Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
Avşar'la ne yapıyor bu şerefsizler?TFF toplantısı başladı. rıdvan, acun ve demirören yanlarında hülya avşarda varmış![]()
Avşar'la ne yapıyor bu şerefsizler?TFF toplantısı başladı. rıdvan, acun ve demirören yanlarında hülya avşarda varmış![]()
Tabi orda yaşamakla oraya tatile gelmek farklı şeyler. Ben 15 gün falan gezme amaçlı gelmiştim. Açık konuşmak gerekirse çok beğendim. Türkiyeye gelirsek eğer, Söylediğin totalitarizm mevzusu en fazla 1 seçim daha gider. Bir gün bu ülke derin uykudan uyanacaktır. Ben buna inanıyorum.
İşler değişebilir. Paraya bakar. Lucescu profesyonel bir adam + Romen. O bölgede önemli bir unsur.
Terim hakkında oturup karar verecekmiş. 
gerek kalmadi artik.ben Terimden baskasini dusunmek istemiyorum takimin basinda.Olene Kadar futbolu kendi istegiyle birakana kadar bizimle kalsin.
Demirören'e bakTerim hakkında oturup karar verecekmiş.
![]()
Tamam onu anliyoruz zaten ama asil amacin da farkindaydik hepimiz. Ona göre baski yapti taraftarlar da. Iyi yaptilar.
Milli takimi toparlayacak hocalar Türkiye´de ve dünyada var. Ama bizim 2 senelik calismamiz vardi ve hersey alt üst olacakti.
Güya milli takimi toparlayacaklar ama Galatasaray´i da alt üst edecekler. Iyi valla. Baska?
Uyanmaması için şartlar sağlandı ama.
Her 3 kişiden birinin kredi borcu kalanıda kredi kartı borcu ile yaşıyor.
Muhammed Demir : Galatasaray'a attığım gol sonrası beni alkışlayan sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederim. Aylar sonra oynadığım maçta attığım golle moral buldum. Puan alamamamız bizi üzdü ama gol atmam da benim için güzel bir moral oldu. Sahalara uzun süre sonra golle döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray taraftarının beni alkışlamasını, golü alkışlamasını sahanın atmosferinden dolayı fark edememiştim, maçtan sonra televizyondan izleyince fark ettim. Bu gerçekten takdir edilecek bir hareket. Galatasaray taraftarını takdir ettim, hepsine teşekkür ediyorum.
Bence kısa vadeli hedefleri (şampiyonluk, CL şampiyonluğu) başarsın sonra ya Başkan olsun ya da Tüm Futbol İdaresi sorumlusu olsun.
Fatih Terimin teklifi de şunu der gibi; ''ben sizi şu kadar bile şeyime takmıyorum, hatta muhattap bile almak istemiyorum. Ama sırf o bayrağın hatrına, sen strp olup gidene kadar yardımcı olabilirim''.![]()

Muhammed Demir : Galatasaray'a attığım gol sonrası beni alkışlayan sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederim. Aylar sonra oynadığım maçta attığım golle moral buldum. Puan alamamamız bizi üzdü ama gol atmam da benim için güzel bir moral oldu. Sahalara uzun süre sonra golle döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray taraftarının beni alkışlamasını, golü alkışlamasını sahanın atmosferinden dolayı fark edememiştim, maçtan sonra televizyondan izleyince fark ettim. Bu gerçekten takdir edilecek bir hareket. Galatasaray taraftarını takdir ettim, hepsine teşekkür ediyorum.
valla ne olursa olsun manavi olarak zaten bizimle maddi olarakta burda kalsin baska sey istemiyorum.
geçen gün biri bankaya gelmişti abi. bende kredi kartı borcu yatırmaya gitmiştim. orta yaşlı bir adam. kredi kartımı iptal etmeye geldim diyor. müşteri temsilcisi soruyor nedenini öğrenebilirmiyiz diye. Tayyip Erdoğan öyle diyor dedi. PTT'e gelenler oluyor çocuk parası-eşinin maaşını almak için. Görmen lazım. ALLAH tayyipten razı olsun falan diyorlar. Bir gün vefat eden eşinin parasını almak için gelen bir teyzeye söyledim bu para senin hakkın zaten diye. Olsun yine de Allah razı olsun diyor.