GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 294

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,6K
Sayfa
294/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander'den bile para kazanmis bizim yönetim. Helal olsun Ünal Aysal'a, hicbir sekilde hata yapmadi bu sene. Yigit, Sercan ve en son Alper Potuk rezaletinden sonra bonservisiyle ligden türk oyuncu fln. almayiz.

Muhammed güzel olur 'da anca devre arası ya da sezon sonu olur olursa..malum biz istesek Muhammed'i aziz 7-8 vereceği için antep şu an bırakmaz.. adamda aşağlık kompleksi o derece yükseklerde ki ; galatasaray şu an beni istese aziz sayesinde zengin olma ihtimalim var.. Ha ben Potuk'a filan benzemem o ayrı.. :)

tüpçü: fatih terimden vazgeçmedik, konuyu değerlendirecez.

vazgeç gönlüm bu aşkkktan

sana değer verenmi var???

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M2ingMFrcdQ[/media]

:happy::happy::happy::triumphant::triumphant:

Bonservislere verdigimiz 12.75 milyon euro'yu dün Arsenal'in sayesinde cikardik sanirim.

Ayak basti parasi olarak verilen 8.6 milyonun yanina market pooldan cok cüzi bir miktar elde etsek bile grup sonuncusu olup elenmemiz halinde bile bonservis parasi cikiyor.

Sezon sonu Riera, Dany ve Amrabat'la yollar ayrilir diye tahmin ediyorum.

Bruma: Sporting poderá perder direitos: Emanuel Calçada refere que se for dada razão ao jogador

emanula çalcada kim laa :) sürekli adamın söyledikleri ortada dolaşıyor.. çal keke portekiz versiyonumu :)

Profesyonel futbolcularımızdan Johan Elmander'in Norwich City Football Club Plc'ye 2013-2014 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Norwich City Football Club Plc Şirketimize 1.425.429 İngiliz Sterlini ödeyecektir.

o nasıl pazarlık laa :) bunu medya hesaplayamasın diyemi yazmışlar :)

Profesyonel futbolcularımızdan Johan Elmander'in Norwich City Football Club Plc'ye 2013-2014 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Norwich City Football Club Plc Şirketimize 1.425.429 İngiliz Sterlini ödeyecektir.

429 pound ucak biletidir herhalde :)

yol + yemek parası hesaptan düşülmüş heralde...:)

Paraları o kadarmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt