GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 286

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,7K
Sayfa
286/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun sunucu yirtiniyordu emenike emenike girse soyle olur yok boyle olur :cool: koptum resmen .. adam girdi takim dagildi

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/yedekstarB.jpg

İlk cümleni düzeltiyorum.

1951'den beri kimler tarafından yönetiliyorsak onları getiren herifler yaptı tıpkı bunları getirdikleri gibi. Birilerine atıp durmayın suçu. Zira şuan ki eğitim seviyesi olmadığı kadar rezil bir durumda.

51-52 yi bilmem.Eger durum buysa demekki oneceden hata var.

Ben Sovyetleri sevmem ama adamlar bizim Dag basindaki koylere bile okul yaptirmis.

Ha tabi kendi mentalitesini yerlestirmek icin.Zamaninda Turkiyede boyle yapaydida sim di %90 egitimli bir ulke olsaydi.

ayrica bu tutmunuzdanda hic hosnut degilim neden beni taraf gibi gosteriyorsunuz?

hic kimsenin tarafinda degilim.tek istegim her sey sizler bizler icin iyi olmasi baskada bir sey yok olamazda.

CL Kuraları 31 Ağustos, son liste transfer dönemi sonrası takip eden hafta idi. CAS kararı 1 hafta içinde açıklanacak N.Ş.A'da.

Arda gelmez. Bruma için girişim devam.

Hepsini söyleyince yine boşlukta kalacaz şimdi:) neyse Fatih Hoca bikaç gün daha idare eder bizi..

Şaka bi yana, Arda transferi olsa çok da güzel olur.

Senelerdir deli gibi para harcayip en ufak basari saglayamamak da Fenerbahce´nin büyüklügünü gösteriyor herhalde :)

Biz mesela hala 10+ Milyonluk transfer görmedik anasini satayim :)

Adamlar parayla rezil oluyor resmen :D

51-52 yi bilmem.Eger durum buysa demekki oneceden hata var.

Ben Sovyetleri sevmem ama adamlar bizim Dag basindaki koylere bile okul yaptirmis.

Ha tabi kendi mentalitesini yerlestirmek icin.Zamaninda Turkiyede boyle yapaydida sim di %90 egitimli bir ulke olsaydi.

ayrica bu tutmunuzdanda hic hosnut degilim neden beni taraf gibi gosteriyorsunuz?

hic kimsenin tarafinda degilim.tek istegim her sey sizler bizler icin iyi olmasi baskada bir sey yok olamazda.

Sovyetleri sevmeme nedenin 1-2'dir. Muhtemelen dinsel öğelerdir onlarda ya da bize ters olan birkaç ahlak sorunudur.

Onun dışında eğitim-sosyal olanaklar ve vatandaşlık bilinci olarak Sovyetler efsanedir. Özenmiyorum. Komunist değilim. Gerçekciyim. Yozlaşmış abidik gubidik yazarların kafasına göre kitap yazamadığı, her gelen hükümete göre tarih kitaplarının değişmediği yegane eğitim düzeni. Eğitim şart diyen sistem zaten. Ve üstün matematik eğitimi verdiler insanlara.

Arda gelir gelmez sorusuna en guzel cevap:

dun aksamki Atletico - Barca macini netten izleyin ama full izleyin ozet falan degil

sonra gelir mi bi iyi dusunun bakalim

(net 100% gelmezzz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt