GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 285

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,7K
Sayfa
285/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mmuhammet Demir'in balon olmadığı yıllardır aşikar zaten. 1 yıl içinde sarı-kırmızıyı giymeli o çocuk.

Arda Turan'da dönerse enfes bir yerli rotasyonumuz olur.

Arda

Selçuk

Semih

Burak

+

Umut

Muhammet

Hamit

Emre

Engin

Erman

ama hala 5.Türk'ü istikrarlı bir şekilde kadroya yazamıyoruz.

Ömer Toprak - Kerim Frei ? İyi olur bence.

Baski yapan herkese tesekkür etmek lazim, cünkü Galatasaray´i da rahatlatacakti.

Elestirenlere, kizanlara da herkes hak vermeli cünkü Basbakan kizmasin diye 1001 senaryo oynayan insanlara dönüstük.

Düsünsenize, Basbakan kizmasin diye ürettigimiz formüle bakin. Bunu sadece Basbakan yüzünden yaptigimizi da herkes biliyor herhalde.

Bunu görüp sinirlenen insanlara da hak vermek lazim.

Ben siyaset forumunda da yazdım Melih. Sorun ülkedeki insanların g.t kılı olması değil. Sorun eğitim. Eğitimsiz adam dolu. Burada klavye bilmek net kullanmak bilgi gerektirdiği için biz sanki onlar yokmuş gibi davranıyoruz ancak ülkenin yüzde60'ı bu durumda neredeyse.

dogrudur.Egitim seviyesi cok dusuk turkiyede.Bunuda simdiki herifler yapmadi daha onceki hiyartolar tyapti.

Halki oyle bir duruma sokm uslar ki , kendi hakkini bile alsa ona sevinmis oluyor yada.Bazi degerlerini bazi seylere sata bilir.Buda biraz haksiz bir yorum oldu sanki.Guya istanbuldaki izmirdeki ankaradaki egitimli kesin bazi degerlerini bazi seylere satmadimi?

neyse.

dogrudur.Egitim seviyesi cok dusuk turkiyede.Bunuda simdiki herifler yapmadi daha onceki hiyartolar tyapti.

Halki oyle bir duruma sokm uslar ki , kendi hakkini bile alsa ona sevinmis oluyor yada.Bazi degerlerini bazi seylere sata bilir.Buda biraz haksiz bir yorum oldu sanki.Guya istanbuldaki izmirdeki ankaradaki egitimli kesin bazi degerlerini bazi seylere satmadimi?

neyse.

İlk cümleni düzeltiyorum.

1951'den beri kimler tarafından yönetiliyorsak onları getiren herifler yaptı tıpkı bunları getirdikleri gibi. Birilerine atıp durmayın suçu. Zira şuan ki eğitim seviyesi olmadığı kadar rezil bir durumda.

Transfer sezonu ne zaman bitiyor, CL listesi ne zaman veriliyor, Grup kuraları ne zaman çekiliyor, CAS kararı ne zaman çıkıyor, Arda ve Bruma geliyor mu, Hamit'in durumu ne olacak, Sabri ne zaman futbolu bırakacak..

Bir sürü deli soru oluşmaya başladı kafamda yine.. :nargile:

Transfer sezonu ne zaman bitiyor, CL listesi ne zaman veriliyor, Grup kuraları ne zaman çekiliyor, CAS kararı ne zaman çıkıyor, Arda ve Bruma geliyor mu, Hamit'in durumu ne olacak, Sabri ne zaman futbolu bırakacak..

Bir sürü deli soru oluşmaya başladı kafamda yine.. :nargile:

CL Kuraları 31 Ağustos, son liste transfer dönemi sonrası takip eden hafta idi. CAS kararı 1 hafta içinde açıklanacak N.Ş.A'da.

Arda gelmez. Bruma için girişim devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt