GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 304

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,4K
Sayfa
304/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten Fatih Terim´den ne beklediklerini anlamadim ben. Topu topuna 1 ay boyunca TD´lik yapacak.

Onun disinda fikir verecek size. Bu kisa süre icin cok mu gerekliydi sanki?

Sanki Terim´i dünya sampiyonasi icin basa getiriyorlar :)

Ama ben yinede TFF´ye ve Basbakan´a güvenmiyorum. Ilerde yine baski yapabilirler.

O yüzden derhal sözlesmesi uzatilmali hocanin.

Hoca Galatasaray bırakmadığı sürece bırakmam dedi sözünü tuttu hoca sözünden dönmez de iş artık başkan da bitiyor. Sözleşme yenilerse ileride gelecek Milli Takımı mı seçecek Galatasaray'ı mı tarzı dedikoduları bitirmek için sözleşme uzatmak daha iyi de ben artık hocanın başarılı olduğu sürece takımda kalacağını düşünüyorum ister sözleşme uzatılsın ister uzatılmasın.

Galatasaray´i boslamaz hoca merak etme. 4 milli macin hazirligini, analizini o kadar da abartmamak lazim.

Yeterki ilerde döneklik yapip yeniden hocamiza baski yapmasinlar. Ben onu daha cok düsünüyorum.

öyle deme yabancı sınırı yüzünden ligte çok zorlancaz. birde şpl grupları var. tam anlamı ile mesai harcamsı gerekiyor.

milli maçlar şpl maçlarının olduğu dönemlere denk geliyor..

işe bak 11 .hafta fener ile oynayacaksın, milli takımla aynı oyuncları milli mücadele vereceksin..

biz istemiyoruz da, fenerliler-bjkliler razı gelecekmi bu işe :)

İnşallah Romanya yener bizi.Çünkü olurda mucize gerceklesirse bugunkü sıkıntılar mayıs da artarak devam edecek.Ne yapacaklar Terim Dünya kupasında da takımın başında dursun vs vs.Hocaya sözleşme cok acil şart

Türk futbolunun yapilandirilmasi diyorlar ya hani. Görecegiz bakalim Terim´in fikirlerini ne kadar önemsiyorsunuz. Ne kadarini yerine getiriyorsunuz. Yoksa amac sadece Terim´i daha fazla yormak mi, yipratmak mi. Hepsini görecegiz bakalim.

Bence hava olarak üstüne kattik su anda. Türk futbolunun krali Fatih Terim´dir deniliyor su anda. Bu da bize olumlu yansiyacaktir.

Fenerbahce daha da sinirlenecektir, eziklenecektir. Yeterki hoca bu aksam herseyi netlige kavustursun. Sadece 4 mac desin.

İnşallah Romanya yener bizi.Çünkü olurda mucize gerceklesirse bugunkü sıkıntılar mayıs da artarak devam edecek.Ne yapacaklar Terim Dünya kupasında da takımın başında dursun vs vs.Hocaya sözleşme cok acil şart

vallah hocai le biz anlaşma imzalarsak sorun çıkmaz, geresi zor değil bence. hoca yapar merak etmeyin. önemli olan bu dönemde kimsenin hocaya ters bişey yapmamasıdır.

hoca ayrılmadıktan sonra isterse brezil ya ya götürsün.. önemli olan galatasarayımızn ne yapacağı.. başkanda-hocada bu kararı verdiyse saygı duyalım.

Hoca tam anlamıyla galatasarayı mundar edecek.Ayıp etti şampiyonlar ligi maçlarından 1 hafta önce alakasız milli maçla uğraşıcak.galatasaray terimin oyuncağı da değil.kimse galatasaraydan büyük değil başka birisi gelir bu nedir böyle.Zaten tükürdüğünü yalamasını irtibarını düşürmesini falan geçtim o kendini ilgilendirir ama galatasaraya zarar verecek adım atamaz.

Hoca aksam herseyi acikca söyler zaten. Teklifimiz ortada, onu da kimin zoruyla yaptigimiz belli.

Bu karar bize hava katar, hatta avantaj saglar da, ama TFF´nin her karari gibi sacma bir karar oldugunu düsünüyorum.

Fatih Terim´in 4 mac milli takimin basinda olmasi neyi degistirecek, ne bekliyorlar gercekten anlamiyorum.

1 mac kaybedersek faturayi Terim´e mi kesecekler bide utanmadan? :) Yaparlar gerci. Herseyi yaparlar :)

Önemli olan taraftarin sonuna kadar Terim´in arkasinda olmasidir. Isterse 4 maci da kaybedelim.

yaparlar sözlesmeyi caktirmadan bir ara. simdi yaparsak yangindan mal mi kaciriyorsunuz diye haberler yaparlar. caktirmadan yapacaksin isde :) zaten bu gecen sene ne zaman uzatilar sözlesmeyi hocayla haberim bile yokdu :)

Eğer sezon içerisinde F.Terim ile sözleşme imzalamazsak, sezon sonu hükumet ve hükumetin yalakası TFF hocayı bizden koparıp tamamen milli takımın başına getirmek için her şeyi yapar, her yolu dener.

Hoca tam anlamıyla galatasarayı mundar edecek.Ayıp etti şampiyonlar ligi maçlarından 1 hafta önce alakasız milli maçla uğraşıcak.galatasaray terimin oyuncağı da değil.kimse galatasaraydan büyük değil başka birisi gelir bu nedir böyle.Zaten tükürdüğünü yalamasını irtibarını düşürmesini falan geçtim o kendini ilgilendirir ama galatasaraya zarar verecek adım atamaz.

sen merak etme bir sey olmaz hem hocanin bu camiamizda kredisi cok fazla bu sene sampionluk gitse bile nedenlerden dolayi kredisinden cek bunu.

terim hocayi ona buna benzetmeyin veya kiyaslamayin. baskasi gelsin mis. bütün düzeni ve saire boz vallahi sana kalirsak.

bu düzende sadece A takim ilgilide degil. bunun futbol akademisi var. scout ekibi var ve saire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt