GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 321

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
321/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmayin o kadar. Sürec neyi gösterir belli olmaz, ama ciddi bir olay olsaydi baska formül bulunurdu.

Ünal Aysal bakkal dükkani yönetmiyor sonucta. Onun da hirsini biliyoruz. Ciddi birsey olsaydi farkli bir yol izlerdi.

Fatih Terim de Galatasaray´a zarar vermez. Bunu düsünmek bizim adimiza ayip olur.

Bu dedikodular bize zarar verir simdi. Fatih Terim ile aramizin sogumasini isteyenlere koz vermeyelim.

okadar isyan et bu federasyona karsiyiz indirecez de bundan dolayi bilmem kac mac ceza al, galatasaray bilmem kac macdir teknik direktorsuz oynansin maclari. ustunede git tupcu gel demede kos ve yan yana pozlar falan... ister kizin ister kizmayin fatih terim yanlis yapdi. bu 4 maclik bisey degil arkasinda biseyler var. ha madem federasyona karsi degildin ve boyle bir niyetin vardi neden galatasarayida yakdin, neden takimi teknik direktorsuz birakdin. yazik.

https://www.sporx.com/futbol/millitakim/fatih-terim-imzayi-attiSXGLQ14248SXQ?sira=2

yazıklar olsun şu fotoğrafa baktım içim acıdı resmen Fatih terim gibi kişilikli karakterli türk futboluna çok şey katmış bir isimin türk futbolunun baltalayanların şikeci aklayanların arasında görmek çok üzücü.Haluk ulusoy felan olsa bizi bırakıp gitse bile sesimi çıkarmazdım ama bu yakışmadı.

Keşke birisi çıkıp ta bunun bir fotomontaj olduğunu söylese.

Bunun fotomontajı bile olsa ürkütücü.

Fatih Terim ve şikeciler aynı karede.

Loveforfootball ‏@Loveforfootball 1m

Olcay Şahan: ''Galatasaray gibi Trömsö'ye yenilmeyeceğiz''

eee büyük konusmayacaksin sif rakibine laf yetistireyim diye :) bide adamlar bu sefer adam akili cim sahada oynadilar maci. bizimkisi patates tarlasiydi resmen. hic unutmam o sahayi. hayatimda o saha gibi bir saha ne görmüsdüm nede gördüm simdiye kadar yemin ediyorum .

Arkadaşlar bu Swansea City ne top oynuyor be.

5-1 yendiler poseti diye bir takımı ama gerçekten ingiltere liginde maçlarına da çok baktım harikalar.

Ne dersiniz uefada naparlar bu sene. ?

Çeyrek Final?

Antu'da GS yerine 6S yazmayıp banlanan ne kadar adam varsa buraya geliyor

Ne biçim komplo teorileri bunlar.

Saint-Etienne de yenildi köy takımına zaten :(

okadar isyan et bu federasyona karsiyiz indirecez de bundan dolayi bilmem kac mac ceza al, galatasaray bilmem kac macdir teknik direktorsuz oynansin maclari. ustunede git tupcu gel demede kos ve yan yana pozlar falan... ister kizin ister kizmayin fatih terim yanlis yapdi. bu 4 maclik bisey degil arkasinda biseyler var. ha madem federasyona karsi degildin ve boyle bir niyetin vardi neden galatasarayida yakdin, neden takimi teknik direktorsuz birakdin. yazik.

Hayırdır, Fatih Terim görevi bıraktı da bizim mi haberimiz yok ?

Loveforfootball ‏@Loveforfootball 1m

Olcay Şahan: ''Galatasaray gibi Trömsö'ye yenilmeyeceğiz''

eee büyük konusmayacaksin sif rakibine laf yetistireyim diye :) bide adamlar bu sefer adam akili cim sahada oynadilar maci. bizimkisi patates tarlasiydi resmen. hic unutmam o sahayi. hayatimda o saha gibi bir saha ne görmüsdüm nede gördüm simdiye kadar yemin ediyorum .

bu olcay tam bir gerizekali.biz kulubuyle anlasmistik bunun ama sonra beklemeye almistik hatta tdleri cikip gs olcayi almakla buyuk is yapti filan demisti.sonra biz vazgecince bjk aldi bunu buda sirf laf sokmak icin ben gs yi secmedim bjkyi sectim soyle bjkliyim boyle bjkliyim diye aciklamalar yapiyordu.bu tromso maciylada yine laf sokmaya calismis beyinsiz.sanirim cok koymus onu almamamiz.

Simdilik kaygilanacak bir durum yok ortada. Demirören 4 yillik sözlesme teklif etti ama 1 yillik anlasma yaptilar.

Fatih Terim Galatasaray´a zarar vermez. Ben sadece buna inanmak istiyorum. Gerisi simdilik önemsiz.

Olay biraz düsündürücü ama bekleyip görecegiz. Terim´e güvenmek daha agir basiyor su anda.

Ha aksi durumda da en iyilerinden birini getirecek gücümüz, havamiz, paramiz da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt