GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 307

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,3K
Sayfa
307/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 mac icin fazla degisiklik yapacagini sanmiyorum. Bildigi tanidigi oyunculari kullanir herzamanki gibi. Oyuncu filan izlemez.

volkan alper hasan ali gökhan gönül banko adamları olur fenerden hocanın..:eek:

------------------Volkan------------

Gönül--------Semih----Toprak(ego)------hasan ali

Hamit--------Selçuk---Nuri(alper)-----Arda

-------------Burak-----Umut-------------

Baksaniza Fatih hoca ilk macta böyle bir kadroyla ciksa TFF ile dalga gecermis gibi süper olmaz mi? :D:D

Aykut (EVET Aykut!!!)

Sabri Gökhan Semih Balta

Hamit Selcuk Nuri Arda

Umut Burak

​

ayarım bozuldu akşam akşam sana 10 maç ceza çakan kulübünün her türlü önünü kesmek için çirkefliği yapan adamın emrinde çalışmayı kabul ediyorsun şaka gibi rüyamda görsem ayıldığımda kendimi tokatlardım 2 3 dk

ne emri yahu?? sen neden bahsediyosun barış kardeş..

tutturdunuz hoca laflarını yedi filan? hoca o lafları tff nin tüm kurumlarına söyledi. başkanda tff gidecek dedi, oturdu konuştu yine.

sözleşme imzalamayada gerek yok bence??? 4 maçlık sözleşmemi olur..

burdan karlıda çıkabiliriz. fatih hoca her zaman eleştiriliyor zaten. umarım bazı şeyleride çözümleriz. fatih terim ile anlaşma yaparsak sorun olmaz.

hoca brezilyaya götürürse milli takımı dünya kupasında izlemeyecekmisin? zaten 12 puanda alsa milli takım romanya-macaristen maçı ile iş biter...

Veli Yigit: "Galatasaray istedigi sekilde bir anlasma oldu. 4 mac boyunca milli takimi calistiracak ve bazi ciddi projelerin gerceklesmesini saglayacak"

ne emri yahu?? sen neden bahsediyosun barış kardeş..

tutturdunuz hoca laflarını yedi filan? hoca o lafları tff nin tüm kurumlarına söyledi. başkanda tff gidecek dedi, oturdu konuştu yine.

sözleşme imzalamayada gerek yok bence??? 4 maçlık sözleşmemi olur..

burdan karlıda çıkabiliriz. fatih hoca her zaman eleştiriliyor zaten. umarım bazı şeyleride çözümleriz. fatih terim ile anlaşma yaparsak sorun olmaz.

hoca brezilyaya götürürse milli takımı dünya kupasında izlemeyecekmisin? zaten 12 puanda alsa milli takım romanya-macaristen maçı ile iş biter...

yahu ne dünya kupası ? gelen giden koydu milli takıma ne dünya kupası adamlar ihaleyi terimin üzerine yıkalım hemde GS'yi yıpratalım dediler resmen gökten kemik yağdı duaları kabul oldu hiç böyle bir teklifin kabul göreceğini onlar bile beklemiyordu

peki ya bunlar taraftarin tepkisini cekmemek icin sadece 4 maclik diyorlarsa aslinda sene sonu ayrilacaksa .

eger ünal aysal bu sene fatih hoca ile en az 3 senelik anlasma imazalamazsa bence herseye hazirlikli olun.

Boş beleş konuşuyorsun

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Beyler yolda aracımda gelirken düşündüm. Birşeyi farkettim. Mayıs ayına kadar FT Milli Takımda ve sözleşmesi de bu süreye kadar. 4 maç alınması oldukça zor alınsa bile gidilemeyecek. Mantıklı IQ'sü 45üstü herkes gider Denizli ya da X hocayı getirir ve ileriye yatırım yapar. Bence FT 4 yıl anlaştı ve bu sene hem düzen hemde oyuncuların morali açısından söylenmiyor. Hatta Galatasaray'ın iyiliği adına söylenmiyor. Mayıs ayı gelince hoca gider ben bundan eminim desem yalan söylememiş olurum. Bu süre içinde bizde yeni hocamızı arayacağız vs...

eee ne anladım bu işten ben şimdi alla alla ya lan arkadaş aldık belayı başımıza ya oldu da hoca götürdü dünya kupasına mili takımı sonra ne oalcak peki cümbüşe bak ya şerefsiz adam yapıştı yakamıza ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt