GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 305

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,3K
Sayfa
305/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degil de, simdi Fenerbahceli oyuncular Terim´in gözüne girmek icin mi oynayacak? :D

Sanki cok düsünüyorlar Milli Takima girmeyi, orda iyi oynamayi. Fenerbahcede kicini yirtan Volkan her Milli macta FOS. Gökhan sürekli sakat. Olan Emre B. olacak gibi, en cokta buna seviniyorum.

Insallah Hoca formalari Adaletli dagitir, ki böyle olacagindan süphem yok.

sen merak etme bir sey olmaz hem hocanin bu camiamizda kredisi cok fazla bu sene sampionluk gitse bile nedenlerden dolayi kredisinden cek bunu.

terim hocayi ona buna benzetmeyin veya kiyaslamayin. baskasi gelsin mis. bütün düzeni ve saire boz vallahi sana kalirsak.

bu düzende sadece A takim ilgilide degil. bunun futbol akademisi var. scout ekibi var ve saire

Fatih Terim emirlerle milletin evine koşa koşa sabahleyin giderek ve görevi o adamlardan alarak zaten kendi duruşunu bitirdi.Galatasarayı medya maymunlarına iyice meze edecek bu hamlesi ile.Zaten adamlar olmayan şeyleri Burak sadece başka tarafa bakıyor diye galatasarayı dezenforme edecek yayınlar yapıyorlar bu da tuzu biberi olacak.Fatih Terim fenerli oyuncuları almadı,onları zorlu maç öncesi yordu.Diğer dediklerin çok önemli şeyler değil.Fatih Terimin emri altına gittiği kişilerin kurallarıyla hiçbir anlamı kalmadı.Tabi sen Türkiyeden yiğit gökoğlan gibi adamları ararsan bilemem.

Fatih Terim emirlerle milletin evine koşa koşa sabahleyin giderek ve görevi o adamlardan alarak zaten kendi duruşunu bitirdi.Galatasarayı medya maymunlarına iyice meze edecek bu hamlesi ile.Zaten adamlar olmayan şeyleri Burak sadece başka tarafa bakıyor diye galatasarayı dezenforme edecek yayınlar yapıyorlar bu da tuzu biberi olacak.Fatih Terim fenerli oyuncuları almadı,onları zorlu maç öncesi yordu.Diğer dediklerin çok önemli şeyler değil.Fatih Terimin emri altına gittiği kişilerin kurallarıyla hiçbir anlamı kalmadı.Tabi sen Türkiyeden yiğit gökoğlan gibi adamları ararsan bilemem.

1. bu emir basbakandan geldi maalesef.

2. bu olay milli dava.

3. medja ne dersin desin umrumuzda mi ?! zaten her gün anti Galatasaray haberleri yapiorlar. karnimiz tok bunlara.

ama tabiki negativ ola bilecek konularda cika bilir. iki görevi kaldira bilecekmi hoca ?! bu soru isareti benim icin.

bundan haric artilari cok fazla ola bilir bu durumda bizim icin. hele yabanci konusunda ciddi anlamda ümitliyim bu saaten sonra.

Aksam neyin ne oldugunu görür, anlariz. Bence inatlasti TFF, cünkü Terim´in cevabi kibarca ret anlami tasiyordu.

Bende Terim´i daha fazla yormak ve bu sürecte Galatasaray´in bir kac puan kaybetmesinin kar olacagini düsündüklerini düsünüyorum.

Cünkü 4 mac icin hoca atamanin cok sacma oldugunu düsünüyorum. Ortada %10´luk cikma sansi bile yokken.

TFF´nin aldigi her karar gibi bu kararin da sacma oldugu acik ve net ortada. Bir anlami yok bu kararin.

Galatasaray´a ve Fatih Terim´e hava katacaktir ancak bir o kadar da yoracaktir tabiki.

Asil önemli olan, Basbakan ve TFF´nin bu operasyonu zamana yayma isteklerinin olup olmadigi. Olabilir cünkü.

Dikkatli olmaliyiz ve hicayla hemen sözlesme imzalamaliyiz. Hoca da düsüncesini acikca ortaya koymali bugün. Kimse umutlanmamali.

Fatih Terim kimsenin emri altına gitmedi, adam maaş almıyor maaş vermediğin adam asla senin adamın değildir. Fatih Terim gerizekalıların içine ettiği milli takımın kalan 3 kuruşluk itibarını kurtarmaya gidiyor. Gittiği yer Türk milli takımı, Demirören milli takımı değil.

umarim baskan hesabini iyi yapmistir eger GS bu sene basarili olamazsa bedeli agir olur hic kimse son iki senedeki sampiyonlugu hatirlamaz herkez bu yapilan hatayla hatirlar.

1. bu emir basbakandan geldi maalesef.

2. bu olay milli dava.

3. medja ne dersin desin umrumuzda mi ?! zaten her gün anti Galatasaray haberleri yapiorlar. karnimiz tok bunlara.

ama tabiki negativ ola bilecek konularda cika bilir. iki görevi kaldira bilecekmi hoca ?! bu soru isareti benim icin.

bundan haric artilari cok fazla ola bilir bu durumda bizim icin. hele yabanci konusunda ciddi anlamda ümitliyim bu saaten sonra.

Milli maçlardan bir hafta sonra şampiyonlar ligi maçımız olacak bu kadar diyorum başka demiyorum.Umarım rakibini ezmeyi seven takımlarla oynamayız o dönem.

Şu aşamada bırak da onlar düşünsün.Bu arada iyiye yorarak kaleyi içten kuşatmasını umuyorum.Belki avantaja çevirebilir.Milli takım hocasının yabancı sınırı konusunda illa ki tavsiyeleri olacaktır;)

Fatih hoca sürekli yerli futbolcuları takip edecek çok kafa yorması gerekiyor yeniden milli takım teknik taktik sistem oyuncular GALATASARAY futbol takımı ALLAH'a emanet drogbaba felan taktik verir artık maç içinde takıma

Ben Hoca'nın bu teklifi kabul etmesinde kendisinin kariyerinde az da olsa şans bir kez Dünya Kupası heyecanı yaşama isteğinin de olduğunu düşünüyorum.

Yalnız Hoca bu umudun kesildiği 4 maç sonunda DK'ya götürürse takımı o bahsettiğimiz 'ego' 5 katına çıkar. Hele de orada da başarılı olursa Başbakan'dan sonra ikinci adam olur ve Türk Futbolu'nda diktaötrlüğünü(padişahlığını, imparatorluğunu) ilan eder. Hakkıdır da:):)

GALATASARAY'dan milli takıma çağırmadığı oyuncular küser fenerden çağırmadıkları yüzünden bir sürü spekülasyon olur medyada galibiyet alamazsa medya yakar yıkar yazıklar olsun şikecilerin bu oyununa düşenlere 4.yıldız gelmezse artık kına yakarsınız

Milli maçlardan bir hafta sonra şampiyonlar ligi maçımız olacak bu kadar diyorum başka demiyorum.Umarım rakibini ezmeyi seven takımlarla oynamayız o dönem.

ya merak etmeyin . hoca zaten flroyada yatip kalkiyor. milli takimin islerinide wc ye giderken hal eder artik :)

öyle fazla ugrasmaz. 4 maci icin en iyi adamlari secer cagirir hadi allah yardimciniz olsun der soyun odasinda olur biter :)

öyle full mesai harcamaz milli takim icin bence. bizim takim hem zaten oturmus bir takim sayilir.

hasan sas-davala-tafarell de ne diye orda duruyorlar ?! biraz yardimci olsunlar artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt