GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 306

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,3K
Sayfa
306/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BSSNGPeCMAA_xp1.png:large

Ben bu teklifi reddedeceklerini umuyordum, sadece 4 maç için hoca getirilmez diye. Ama herhalde yine "emir büyük yerden". Kongo-Uganda arası bir ülke olduk yav. Boştaki Şenol Güneş, Yılmaz Vural ve Mustafa Denizli gibi hocalara hakarettir bu. Ama en azından biz zarar görmedik, benim görüşüm. Yok hoca mesai harcayacakmış falan, bu adam Uganda Milli Takımı'nı devralmadı. Ayrıca yeni yerli oyuncuları fenerin çalması ve kariyerlerini bitirmesi de zorlaştı artık, en azından bu sezon.

Fatih hoca sürekli yerli futbolcuları takip edecek çok kafa yorması gerekiyor yeniden milli takım teknik taktik sistem oyuncular GALATASARAY futbol takımı ALLAH'a emanet drogbaba felan taktik verir artık maç içinde takıma

4 mac icin fazla degisiklik yapacagini sanmiyorum. Bildigi tanidigi oyunculari kullanir herzamanki gibi. Oyuncu filan izlemez.

ya merak etmeyin . hoca zaten flroyada yatip kalkiyor. milli takimin islerinide wc ye giderken hal eder artik :)

öyle fazla ugrasmaz. 4 maci icin en iyi adamlari secer cagirir hadi allah yardimciniz olsun der soyun odasinda olur biter :)

öyle full mesai harcamaz milli takim icin bence. bizim takim hem zaten oturmus bir takim sayilir.

hasan sas-davala-tafarell de ne diye orda duruyorlar ?! biraz yardimci olsunlar artik.

o kafada olan adam risk alırmı ? bide beleşe çalışcak ? geçin bunları adam tam mesai yapacak milli takım için tüpçünün emrinde bide rezil bir durum

Beyler abartmayın çok iyi oldu bu, TFF'yi içten çökerticez .. :) Fatih Hoca ile Galatasaray arasındaki sözleşme ömür boyu, başkanda açıkladı zaten :) Ama şu bir gerçek ki Terim milli takımda maç kaybetmez 12 puan garanti.

ayarım bozuldu akşam akşam sana 10 maç ceza çakan kulübünün her türlü önünü kesmek için çirkefliği yapan adamın emrinde çalışmayı kabul ediyorsun şaka gibi rüyamda görsem ayıldığımda kendimi tokatlardım 2 3 dk

o kafada olan adam risk alırmı ? bide beleşe çalışcak ? geçin bunları adam tam mesai yapacak milli takım için tüpçünün emrinde bide rezil bir durum

tüpcünün emrinde degil bunu gecelim bir kere. tüpcü orda kukla oldugunu kac kere yazdim cizdim buralara. fatih hoca basbakanin riyasi ile oraya gitti.

bu ülkede de basbakana hayir diyenlerin sonunu görüyoruz maalesef :(

tam mesai yapmaz ki zaten ondan dolayida ücret talep etmedi bence. bildigi en hazir oyunculari oynatacak. yeni yapilanma ve saire yapmaz bu 4 maclik sürec icin .

Beyler abartmayın çok iyi oldu bu, TFF'yi içten çökerticez .. :) Fatih Hoca ile Galatasaray arasındaki sözleşme ömür boyu, başkanda açıkladı zaten :) Ama şu bir gerçek ki Terim milli takımda maç kaybetmez 12 puan garanti.

yahu ne içten çökertmesi adamlar bizi çökertecek tüm futbol kulüplerinin resmen ortasına atıldık anadoludan hangi oyuncuyu çağırmasa tepki olacak aynı şekilde bjk fb ts türk futbol kulüplerinin tam ortasına atıldık şu anda ilk puan kaybında şamar oğlanına döner gelen giden vurur

Ben Hoca'nın bu teklifi kabul etmesinde kendisinin kariyerinde az da olsa şans bir kez Dünya Kupası heyecanı yaşama isteğinin de olduğunu düşünüyorum.

Yalnız Hoca bu umudun kesildiği 4 maç sonunda DK'ya götürürse takımı o bahsettiğimiz 'ego' 5 katına çıkar. Hele de orada da başarılı olursa Başbakan'dan sonra ikinci adam olur ve Türk Futbolu'nda diktaötrlüğünü(padişahlığını, imparatorluğunu) ilan eder. Hakkıdır da:):)

ülkede topluca kus ölümü olur o zaman herhalde :DD

Milli maçlardan bir hafta sonra şampiyonlar ligi maçımız olacak bu kadar diyorum başka demiyorum.Umarım rakibini ezmeyi seven takımlarla oynamayız o dönem.

Takımdaki çoğu oyuncu yabancılarda dahil buna milli takımlarına gidiyor. Hoca takımın başında olsa dahi zaten takım tam kadro çalışamayacak. Hocanın konsantrasyonu açısından da sıkıntı olucağını sanmıyorum. Zira hem klübün hem hocanın kafasındakiler, nelere önem verdikleri Başkan'ın son açıklamasında belirtilmiş. Ha keşke hiç olmasaydı bu mevzulara girmeseydik durduk yere ama karşında senin kibarca ret cevabını anlamayan biri var. Emir altına girme tabirine de katılmıyorum. Neticede bizim şartlarımızı kabul eden onlar ve karşılığında para da alınmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt