İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
Fatih terim hepisiyle ilgilenir alnın akıylada çıkar bu gurubtan kafa yormayın bu kadar
Hocamızın arkasında duralım yem etmeyelım medyaya
osman aydin @giresse_alain5 dk
Abdullah Gül yabancı sınırının kalkacağını söylemiş Kayserispor'a.teyitli biligi :s
kim bu
Fatih hoca sürekli yerli futbolcuları takip edecek çok kafa yorması gerekiyor yeniden milli takım teknik taktik sistem oyuncular GALATASARAY futbol takımı ALLAH'a emanet drogbaba felan taktik verir artık maç içinde takıma
ya merak etmeyin . hoca zaten flroyada yatip kalkiyor. milli takimin islerinide wc ye giderken hal eder artik
öyle fazla ugrasmaz. 4 maci icin en iyi adamlari secer cagirir hadi allah yardimciniz olsun der soyun odasinda olur biter
öyle full mesai harcamaz milli takim icin bence. bizim takim hem zaten oturmus bir takim sayilir.
hasan sas-davala-tafarell de ne diye orda duruyorlar ?! biraz yardimci olsunlar artik.
o kafada olan adam risk alırmı ? bide beleşe çalışcak ? geçin bunları adam tam mesai yapacak milli takım için tüpçünün emrinde bide rezil bir durum
Beyler abartmayın çok iyi oldu bu, TFF'yi içten çökerticez ..Fatih Hoca ile Galatasaray arasındaki sözleşme ömür boyu, başkanda açıkladı zaten
Ama şu bir gerçek ki Terim milli takımda maç kaybetmez 12 puan garanti.
o kafada olan adam risk alırmı ? bide beleşe çalışcak ? geçin bunları adam tam mesai yapacak milli takım için tüpçünün emrinde bide rezil bir durum
Ben Hoca'nın bu teklifi kabul etmesinde kendisinin kariyerinde az da olsa şans bir kez Dünya Kupası heyecanı yaşama isteğinin de olduğunu düşünüyorum.
Yalnız Hoca bu umudun kesildiği 4 maç sonunda DK'ya götürürse takımı o bahsettiğimiz 'ego' 5 katına çıkar. Hele de orada da başarılı olursa Başbakan'dan sonra ikinci adam olur ve Türk Futbolu'nda diktaötrlüğünü(padişahlığını, imparatorluğunu) ilan eder. Hakkıdır da![]()
Milli maçlardan bir hafta sonra şampiyonlar ligi maçımız olacak bu kadar diyorum başka demiyorum.Umarım rakibini ezmeyi seven takımlarla oynamayız o dönem.