Suriyeliler var daha doğrusun cirit atıyorlar yollarda vallahi.
Bu arada Arda gelmez Melih![]()
Dün oynadığı oyundan sonra imkansız. Kesinlikle gelmez
Suriyeliler var daha doğrusun cirit atıyorlar yollarda vallahi.
Bu arada Arda gelmez Melih![]()
Mmuhammet Demir'in balon olmadığı yıllardır aşikar zaten. 1 yıl içinde sarı-kırmızıyı giymeli o çocuk.
Arda Turan'da dönerse enfes bir yerli rotasyonumuz olur.
Arda
Selçuk
Semih
Burak
+
Umut
Muhammet
Hamit
Emre
Engin
Erman
ama hala 5.Türk'ü istikrarlı bir şekilde kadroya yazamıyoruz.
Dün oynadığı oyundan sonra imkansız. Kesinlikle gelmez![]()
Ortalama eğitim düzeyi ilkokul 3 terk.Ben siyaset forumunda da yazdım Melih. Sorun ülkedeki insanların g.t kılı olması değil. Sorun eğitim. Eğitimsiz adam dolu. Burada klavye bilmek net kullanmak bilgi gerektirdiği için biz sanki onlar yokmuş gibi davranıyoruz ancak ülkenin yüzde60'ı bu durumda neredeyse.
Ben siyaset forumunda da yazdım Melih. Sorun ülkedeki insanların g.t kılı olması değil. Sorun eğitim. Eğitimsiz adam dolu. Burada klavye bilmek net kullanmak bilgi gerektirdiği için biz sanki onlar yokmuş gibi davranıyoruz ancak ülkenin yüzde60'ı bu durumda neredeyse.
Dün Ardanın maçını izlediniz mi?Defansda hücumda çok iyi oynadı yabancı sınırı kalksa bile 15m avro verilip alınır kendini çok geliştirmiş.
Gelmez dedim zaten![]()
dogrudur.Egitim seviyesi cok dusuk turkiyede.Bunuda simdiki herifler yapmadi daha onceki hiyartolar tyapti.
Halki oyle bir duruma sokm uslar ki , kendi hakkini bile alsa ona sevinmis oluyor yada.Bazi degerlerini bazi seylere sata bilir.Buda biraz haksiz bir yorum oldu sanki.Guya istanbuldaki izmirdeki ankaradaki egitimli kesin bazi degerlerini bazi seylere satmadimi?
neyse.
Bizde b
Bizde bu şekilde oynayacağını sanmıyorum. Burda burnu bir karış havada olur
SON DAKİKA: TFF, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile de görüşme kararı aldı (Sporx)
Öyle bir insandan Allah razı olmaz. Allah başımızdan eksik etmesin cümlesi daha beter bir durum.
Ortalama eğitim düzeyi ilkokul 3 terk.
bir şeyi kırk defa söyleyince oluyormuş.
Mustafa Denizli kabul eder de, Senol Günes bunlarla asla calismaz
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, CL listesi ne zaman veriliyor, Grup kuraları ne zaman çekiliyor, CAS kararı ne zaman çıkıyor, Arda ve Bruma geliyor mu, Hamit'in durumu ne olacak, Sabri ne zaman futbolu bırakacak..
Bir sürü deli soru oluşmaya başladı kafamda yine.. :nargile: