyler çok ülkede vardır ya, ileri demokrasi olmayan 3-5 ülke dışında hep böyledir işler, ben şaşırmıyorum aksine şaşıranları anlamıyorum.

dün de demiştim kabahatin büyüğü fatih hocada, çok mu zordu türk futbolunun geleceği konusunda derin fikir ayrılıklarımız var deyip reddetmek.

Hocayı satanı biz satarmışız yav he he hoca bizi satıyor işte neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bir an önce gitsin artık bu süreçin bu kadar uzaması o isimlerle görüşmesi bile yanlış bu saatten sonra bize eskisi gibi faydası olmaz gitsin milli takımda milli davasını gütsün madem.

ya hiç alakası yok, problem falan yok böyle şeyler uydurma bunlar. başkan hayır demez zaten, derse asıl o sorun olur, nezaketen görüşebilirsin der, bu böyledir. fatih hocanın görüşmesi bile yanlıştır. yöneticilerin ne söz hakkı var ki, çıkıp saçma sapan şeyler demelerindense hiç konuşmamaları daha iyi.

kesinlikle ilk önce teklif fatih terime gelmistir neden o zaman direk teklifi redetmiyor.

bana kimse devlet baski yapti falan demesin.

Kendi kendimize komplo teorisi vs. uydurmayalım bu bir süreç normal karşılayalım adamların amacı belli , Başkan sanırım Fatih Hoca'nın önünü kapamamak (nezaketen) ve kendisinin bu konuda daha sağlıklı karar vereceğini düşünerek , görüşmelerine izin verdi , zaten Fatih Hoca'nın red edeceğini düşünerek ve bilerek.

Lütfen ibre bu kadar bize dönmüşken ortalığı karıştırmayın.

terim milli davaya bukadar meraklıysa gitsin milli kahraman olsun. bütün ülke onla gurur duysun omuzlarda taşınsın AMMA GÜN GELİR DE DÖNERSE BU KAPI KAPALI OLACAKTIR.

Se

Utanmasa memnun etmesi gerekenleri saymaya devam edecekti herhalde. Tek tek Bakanlari da saysaydin bari.

Sonra valileri saysaydin, kaymakamlara gecseydin. Yazik be yazik.

Bunu Akcaabat Sebatspor Baskani dese anlarim da, koca Galatasaray Baskani diyor ya, gercekten bitmisiz.

Senin kulüp olarak yaptığın her iş devletler bağlantılı olunca,mecburen onları da memnun etmen gerektiği gibi bir düşünceye sahip olabiliyorsun.

Şimdi Aysal, Başbakan da kim, o karışmasın bu işlere gibi bir tavır takınsaydı, olacaklara sana söyleyeyim.

1- Haftaya tüm vergi borçalarının tahsili için Maliye'den yazı gelirdi. Üzerine vergi cezasıkeserlerdi. (Bakınız Doğan Grubu)

2- Devletten bir daha zor ahsis tahsisi sağlardın. (Florya'nın Büyükçekmeceye talınması, Yeni spor salonu,vb.)

3- Stadın tapusunu nah alırdık.

4- Riva'nın satışı için türlü bürokratik engeller çıkardı.

5- Kulübün bütün hesapları didik didik edilrdi.

6- Kulübün tüm profesyonel çalışanlarının telefonları dinlenirdi.

7- Federasyon tarafından verilecek tüm kararlar aleyhimize çıkardı.

8- vs. vs.

Yani özetle, Bir Kulüp Başbakanı'nın böyle bir karar verirken taraftar mantığıyla düşünmesi oldukça zor.. Kulübün maddi ve manevi menfaatlerini de göz önüne almalıdır. Dolayısıyla, hem Başkanın içinde bulunduğu durumu anlayabiliyorum, ya da en azından böyle sonuçları gözönüne alarak bu açıklamaları yaptığını düşünmek istiyorum.

Siyaset futbolun içine girmiş durumda başkan onlara rest çekerse bu işten en büyük zararı Galatasaray görür.Bu işi Fatih hocanın çözmesi gerek başkanın değil.'Ben iki takımı çalıştıracak gücü kendimde bulamıyorum teklif için teşekkür ederim' dese herşey kapanır.Fatih hocayı babam kadar severim ama durum bu.

Zarar görürsün ama ilerde bunun karsiligini mutlaka alirsin. Böyle kücük düsmektense 8. olmaya raziyim acikcasi.

Statla mi tehdit ediyorlar? Al stadini basina cal. O stat eninde sonunda bize verilir. Hakkimiz cünkü.

Giderim, Istanbulspor´un stadinda oynarim, büyük bir kesimin de takdirini kazanirim zaten.

Tarih okuyorum, tarihten anlarim, bunlar anlamiyor demek ki. Baskici kisilerin yalakalari tarihten her daim silinirler.

1- Fatih Terim Milli Takım'ın kalan 4 maçında sahaya teknik direktör olarak çıkacak

2- Mayıs ayına kadar da TFF'ye danışmanlık yapacak

3- Fatih Terim bu süreçte TFF'den hiçbir ücret talep etmiyor

4- Fatih Terim Mayıs ayından sonra da G.Saray ile yoluna devam edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt