GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 278

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,8K
Sayfa
278/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal yalnızca grup maçları için vize verdi, milli takımın başına geçebilir diye değil, ne Terim ne başkan uzun vadeli kabul etmiyor bu işi, tam istediğimiz gibi, işinize geliyorsa böyle dediler kısaca. Terim' atıp tutanlar utanırlar umarım. Giderse satarsa ederse diye diye karakterine laf uzatıdı resmen, nasıl destekçi olunduğu da görüldü, ayıptır, utanın.

Terim kaldıgına göre ardayı konusabiliriz. Dün gol asistini yaptı ama hiç sevinmeye gitmedi ayrıca oyundan cıkarken veda eder gibi bir havası vardı

ŞÜKÜRLER OLSUN YA EFSANEM YANILTMADI BENİ...DÜN BİR ARA KIZGINLIKLA SAÇMALAMAYA BAŞLAMIŞTIM...BÜYÜKSÜN HOCAM.... DAHA ÇOK KUPA KALDIRACAĞIZ SENİNLE ...

Fener Salzburg'a elenecekti arkadaş elenecekti ki bu sene ki hakkınıda kaybedip 2 sene ceza alacaktı..Şimdi sanki bu sene oynayıp kaybetmiş gibi olacak o cezanın bir senesini

DEnizli bostayken onu alsinlar 4 yillik kontrat yapsinlar yeniden milli takimi duzenlesin, 4 mac ta Terim napcakmis anlamadim gitti vallah

Amaç milli takım falan değil.Acaba bu yöntemle Galatasaray'ı nasıl karıştırırız operasyonu.Ama gelen haberler dogru ise ters tepti gibi.Bizimkiler de az çakal değilmiş.

Ters köşeye yatırmışlar ampülcü ile tüpçüyü.

Bu sonuç lehimizedir.

Hem Fatih Terim'e birçok teknik adam boştayken böyle bir teklif getirilmesi onun en önemli teknik adam olduğunu gösterdi.

Hem de Terim galatasaray ı bırakmayarak, Galatasaray'a karşı olan bağlılığını gösterdi.

Sözleşme yenilemek için sezon sonunu beklemeye gerek yok.Bu cevabın akabinde yeni sözleşmeye imza attırmalı.Herkes bilmeli ve anlamalı ki '' durduramayacaksınız Galatasaray'ı! ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt