Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Şenol Hoca yakışır Milli Takım'a...
Bu arada hahahaha
Şenol Hoca böylesi bir görev istemiyor. TFF Başkanlığı istiyor. Ek olarak Laz inadı var onda
Bu arada hahahaha
İlk cümleni düzeltiyorum.
1951'den beri kimler tarafından yönetiliyorsak onları getiren herifler yaptı tıpkı bunları getirdikleri gibi. Birilerine atıp durmayın suçu. Zira şuan ki eğitim seviyesi olmadığı kadar rezil bir durumda.
Şenol Hoca böylesi bir görev istemiyor. TFF Başkanlığı istiyor. Ek olarak Laz inadı var onda![]()
Bu arada hahahaha
CL Kuraları 31 Ağustos, son liste transfer dönemi sonrası takip eden hafta idi. CAS kararı 1 hafta içinde açıklanacak N.Ş.A'da.
Arda gelmez. Bruma için girişim devam.
Bana uyar. Şenol Hoca'ya yakışır. Hoca gelsin göreve isterim. Demirören gider bugün yarın. O kalsın orada. Hele de bu 4 maçta DK'ya katılmayı sağlarsa önünde kimse duramaz![]()
ben seni anliyorum ama o teyzedede suc bulmuyorum.O teyzeyi o duruma dusurenler utansin.
ama bunu sizlerde sadece onlarin uzerine yikmayin sizinde sizlerinde sucunuz var bu durumda.
Hepsini söyleyince yine boşlukta kalacaz şimdineyse Fatih Hoca bikaç gün daha idare eder bizi..
Şaka bi yana, Arda transferi olsa çok da güzel olur.
Melih bak bir daha yazıyorum, Arda gelmez![]()
51-52 yi bilmem.Eger durum buysa demekki oneceden hata var.
Ben Sovyetleri sevmem ama adamlar bizim Dag basindaki koylere bile okul yaptirmis.
Ha tabi kendi mentalitesini yerlestirmek icin.Zamaninda Turkiyede boyle yapaydida sim di %90 egitimli bir ulke olsaydi.
ayrica bu tutmunuzdanda hic hosnut degilim neden beni taraf gibi gosteriyorsunuz?
hic kimsenin tarafinda degilim.tek istegim her sey sizler bizler icin iyi olmasi baskada bir sey yok olamazda.
Benim suçum ne peki reis ?
Düzeltme : Cuma günü 30 Ağustos'muş. CL Grup kuraları bu tarihte çekilecek. 30 Ağustos'da.
29 unda Cas kararı, 30 una gruplar.. harika bir hafta olacak desene
Arda gelir gelmez sorusuna en guzel cevap:
dun aksamki Atletico - Barca macini netten izleyin ama full izleyin ozet falan degil
sonra gelir mi bi iyi dusunun bakalim
(net 100% gelmezzz)