GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 293

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,6K
Sayfa
293/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
970684_10151855632992526_611467060_n.jpg

fener herzaman yenilgiden sonra transfer yapardı bu sefer para kalmadı artık millette çok veremiyo

acun vs. emenikeye zaten verdi

Meireles,Krasic,Baroni gider.

bonservisler:6,2,6

bu 14 m € nun 10 ile maestro alır .

taraftarı susturur

Öyleyse denemek lazım. İş var gerçekten Muhammette ki son maçta seyirciden etkilenmiş alkışladılar diye, kendiside gelmek isteyecektir. Kiralamak yerine yedekte dursun illa şans bulur forveti dörtlemiş oluruz hem

Gelecek yılların kadrosu için Muhammet Demir biçilmiş kaftan altyapıdan oyuncu gelmediğine göre bu adam kaçırılmamalı

Daha öncede söyledigim gibi. Fatih Terim takimin basinda kalsin bu yaz transfer istemiyorum yeterki kalsin dedim. O yüzden benim icin bu sene nöbet bitmistir arkadaslar. Cok sükür Hocamiz bizimle beraber. Gelen gelir ama kimse gelmezse bile raziyim bu sene icin, agzimi dahi acmayacagim. En büyük transfer Imparator zaten!!!

1. 5:31 AM - 22 Ağustos 13 · Detaylar

" data-component-context="in_reply_to" data-you-follow="" data-you-block="">

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 5 dk

Ünal Aysalın talimatıyla Kral Burak ile dün görüşüldü hiçbir şekilde kiralık yada satılık olarak başka bir kulübe gitmesi SÖZ KONUSU DEĞİL

Aç

2. 5:34 AM - 22 Ağustos 13 · Detaylar

" data-mentions="uA1905od" data-you-follow="false" data-you-block="false">

Galatasaraylı Biri ‏@uA1905me 1 dk

@uA1905od bruma arda nedurumda esas konu o

resmi olarak imza atılmadı ama :)

kap düşmeden inanmam :)

Daha öncede söyledigim gibi. Fatih Terim takimin basinda kalsin bu yaz transfer istemiyorum yeterki kalsin dedim. O yüzden benim icin bu sene nöbet bitmistir arkadaslar. Cok sükür Hocamiz bizimle beraber. Gelen gelir ama kimse gelmezse bile raziyim bu sene icin, agzimi dahi acmayacagim. En büyük transfer Imparator zaten!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt